در خصوص print صفحات اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • jeddi

• 2011/04/21
    • 50

در خصوص print صفحات اکسل

با عرض سلام و خسته نباشید به اساتید و دوستان عزیز
    یه سئوال در مورد پرینت صفحات اکسل ، اینکه من یه شیت دارم که توش اطلاعات ثبت شده که یکی از ستونهای آن تاریخ می باشد (شامل تاریخ گذشته ، تاریخ روز و تاریخ آینده ) می خوام زمانی که پرینت می گیرم ردیف های که تاریخ آن تاریخ روز و گذشته باشد در صفحه مجزا کنار هم پرینت گرفته و ردیف های خالی و تاریخ آینده در صفحه مربوطه( پرینت) ظاهر نگردد.
    و همچنین تاریخ های آینده (یکسان) در صفحه جدا بدون ردیف های خالی و تاریخ روز و گذشته و تاریخ آیندهای غیر یکسان پرینت شود. به عنوان مثال در فایل مربوطه سه تا تاریخ 94/10/25 دارم که می خوام در یک صفحه پرینت شود
    فایل مربوطه ضمیمه می باشد.
    با تشکر از دوستان
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

در فایل پیوست بسته به انتخاب قبل یا بعد یا امروز نسبت به تاریخ روز اطلاعات در شیت دوم برای پرینت دسته بندی میگردد
    فایل های پیوست شده

کامنت

• jeddi

• 2011/04/21
      • 50

با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
      با تشکر از دوست عزیزم که پاسخ سئوال اینجانب را دادند
      تاریخ روز و تاریخ گذشته ها را خیلی خوب عمل می کنه ولی در مورد تاریخ های آیند مد نظر این بوده که تاریخ ها را به تفکیک تاریخ آینده نمایش بده به منظور بایگانی اسناد بر اساس تاریخ. یه پیشنهاد اینکه در فایل ضمیمه یک ComboBox گذاشتم که تاریخ ها در آن نمایش داده می شود اگر مقدور می باشد کدی نوشته شود که فقط تاریخ های آینده غیر تکراری نمایش داده شود به عنوان مثال اگر تاریخ 1394.10/10 سه بار تکرار شده در ComboBox فقط یک مورد نمایش داده شود که با انتخاب تاریخ فیلتر صورت گیرد که از نتیجه فیلتر پرینت گرفته شود. با تشکر از دوستان
      فایل های پیوست شده

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
        • 699

با سلام

لطفا فایل ضمیمه را بررسی نمایید.

خلاصه : تاریخ بدون تکرار در کموباکس و جداسازی تاریخهای بزرگتر از مقدار انتخابی در آن

با تشکر میر
        فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..