استخراج اطلاعات چند فایل در یک فایل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • yasinjml
    • 2015/11/10
    • 2

استخراج اطلاعات چند فایل در یک فایل

سلام دوستان
    من یه کاری دارم انجام میدم وبه مشکل برخوردم. اطلاعاتی با فرمت اولیه یکسان با تعداد رکوردهای نابرابر در چند فایل اکسل مجزا (حدود 1000 فایل) دارم و قصد استخراج برخی از اطلاعات همه رکوردهای این 1000 فایل رو در یک اکسل جدید دارم. هر فایل در نامش یک عدد یکه دارد.
    سه فایل نمونه رو می فرستم. میخوام بخش های رنگی سربرگ جداول و همه رکوردهای هرسه فایل را در یک فایل داشته باشم. لطفا راهنمایی کنید.
    فایل های پیوست شده
  • generalsamad
    مدير تالار توابع

• 2014/06/22
    • 1496

با سلام
    میخواهید این 3 فایل رو تبدیل به یک فایل کنید؟
    اگه این خواسته شماست با کپی و paste چه مشکلی دارید؟
    فقط کافیه ردیف رو autofill کنید و در نهایت چون جنسیتها یکسان هست تعداد هم میشه شماره ردیف
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• yasinjml
      • 2015/11/10
      • 2

سلام و تشکر
      تعداد فایل های مورد نظر جهت استخراج رکوردهای موجود در آنها بیش از 1000 فایل است که انجام کپی-پیست کار بسیار وقت گیر و خسته کننده ای است. روش سریع و آسان دیگری میخوام.

کامنت

• generalsamad
        مدير تالار توابع

• 2014/06/22
        • 1496

به این پست مراجعه کنید

اگه میخواهید تمام فایلها توی یک شیت بیفته کافیه نام شیت ها توی تمام فایلها یکی باشند
        بعد یک فایل جدید ایجاد کرده و کلید Alt+F11 را بزنید تا وارد محیط VBA شده و در سمت چپ کلیک راست کرده و insert رو زده و یک module ایجاد کنید و کد رو قرار دهید

پنجره vba رو بسته و وارد محیط اکسل شده و یک shape ایجاد کنید بعد از ایجاد shape روی آن کلیک راست کرده و Assign Macro رو بزنید و ماکرو مورد نظر رو برای Shape اعمال کنید
        سوالی داشتید بفرمائید
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
          • 3341

با سلام

با vB یک فایل برای شما تهیه گردید (فایل search1.xlsm)
          حتما فولدر پیوست در درایو D کپی شود و فایلهای مربوطه در آن فولدر کپی شود
          پسوند فایلهای مرجع شما با فرمت 2010 یعنی xlsx باشد
          فایل های پیوست شده
          Last edited by iranweld; 2015/11/11, 13:16.

کامنت

چند لحظه..