در رابطه با توابع تاریخ با کدام تابع می توان یک تاریخ را از تاریخ دیگر کم کرد و اختلاف را بصورت سال و ماه و روز گرفت مثلا پرسنلی در تاریخ 05/07/1389 استخدام شده است و امروز 11/06/1394 می باشد ما می خواهیم بدانیم چند سال و جند ماه و چند روز مشغول بکار می باشد و یا جواب را بصورت چند ماه و چند روز بدهد. (فقط تاریخ شمسی لطفا)
بدست آوردن اختلاف بین دو تاریخ شمسی به صورت x سال و y ماه , z روز
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
با سلام
در رابطه با توابع تاریخ با کدام تابع می توان یک تاریخ را از تاریخ دیگر کم کرد و اختلاف را بصورت سال و ماه و روز گرفت مثلا پرسنلی در تاریخ 05/07/1389 استخدام شده است و امروز 11/06/1394 می باشد ما می خواهیم بدانیم چند سال و جند ماه و چند روز مشغول بکار می باشد و یا جواب را بصورت چند ماه و چند روز بدهد. (فقط تاریخ شمسی لطفا) -
با سلام
فایل پیوست دارای یک نمونه فایل با توابع فارسی میباشد با تایپ حرف j سایر توابع نمایش داده میشود
فایل های پیوست شدهLast edited by iranweld; 2015/09/02, 15:28. -
سلام دوست عزیزبا سلام
در رابطه با توابع تاریخ با کدام تابع می توان یک تاریخ را از تاریخ دیگر کم کرد و اختلاف را بصورت سال و ماه و روز گرفت مثلا پرسنلی در تاریخ 05/07/1389 استخدام شده است و امروز 11/06/1394 می باشد ما می خواهیم بدانیم چند سال و جند ماه و چند روز مشغول بکار می باشد و یا جواب را بصورت چند ماه و چند روز بدهد. (فقط تاریخ شمسی لطفا)
در مورد تاریخ های شمسی خیلی بحث شده. من خلاصه و نتیجه اون رو عرض میکنم خدمتتون
چیزی که شما مد نظر دارید از دو طریق قابل دسترسی هست.
1- استفاده از پلاگین پرنیان
2- استفاده از توابع شمسی ساز
مزیت مورد اول اینه که از توابع تاریخ خود اکسل استفاده میشه و عیبش اینه که تو هر سیستم باید این پلاگین نصب باشه تا جواب صحیح رو نمایش بده
مزایا و معایب روش دوم دقیقا برعکس روش اول هست
حالا شما بفرمایید کدام روش مناسب تره تا جزئیاتشو براتون توضیح بدمکامنت
-
سلام
البته من هم بدون add-in براي اينكار يه فرمولي نوشتم
لينك زير رو ببينيد.
نحوه کسر دو تاریخ در اکسل
براي تبديل به سال و ماه و روز فايل پيوست رو ببينيد.
exceliran-diffday(2).xlsxکامنت

کامنت