شباهت اکسل با ماشین حساب

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hamid_rm

• 2015/02/28
    • 40

[حل شده] شباهت اکسل با ماشین حساب

سلام
    در اکسل وقتی جمع رو برای یک ستون میزنم حاصلی که میده با جمع ماشین حساب تفاوت داره - البته خیلی جزئی هست اما بانک ملت که میخواد اون مبالغ رو واریز کنه براش مشکل ایجاد میکنه.
    فکر کنم مشکل در رند کردن اعداد در اکسل هست . چطور میتونم به اکسل بگم که اعداد منو گرد نکن؟
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

لطفا یک نمونه فایل ضمیمه کنید که این اختلاف قابل مشاهده باشد

کامنت

• hamid_rm

• 2015/02/28
      • 40

سلام مجدد به دوستان عزیز.
      1- من میخوام مقادیر عددی یک ستون مثلاً از D3 تا D100 جمع بشن. میدونم که باید از یک حلقه استفاده کنم اما خیلی ساله که کد ننوشتم یادم نیست چطوری بود. درضمنتوی کد ویژوال بیسیک مقادیر رو از اکسل چطور بگیرم و بعدش بگم با اون یکی جمعش کن. یک ماکرو نوشتم که توش به این نیاز دارم.
      2- من میخوام یک روی یک ستون سرچ کنه محتویات رو و ببینه اگر در هر کدام از این سلولها کلمه "خارجی" وجود داره سلول مقابلش رو بر نداره . یعنی اینطوری---->>>>
      تصویر زیر رو ببینید. بطور مثال سلولهای زرد رنگ و که محتویاتش به این صورت هست، میخوام اعداد مقابلش رو که به رنگ قرمز هستند توی لیست نیاره و بقیه ی ستون رو یا یه جا کپی کنه . مثلا یه grid - یا اینکه در شیت دیگری
      نمیدونم اینطوری میشه یانه ؟؟ اگر محبت کنید خیلی سپاسگذارم .
      3- من با کمک شما دوستان فهمیدم چطوری آدرس یک سلول رو به Vb بگم ولی نمیتونم سلول بالاترش یا پایینترش رو پیدا کنم . مثلاً نمیتونم بگم این سلولی رو که من انتخاب کردم تو بالاییش رو قرمز کن. یا پایینیش رو مثلاً زرد کن.
      فایل های پیوست شده

کامنت

• generalsamad
        مدير تالار توابع

• 2014/06/22
        • 1496

با سلام
        دوست عزیز سوالتون مربوط به ویژوال بوده
        لطفا قبل از ایجاد موضوع سوالتون رو در تالار مربوطه بیان کنید

موضوع به تالار ویژوال انتقال داده شد
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• hamid_rm

• 2015/02/28
          • 40

سلام مجدد به دوستان عزیز.
          مدیر جان فکر میکردم وقتی از ماکروی اکسل استفاده میکنی و سوال داری باید در خود اکسل پرسید.
          ممنون از دقتتون.
          خوب دوستان کسی هست به سوال ما جواب بده ؟؟
          1- من میخوام مقادیر عددی یک ستون مثلاً از d3 تا d100 جمع بشن. میدونم که باید از یک حلقه استفاده کنم اما خیلی ساله که کد ننوشتم یادم نیست چطوری بود. درضمنتوی کد ویژوال بیسیک مقادیر رو از اکسل چطور بگیرم و بعدش بگم با اون یکی جمعش کن. یک ماکرو نوشتم که توش به این نیاز دارم.

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
            • 3341

با سلام

با استفاده از یک ستون کمکی در هر سلولی که کلمه خارجی توش بود را مشخص کنید و با دستور sumifs جمع اون سلولهایی که دارای کلمه خارجی نیست رو بدست بیارید

شاید با کمکی تلاش نیاز به ایجاد ستون کمکی هم نباشد
            فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
              • 3341

با استفاده از vb جمع سلولهایی که در اولش کلمه خارجی وجود ندارد

کد PHP:
              Sub test()

Cells(Rows.Count"b").End(xlUp).Row

Sum 
              0

For 3 To k

If Left(Range("e" i).Value5) <> Range("e1").Value Then

Sum 
              Sum Range("b" i).Value

End 
              If

Next

Range
              ("d1").Value Sum

End Sub 
              فایل های پیوست شده

کامنت

• hamid_rm

• 2015/02/28
                • 40

دوست بزرگوار ممنون از کمکتون.
                سوالم رو اشتباه متوجه شدید. یعنی 2 تا سوال رو در هم درآمیختید. اما در این کد های vb که بیشتر بدردم میخوره، کد هایی هست که فکر کنم همون چیزایی باشه که در برنامه بعدی بدردم میخوره. کارِخیلی عالیِ شما این بود که با VB نوشتید . اینطوری میشه ازش سر در آورد و یه جاهایی هم ازش استفاده کرد. ممنون از کار حرفه ایتون.
                اگر میشه خط اول رو یک توضیحی به من بدید. مثلاً اینطور بگید که دستور شما به اکسل میگه چی کار کن؟
                تا حدودی خودم فهمیدم اما اگر واضح تر بشه بهتره.
                2- چطور میتونم بگم این آدرس سلولی رو که انتخاب کردم تو برو بالاییش رو آبی کن( مثلاً ) و پایینیش رو قرمز( مثلاً )

بد نیست برای شما که اینقدر زحمت کشیدید، نشون بدم که در اثر راهنمایی های شما چه کاری انجام دادم . فایل رو پیوست ارسال میکنم. الآن هرچی تلاش میکنم آپلود نمیشه و میگه فایل شما خراب است. اگر Email تون رو بدید براتون بفرستم ببینید.
                Last edited by hamid_rm; 2015/11/18, 16:29.

کامنت

• generalsamad
                  مدير تالار توابع

• 2014/06/22
                  • 1496

فایل رو با zip یا rar کنید یا فایلتون رو با پسوند xls ذخیره کنید
                  [CENTER]
                  [SIGPIC][/SIGPIC]
                  [/CENTER]

کامنت

• hamid_rm

• 2015/02/28
                    • 40

نوشته اصلی توسط generalsamad
                    فایل رو با zip یا rar کنید یا فایلتون رو با پسوند xls ذخیره کنید
                    با سلام خدمت اساتید گرامی
                    این فایل یک عدد رو از ستون H برمیداره بعد از اینکه کلید فلش رو بزنید فرم پنهان میشه - اون وقت شما باید جلوی اسم افراد در هر کدم از ستون های C,d,e,f,g کلیک کنید تا به برنامه نشون بدید کدوم سلول قرار پر بشه .
                    بعد فرم دوباره ظاهر میشه و یک سری اعداد به شما میده که هرکدوم رو انتخاب کنید میفرسته به سلولی که از قبل انتخاب کرده بودید.
                    فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..