سوال : با کلیک بر روی فایل اکسل فرم طراحی شده باز شود

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ebrahimfendresk

• 2015/10/12
    • 6

[حل شده] سوال : با کلیک بر روی فایل اکسل فرم طراحی شده باز شود

با سلام
    یک فایل اکسل دارم که دارای یک فرم می باشد کد می خوام که وقتی روی فایل اکسل کلیک می کنیم اون فرم باز بشه نه فایل اکسل.
    یک کد هم نیاز دارم که در فرم قرار بدم که با کلیک روش فایل اکسل باز بشه برای ویرایش و اضافه کردن اطلاعات
  • abootorab

• 2014/10/17
    • 351

نوشته اصلی توسط ebrahimfendresk
    با سلام
    یک فایل اکسل دارم که دارای یک فرم می باشد کد می خوام که وقتی روی فایل اکسل کلیک می کنیم اون فرم باز بشه نه فایل اکسل.
    یک کد هم نیاز دارم که در فرم قرار بدم که با کلیک روش فایل اکسل باز بشه برای ویرایش و اضافه کردن اطلاعات
    با درود
    با اجرای فرم فایل اکسل نیز باز میشود و اینکه فایل اکسل باز نشود ممکن نیست اما شما میتوانید محیط اکسل را با یک کد از دید پنهان کنید و هر زمانی نیاز داشتید آن را مجدد قابل روئیت نمایید.
    برای اجرای فرم و پنهان شدن محیط اکسل کد زیر رو درون رویداد Workbook_Open قرار دهید. (در کد زیر اگر یوزرفرم شما نام دیگری به جز UserForm1 دارد، نام آن را جایگزین کنید)

کد PHP:
    Private Sub Workbook_Open()

Application.Visible False
        UserForm1
    .Show
    End Sub 

برای ظاهر شدن مجدد محیط اکسل میتوانید با تعبیه یک کلید درون فرمتون و قرار دادن کد زیر برای آن کلید، این کار را انجام دهید.

کد PHP:
    Private Sub CommandButton1_Click()

Application.Visible True
    End Sub 

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام

این کد را در قسمت THIS WORKBOOK وارد کنید. با این کد در هنگام باز شدن فایل اکسل صفحه اکسل نمایش داده نشده ولی یوزر فرم اول باز میشود

کد PHP:
      Private Sub Workbook_Open()
      Application.ScreenUpdating False
      Application
      .ActiveWindow.Application.Visible False
      UserForm1
      .Show

End Sub 
      با این کد در صورت کلیک بر روی علامت ضربدر روی فرم ، یوزر فرم بسته شده و فایل اکسل باز میشود

کد PHP:
      Private Sub UserForm_QueryClose(Cancel As IntegerCloseMode As Integer)

Application.ActiveWindow.Application.Visible True

Application
      .ScreenUpdating True

End Sub 
      فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..