فایل اکسل برنده جام جهانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • man

• 2015/09/12
    • 41

فایل اکسل برنده جام جهانی

سلام
    Excel شرکت مایکروسافت در ابتدای جام جهانی مسابقه ای در سطح دنیا برگزار کرد که به بهترین فایل برای درج و نمایش نتایج مسابقه جام جهانی فوتبال جوایزی بدهد.در لینک زیر شما می توانید فایل Excel برنده این مسابقه را دانلود نمایید .
    این فایل حاوی ماکرو است و در Excel 2010 طراحی شده است ، بنابراین باز کردن آن در Excel 2007 در هنگام اجرای ماکرو با خطا مواجه می گردید.

منبع آموزش Excel پیشرفته،مشاوره Excel کاربردی
    بنام حضرت دوســـــــت که هرچه هست همه از اوســـــــت
  • sed ali
    • 2015/10/04
    • 1

سلام دوستان عزیز
    من میخوام برای یه لیگ داخلی (محلی) یک جدول تهیه کنم . برای جدول تا سه تیم طراحی کردم ولی برای تعداد بیشتر تیم ها نمیدونم .
    مخصوصا جایی که میخوایی امتیازات مساوی میشه و میخوای برحسب گل زده تیم ها رو رتبه بندی کنی و جدول بیش از سه تیم نمیدونم چیکار کنم .

هدف :
    نتایج را در یک صفحه بر اساس مسابقات وارد کنیم . صفحه بعد جدول اتوماتیک وارد رتبه بندی شود .

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

نوشته اصلی توسط sed ali
      سلام دوستان عزیز
      من میخوام برای یه لیگ داخلی (محلی) یک جدول تهیه کنم . برای جدول تا سه تیم طراحی کردم ولی برای تعداد بیشتر تیم ها نمیدونم .
      مخصوصا جایی که میخوایی امتیازات مساوی میشه و میخوای برحسب گل زده تیم ها رو رتبه بندی کنی و جدول بیش از سه تیم نمیدونم چیکار کنم .

هدف :
      نتایج را در یک صفحه بر اساس مسابقات وارد کنیم . صفحه بعد جدول اتوماتیک وارد رتبه بندی شود .
      با سلام

با کمی تغییر در فایل پیوست میتوانید موارد خواسته شده را کامل کنید
      فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..