سلامچطور میتونم یک رو صدا رو به یک سلول مرتبط کنم تا هو وقت خواستم صدای مورد نظرم از خود اکسل پخش بشه
پخش صدا از سلول اکسل
Collapse
X
-
با سلام
منظورتون فایل mp3 هست؟
توی انجمن چندین فایل موجود هست که با استفاده از تابع indirect و همچنین hyperlink پاسخ داده شده[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER] -
فرقی نداره
من یه فرمولی نوشتم که یک سری اطلاعات( عدد ) از اس کی یو ال رو به صورت جاری و هر 1 دقیقه میخونه میخانم بگم هر موقه عددی که مد نظرم بود رو دید بوقی بزنه و من متوجه بشم و در مورد ان عدد تصمیمی بگیرمکامنت
-
خواسته شما با vba قابل حل میباشد
جناب پارسای عزیز قبلا زحمتش رو کشیده بود لینکش رو پیدا میکنم و توی همین پست قرار خواهم داد[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
-
کامنت
-
این رو میدونستم ولی من چون در سلولم ازفرمول if دو 2 بار استفاده میکنم میخام یکی ازشرط هام این باشه که اگر این عدد با ان عدد مساوی شد یک hyperlink که حاوی فایل صدا هست رو فعال کنه ./
در ضمن این فرمول من در یک شیت حدودا 2500 عدد است که به صورت مرتب و دستبه بنده شدهکامنت
-
با سلام
در فایل ضمیمه بسته به تغییر مقدار سلول a1 صداهای مختلفی پخش میگردد(مسیر پیش گزیده آهنگ ها از media ویندوز میباشد)فایل های پیوست شدهکامنت
-
ممنونم ولی نتونستم ازش استفاده کنم در زمان ورود vb باز میشه باید چیکار کرد ( راهنمائی هاتون در حد ادم کم سواد اکسل باشه لطفا )کامنت
-
امکام تماس تلفنی هست ؟
یا شماره تماس بفرمائید یا اس ام اس بدید تماس میگیرم
09121551014 ممنون میشم یه مشکله دیگه هم دارمکامنت
-
با سلام
در صورت برقرار شدن شرط "اختلاف ورژن " در سلولها صدا پخش میگردد فایل اول در ویندوزهای 64 بیتی تست گردید فایل دوم در ویندوزهای 32 بیتیLast edited by iranweld; 2015/12/07, 20:40.کامنت
کامنت