مشکل با لینک دهی در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hassanhassan

• 2013/02/07
    • 5

مشکل با لینک دهی در اکسل

با سلام
    من 2 فایل اکسل دارم که در یک پوشه کنار هم قرار دارند و بین این 2 تا فایل فرمول هایی ردو بدل شده مثلا
    کد PHP:

=SUMIFS('[report11.xlsx]Data base my '!$BI:$BI,'[report11.xlsx]Data base my '!$CG:$CG,A5,'[report11.xlsx]Data base my'!$A:$A,$A$1)/B5 
    من یک مشکلی که دارم اینه که وقتی این پوشه فایل هارو جابجا میکنم مثلا میزارم تو درایو d این فرمولا همش به هم میریزه و اینجوری میشه
    کد PHP:
    =SUMIFS('C:\Users\hassan\Desktop\gozaresh\[report11.xlsx]Data base my '!$BI:$BI,'C:\Users\hassan\Desktop\gozaresh\[report11.xlsx]Data base my '!$CG:$CG,A5,'C:\Users\hassan\Desktop\gozaresh\[report11.xlsx]Data base my'!$A:$A,$A$1)/B5 
    یعنی C:\Users\hassan\Desktop\gozaresh\ رو میزاره اول همه مسیرا و کل فرمولام بهم میریزه
    چکار کنم که وابسته به مسیر نباشم یعنی پوشه رو هرجا کپی کردم مشکلی پیش نیاد؟؟
  • hassanhassan

• 2013/02/07
    • 5

کسی نفهمید چکارش میشه کرد؟؟

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام

در صورت امکان یک نمونه فایل ارسال بفرمایید که مشخص گردد در کدام ستون و در چه محدوده ای است تا با ترفندی این مشکل برطرف گردد

کامنت

• hassanhassan

• 2013/02/07
        • 5

ببینید چیز خاصی نداره 2 تا فایل اکسل جدا هست با نام های 1 و 2 که تو فایل 1 در سلول A1 مقدار عدد 1 و در فایل 2 در سلول A1 مقدار
        کد PHP:
        ='[1.xlsx]SHEET1'!$A$1*
        قرار میدیم حالا من اگر فایل اکسل شماره 2 را جابه جا کنم تو پوشه ها فرمول به هم میریزه و خراب میشه
        کد PHP:
        ='C:\Users\hassan\Desktop\gozaresh\[1.xlsx]SHEET1'!$A$1*

کامنت

چند لحظه..