دکمه الفبا کردن اسامی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • akhteh

• 2015/08/12
    • 36

دکمه الفبا کردن اسامی

سلام خدمت اساتید گرامی
    من یه فرم دارم که میخوام توی فرم یه دکمه بذارم تا بعد از ثبت اسامی اونارو با زدن دکمه به صورت الفبا در بیاره و در فرم های دیگه الفبا شده هم اعمال بشه

ممنون
  • generalsamad
    مدير تالار توابع

• 2014/06/22
    • 1496

با سلام
    منظور از الفبائی چی هست؟
    اگه منظورتون مرتب سازی هست یک روش میتونم بگم که یک ماکرو ضبط کنید و هر جا خواستید میتونید ازش استفاده کنید
    اگه با روش ضبط کردن ماکرو آشنائی ندارید بفرمائید تا من یا دوستان راهنمائی کنیم
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• mokaram
      مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
      • 1805
      • 74.00

اگه سوالتون را به همراه فایل نمونه ارسال می کردید خیلی بهتر میشد راهنمایی کرد /

من یه فرم دارم که میخوام توی فرم یه دکمه بذارم تا بعد از ثبت اسامی اونارو با زدن دکمه به صورت الفبا در بیاره و در فرم های دیگه الفبا شده هم اعمال بشه
      اطلاعات کجا ذخیره میشه ؟ توی شیت یا تو لیست باکس تو فرم آورده میشه . یه کم بیشتر توضیح بدید
      [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
      [/CENTER]

کامنت

• akhteh

• 2015/08/12
        • 36

نوشته اصلی توسط generalsamad
        با سلام
        منظور از الفبائی چی هست؟
        اگه منظورتون مرتب سازی هست یک روش میتونم بگم که یک ماکرو ضبط کنید و هر جا خواستید میتونید ازش استفاده کنید

سلام ممنون میشم یادم بدید آشنایی دارم ولی فقط کامل توضیح بدید ممنون

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
          • 3341

نوشته اصلی توسط akhteh
          سلام ممنون میشم یادم بدید آشنایی دارم ولی فقط کامل توضیح بدید ممنون
          با سلام

با توجه به فایل قبلی شما چون اسم و فامیل در یک ستون قرار داد قابلیت سورت بر اساس اسم افراد وجود دارد نه بر اساس فامیلی بنابر این بایستی فرم را تغییر داده و در یک ستون اسامی و در ستون دیگر فامیلی دانش آموزان نوشته شود تا امکان سورت فراهم شود و یا فامیلی ابتدا قید شود و سپس اسم افراد

کامنت

• akhteh

• 2015/08/12
            • 36

نوشته اصلی توسط iranweld
            با سلام

با توجه به فایل قبلی شما چون اسم و فامیل در یک ستون قرار داد قابلیت سورت بر اساس اسم افراد وجود دارد نه بر اساس فامیلی بنابر این بایستی فرم را تغییر داده و در یک ستون اسامی و در ستون دیگر فامیلی دانش آموزان نوشته شود تا امکان سورت فراهم شود و یا فامیلی ابتدا قید شود و سپس اسم افراد
            استاد ممنون که پاسخ دادید اما آیا روش دوست عزیزمون generalsamad میتونه کمکم کنه؟

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
              • 3341

نوشته اصلی توسط akhteh
              استاد ممنون که پاسخ دادید اما آیا روش دوست عزیزمون generalsamad میتونه کمکم کنه؟
              یک نمونه فایل از شیت فرم مشخصات ثبت نامی دانش آموزان را ضمیمه کنید دوستان راهنمایی لازم را انجام میدن

کامنت

• akhteh

• 2015/08/12
                • 36

نوشته اصلی توسط iranweld
                یک نمونه فایل از شیت فرم مشخصات ثبت نامی دانش آموزان را ضمیمه کنید دوستان راهنمایی لازم را انجام میدن

باتشکر از رسیدگی شما

فایل ضمیمه شد میخوام اسامی دانش آموزان توی " اطلاعات دانش آموز " مرتب سازی الفبا بشه با فشار دادن دکمه
                و توی فرم های بعدی هم اعمال بشه
                شرمنده توی انجمن نشد آپلود کنم خطا میداد

لینک دانلود
                940608
                ممنون

کامنت

• mokaram
                  مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
                  • 1805
                  • 74.00

با توجه به فایلی که فرستادید و به احتمال زیاد اطلاعات را هم دستی وارد می کنید بنده هم با نظر دوست عزیز آقا صمد موافقم بهتره یه ماکرو ضبط کنید و به یه باتن ربطش بدید و هر زمان که نیاز داشتید عملیات سورت را انجام بدید
                  [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
                  [/CENTER]

کامنت

• akhteh

• 2015/08/12
                    • 36

نوشته اصلی توسط generalsamad
                    با سلام
                    منظور از الفبائی چی هست؟

اساتید با نظر شما موافق هستن ممنون میشم راهنماییم کنید

کامنت

• generalsamad
                      مدير تالار توابع

• 2014/06/22
                      • 1496

با سلام
                      چون header (سرستون) جداول فارسی هستند بعد از اجرای ماکرو با خطا مواجه خواهیم شد
                      اگه سرستون نام و نام خانوادگی رو میخواهیم مرتب سازی کنیم باید از حالت فارسی خارج شه و یک نام انگلیسی وارد کرده تا ماکرو به درستی کار کنه
                      اگه محدوده جدول ثابت باشه سرستون فارسی باشه مشکلی نداره میشه کدش رو نوشت( شاید دوستان هم کدی داشته باشند که اگه header جدول فارسی باشه ماکرو پیغام خطا نده)
                      اگه مشکلی با این مسئله ندارید بفرمائید تا روش کار رو من یا دوستان توضیح خواهیم داد
                      [CENTER]
                      [SIGPIC][/SIGPIC]
                      [/CENTER]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                        • 3341

با سلام

ستون اسم و فامیل از هم جدا شد و بصورت اتوماتیک در هر بار ورود اطلاعات در انتهای سطر سورت انجام میگیرد
                        فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..