ثبت تغییرات در textbox

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sunstar

• 2013/12/29
    • 132

[حل شده] ثبت تغییرات در textbox

سلام بر اساتید اکسل
    من یک فایل اکسل دارم که حاوی یک userform ودو commandbutton و100عدد textbox می باشد به هنگام کلیک برروی commandbutton شماره یک ؛ اطلاعات a1 تا a100 در تکست باکسها نمایان ودر کلیک برروی commandbutton شماره دو ؛ اطلاعات b1 تا b100 در تکست باکسها نشان داده میشود .

میخوام در زمان نمایش اطلاعات در تکست باکسها این اطلاعات قابل تغییر و یا اضافه و یا حذف بوده و همزمان این امورات در سلهای ستون a وbنیز اعمال گردد. با سپاس ودرود فراوان
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

فایل پیوست را ملاحظه بفرمایید

با قرار دادن دو commandbutton بر روی یکدیگر ، در هنگام اجرا اولی ویزیبل شده و دومی هاید میگردد و با اجرای کامندباتن اول فراخوانی دیتا از سلولها در تکست باکس ها و سپس هاید شدن کامندباتن اول انجام شده و کامند باتن دوم از مخفی بودن خارج میگردد و با اجرای کامندباتن دوم دیتای تکست باکس ها در سلولها قرار میگیرد و کامندباتن دوم هاید شده و اولی ویزیبل میگردد
    فایل های پیوست شده

کامنت

• abootorab

• 2014/10/17
      • 351

نوشته اصلی توسط sunstar
      سلام بر اساتید اکسل
      من یک فایل اکسل دارم که حاوی یک userform ودو commandbutton و100عدد textbox می باشد به هنگام کلیک برروی commandbutton شماره یک ؛ اطلاعات a1 تا a100 در تکست باکسها نمایان ودر کلیک برروی commandbutton شماره دو ؛ اطلاعات b1 تا b100 در تکست باکسها نشان داده میشود .

میخوام در زمان نمایش اطلاعات در تکست باکسها این اطلاعات قابل تغییر و یا اضافه و یا حذف بوده و همزمان این امورات در سلهای ستون a وbنیز اعمال گردد. با سپاس ودرود فراوان
      با درود و تشکر از پاسخ جناب iranweld
      دوست عزيز اگر درست متوجه منظورتان شده باشم شما ميخواهيد پس از فراخواني اطلاعات از درون شيت توسط کليدهاي 1 و 2 (کليد 1 ستون A و کليد 2 ستون B) با تغيير مقادير درون تکست باکس ها بصورت آني مقادير متناظر آن در شيت تغيير يابد.
      درواقع شما ميبايستي براي رويداد تغيير مقادير مربوط به همه تکست باکس ها (TextBox_Change) کد مشابه جهت تحقق خواستتون بنویسید اما به نظر بنده با توجه به تعداد زیاد تکست باکس ها و حتی احتمال کاهش یا افزایش تعداد تکست باکس ها، این روش اصولی نیست و مناسب ترین راه نوشتن یک کد و اختصاص آن به رویداد تمامی تکست باکس ها می باشد که هم باعث کاهش حجم فایل و خطوط کدها میگردد و هم اینکه در صورت افزایش یا کاهش تکست باکس ها نیازی به هیچگونه تغییری درون کدها یا افزایش و کاهش آن نمی باشد.

در فایل ضمیمه نمونه این روش برای 10 تکست باکس آماده شده که فقط کافیه تکست باکس ها را درون یوزرفرم به تعداد دلخواه اضافه کنید. (نیازی به افزایش کدها نمی باشد)
      امیدوارم واسه شما و سایر دوستان مفید واقع شود.
      اگر سوال یا مشکلی بود در خدمتم.
      فایل های پیوست شده

کامنت

• sunstar

• 2013/12/29
        • 132

abootorab عزیز، خیلی ممنون و متشکرم

کامنت

چند لحظه..