نوشتن تابعی برای سود مرکب بانکی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • reza9215
    • 2015/08/08
    • 3

پرسش نوشتن تابعی برای سود مرکب بانکی

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم و بزرگوار. من یه درخواستی داشتم و اونهم این بود که چطور میشه یه تابعی نوشت که در اون سود بانکی رو به صورت مرکب حساب کنه. به این معنی که اگر من مبلغی رو در بانکی واریز کنم. و سود اون سپرده 22% باشه. در صورتی که من ماهانه هم مبلغی ثابت رو به حساب واریز کنم و ابدا هیچ مبلغی رو واریز نکنم بعد از x ماه سود واریزی و در مجموع سپرده ی من چقدر میشود؟
    با تشمر
  • Alireza
    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
    • 648
    • 80.00

نوشته اصلی توسط reza9215
    با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم و بزرگوار. من یه درخواستی داشتم و اونهم این بود که چطور میشه یه تابعی نوشت که در اون سود بانکی رو به صورت مرکب حساب کنه. به این معنی که اگر من مبلغی رو در بانکی واریز کنم. و سود اون سپرده 22% باشه. در صورتی که من ماهانه هم مبلغی ثابت رو به حساب واریز کنم و ابدا هیچ مبلغی رو واریز نکنم بعد از x ماه سود واریزی و در مجموع سپرده ی من چقدر میشود؟
    با تشمر
    دوست عزیز نکته اول
    ((در صورتی که من ماهانه هم مبلغی ثابت رو به حساب واریز کنم و ابدا هیچ مبلغی رو واریز نکنم)) یعنی چی ؟؟

دوم نوع سود 22% برای چه نوع حسابی بلند مدت یا کوتاه مدت ؟؟
    [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
    [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• reza9215
      • 2015/08/08
      • 3

نوشته اصلی توسط
      reza9215
      با تشمر

دوست عزیز نکته اول
      ((
      در صورتی که من ماهانه هم مبلغی ثابت رو به حساب واریز کنم و ابدا هیچ مبلغی رو واریز نکنم
      )) یعنی چی ؟؟

دوم نوع سود 22% برای چه نوع حسابی بلند مدت یا کوتاه مدت ؟؟
      سود روز شمار کوتاه مدت. ببخشید درست ننوشتم. منظورم برداشتی نشه از حساب .منظورم این هست که به حساب تنها ماهیانه مبلغی واریز بشه و هیچ برداشتی از حساب نشه. یعنی ماهانه دو ورودی برای حساب وجود داشته باشه. یکی سود واریزی بانک و دیگری مبلغی که شخصا و دستی واریز می کنم

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

با سلام

ماکرو زیر را تست بفرمایید

کد PHP:
        Private Sub CommandButton1_Click()

Dim TheRatePValPayment As Single
         Dim NPeriod 
        As Integer
         TheRate 
        InputBox("Enter the rate per annum")

PVal InputBox("Enter initial investment amount)
         Payment = -InputBox("
        Enter amount of monthly payment")
         NPeriod = InputBox("
        Enter number of years")
         MsgBox ("
        The Initial Investment is " & Round(FV(TheRate / 12 / 100, NPeriod * 12, -Payment, -PVal, 0), 2))
         End Sub 

کامنت

• reza9215
          • 2015/08/08
          • 3

ببخشید من یه ذره آماتورم. این کد رو کجا میشه استفاده کرد؟

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
            • 3341

با سلام

فایل پیوست را ملاحظه بفرمایید
            فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..