در این فایل شماره ی سطر و ستون خانه ی هایی که در سلول های رنگی نوشته شده انددر جدول اصلی رنگی شده است.سوال من اینه که در صورتی که یکی از اعداد داخل جدول داده بشه مثلا 20 با چه فرمول و دستور و کمک گرفتن از conditional formatingچطور میشه کل سطر و ستون مربوط به عدد خواسته شده را رنگی کرد؟
پرسش از فرمول نویسی در اکسل
Collapse
X
-
با سلام
شماره سطر و ستون رو کاربر وارد میکنه؟ و شما نیاز به مقدار اون عدد و رنگی شدن آن عدد دارید؟
یا کاربر عدد 20 رو وارد میکنه شما نیاز دارید بدونید این عدد در چه سطر و ستونی قرار داره؟(احتمال اینکه این عدد در سطر و ستونهای متفاوتی باشه وجود داره)[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER] -
با سلام
فایل پیوست را ملاحظه بفرمایید ببنید بدین صورت مد نظر شماستفایل های پیوست شدهکامنت
-
یک نمونه دیگر
که در صورت وارد شدن دو عدد در سمت راست شیت ، جواب ضرب آن دو در جدول با سطر و ستون مربوطه رنگی میگردد
کد PHP:Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
Dim i As Integer, j As Integer, RNG As Range
Set RNG = Sheet1.Range("B2:J10")
RNG.Interior.ColorIndex = 0
Y = Range("N3").Value
Z = Range("P3").Value
For I1 = 2 To 10
For J1 = 2 To 10
X = Y * Z
If Cells(I1, J1).Value = X And Cells(1, J1) = Y And Cells(I1, 1) = Z Then
For i = 2 To I1
Cells(i, J1).Interior.ColorIndex = 37
Next i
For j = 2 To J1
Cells(I1, j).Interior.ColorIndex = 37
Next j
End If
Next: Next
Y = Range("N3").Value
End Sub
Last edited by iranweld; 2015/11/13, 01:24.کامنت
-
حالت برعکس
که یک عدد بدید و مشخص کنید که از ضرب چه اعدادی بدست آمده استفایل های پیوست شدهکامنت
-
با درود و تشکر از جناب iranweld
دوست عزیز به جواب رسیدین؟
بنده که برداشتی دیگه از سوالتون داشتم و هرچی تلاش کردم بدون استفاده از vb به نتیجه برسم (البته طبق برداشتی که خودم کردم) موفق نشدم!
برداشت بنده از سوالتون این بود که شما میخواین فقط با استفاده از Conditional Formating و بدون استفاده از vb، با انتخاب یک سلول، از ابتدای سطر و ستون آن سلول تا خود سلول انتخاب شده رنگی بشن (همانطور که فایل نمونه با vb نوشته شده واستون فرستادم)!!کامنت
-
با سلام
برای قسمت اول سوالتون این فایل ضمیمه مد نظر هست یا خیر؟
فایل ضمیمه گردیدفایل های پیوست شده[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
-
با سلام
لطفا خلاف قوانین عمل نکنید
برای ارسال موضوع جدید در تاپیک جدید اقدام کنید[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
کامنت