ارتباط بین شیت ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mahdi.763121
    • 2015/03/16
    • 1

پرسش ارتباط بین شیت ها

سلام دوستان
    بنده یک فایل حقوق آماده کردم که هر فرد اطلاعات ساعت حضور ، غیبت ، مرخصی و ... به صورت افقی ایجاد شده
    در یک شیت دیکه یک فرم فیش حقوق آماده کردم که باید اون اطلاعات رو از لیست حقوق بخونه و تو فیش حقوقی نشون بده برای چاب
    حالا مشکل کجاست؟ من میخوام 1 فیش رو بهش اطلاعات رو بدم الباقی رو به صورت اتوماتیک انجام بشه
    لطفا راهنمایی کنید
  • generalsamad
    مدير تالار توابع

• 2014/06/22
    • 1496

با سلام
    دوست عزیز در انجمن جستجو کنید نمونه های زیادی در این مورد موجود هست
    شاید با استفاده از توابع جستجو میتونید به جواب برسید
    برای این کار کافی است یک داده منحصر به فرد ( کدملی یا شماره پرسنلی یا شماره تلفن) رو وارد کرده و بقیه اطلاعات رو از دیتابیس استخراج کنید

نکاتی که باید رعایت کنید باید دیتا بیس استاندارد داشته باشید(مثلا از مرج کردن سلولها پرهیز کنید)
    برای استفاده تابع جستجو vlookup بصورت معمولی نکاتی رو باید رعایت کنید(مثلا داده منحصر به فرد باید در ستون اول دیتابیس قرار بگیرد در غیر اینصورت باید از ترکیب تابع choose و vlookup به جواب برسید یا از توابع index به همراه match استفاده کنید)

شما جستجو کنید نمونه های متفاوتی موجود هست که مشکل شما رو حل خواهند کرد
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام

یک نمونه فایل فیش حقوقی که قبلا در سایت قرار گرفته بود جهت استفاده مجددا آپلود گردید

در شیت جدول حقوقی اطلاعات دریافتی و مزایای فرد وارد میگردد و در شیت فیش حقوقی با انتخاب نام فرد و ماه و سال مورد نظر دیتای مورد نظر فراخوانی میگردد
      فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..