پیدا کردن آخرین تاریخ نمونه برداری

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • پیام

• 2013/10/04
    • 282
    • 62.00

[حل شده] پیدا کردن آخرین تاریخ نمونه برداری

با درود به همه
    توی کار فایلی دارم که برای هر کالا در تاریخ های متفاوت نمونه برداری انجام و کیفیت اون کالا تعیین میشه. ولی برای گزارش گیری فقط به نتایج آخرین نمونه برداری نیاز دارم. چطور با فرمول میتونم کیفیت آخرین نمونه برداری از هر کالا رو پیدا کنم؟ فایل پیوست رو ببینید لطفا.
    ممنون.
    فایل های پیوست شده
  • khakzad

• 2010/03/17
    • 2034
    • 85.00

از این فرمول استفاده کنید:
    کد:
    =INDEX($B$2:$D$1284,MAX(IF($B$2:$B$1248=H2,ROW($B$2:$B$1248),""))+1,2)
    ارایه ای هست با ctrl+shift+enter باید ثبت بشه

نکته: با فرض اینکه اطلاعات به ترتیب ثبت شده اند درست کار میکند.
    اگر غیر از این باشد، باید تاریخ ها را بدون / و بصورت عدد ثبت کنید تا بشه براش راهی پیدا کرد
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][B][COLOR=#008000][SIZE=3]محصولات و جزوات آموزش تخصصی [URL="https://excelpedia.net/"]اکسل[/URL] در:

[URL="https://excelpedia.net/category/excel-functions/"]برترین مرجع تخصصی پارسی اکسل[/URL]
    [URL="http://www.exceliran.com/shop/"]جامعه اكسل ايرانيان: فروشگاه[/URL][/SIZE][/COLOR][/B]
    :wcom:

[B][URL="https://excelpedia.net/"]آموزش اکسل تخصصی[/URL] و [URL="https://excelpedia.net/excel-ninja/"]پیشرفته[/URL] - [URL="https://excelpedia.net/"]تهران[/URL][/B]
    [EMAIL="h.khakzad@yahoo.com"]h.khakzad@yahoo.com[/EMAIL]
    [/CENTER]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام

در بعضی از تاریخهای مشابه بر روی یک نمونه چندین بار آزمایش صورت گرفته است در چنین شرایطی کدام نمونه ملاک است؟

دز فایل پیوست ابتدا تاریخ بزرگتر شناسایی شده و سپس اگر تعداد نمونه در یک تاریخ چند تا باشد متوسط آن لحاظ میگردد

کد PHP:
      Sub test()

r1 Cells(Rows.Count"b").End(xlUp).Row

r2 
      Cells(Rows.Count"i").End(xlUp).Row

Range
      (Cells(29), Cells(r29)).ClearContents

For 2 To r1
      For i To r1

If Range("b" j).Value Range("h" i).Value And Range("i" i) = "" Then

Range
      ("i" i) = Range("c" j).Value

ElseIf Range("b" j).Value Range("h" i).Value And Range("i" i) <> "" Then

'=======  ÈÑÑÓí ÊÇÑíΠÈÑÇí äãÇíÔ ÊÇÑíΠÈÒѐÊÑ==='

If Left(Range("c" j).Value2) > Left(Range("i" i).Value2) Or Left(Range("c" j).Value2) = Left(Range("i" i).Value2_
      And Mid(Range("c" j).Value42) > Mid(Range("i" i).Value42) Or Left(Range("c" j).Value2) = Left(Range("i" i).Value2_
      And Mid(Range("c" j).Value42) = Mid(Range("i" i).Value42_
      And Right(Range("c" j).Value2) > Right(Range("i" i).Value2Then

Range
      ("i" i) = Range("c" j).Value

End 
      If

End If

Next
      Next

End Sub 
      فایل های پیوست شده
      Last edited by iranweld; 2015/12/08, 14:53.

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

با سلام
        دوستان راهنمایی های خوبی کردند علاوه بر اون به دلیل اینکه تاریخ ها رو در قالب متن وارد کردید ،اگه تاریخ ها به ترتیب نباشند کارخاصی نمیشه کرد ولی اگراز تاریخ میلادی استفاده کنید یا به توصیه سرکار خانم خاکزاد فرمت تاریخ رو به عدد و بدون اسلش(/) تغیر بدید راه حل وجود داره حتی اگه داده هاتون به ترتیب نباشه.
        البته شما تاریخ تکراری هم دارید که تشخیص آخرین تاریخ رومبهم میکنه که راه های دیگه ای رو باید به کار بگیرید.
        این نمونه فایل رو ببینید.

فایل های پیوست شده
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
          • 282
          • 62.00

با سپاس از همه دوستان گرانمایه.

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
            • 282
            • 62.00

نوشته اصلی توسط amir_ts
            با سلام
            دوستان راهنمایی های خوبی کردند علاوه بر اون به دلیل اینکه تاریخ ها رو در قالب متن وارد کردید ،اگه تاریخ ها به ترتیب نباشند کارخاصی نمیشه کرد ولی اگراز تاریخ میلادی استفاده کنید یا به توصیه سرکار خانم خاکزاد فرمت تاریخ رو به عدد و بدون اسلش(/) تغیر بدید راه حل وجود داره حتی اگه داده هاتون به ترتیب نباشه.

البته شما تاریخ تکراری هم دارید که تشخیص آخرین تاریخ رومبهم میکنه که راه های دیگه ای رو باید به کار بگیرید.
            این نمونه فایل رو ببینید.

با سپاس از شما دوست عزیزم. فقط ممنون میشم راجع به فرمولی که برای ستون کیفیت کالانوشتید توضیح کوتاهی بدید. این تابع برای پیدا کردن بیشترین عدد با شرط تاریخ هستش که در ستون بغلی قرار داره. اگه ما میانگین این عدد رو بخوایم باید از تابع average به جای max استفاده کنیم که من استفاده کردم ولی پاسخ اشتباه بود. ممنون میشم توضیح بفرمایید.
            Last edited by پیام; 2015/12/13, 12:08.

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
              • 1247

نوشته اصلی توسط پیام
              با سپاس از شما دوست عزیزم. فقط ممنون میشم راجع به فرمولی که برای ستون کیفیت کالانوشتید توضیح کوتاهی بدید. این تابع برای پیدا کردن بیشترین عدد با شرط تاریخ هستش که در ستون بغلی قرار داره. اگه ما میانگین این عدد رو بخوایم باید از تابع average به جای max استفاده کنیم که من استفاده کردم ولی پاسخ اشتباه بود. ممنون میشم توضیح بفرمایید.
              با سلام
              ببینید فرمول به این صورته که نام کالا ابتدا مطابقت داده میشه و بعد در تاریخ ضرب میشه(تاریخ یک عدد حساب میشه) و در آخر تابع max بزرگترینش رو برمیگردونه.(شما تاریخ تکراری هم دارید) بعددر ستون درجه کیفیت با توجه به بزرگترین تاریخ پیدا شده ردیف متناظر با تاریخ که کیفیت هست رو برمیگردونه.
              اگر از تابع average استفاده کنید میانگین عددی تاریخ های تکراری رو حساب میکنه نه آخرین تاریخ.
              برای میانگین باید تاریخ های مشابه پیدا بشه و با توجه به اونها میانگین مقدار متانظر با تاریخ ها بدست بیاد که این فرمول در این مورد کارایی نداره.
              من روش فکر میکنم ببینم راهی میشه پیدا کرد.
              [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
                • 282
                • 62.00

ممنون میشم دوست گرامی

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                  • 1247

با سلام
                  این فایل رو ببینید به دو روش انجام دادم یکی لیست کردن تاریخ های تکراری(محض احتیاط دو تا ستون تا ردیف 122فرمول داره) و بعد مقدار متناظر و در آخر میانگین آنها و دیگری فرمول ترکیبی بدون احتیاج به دو ستون.اگه سوالی داشتید بفرمایید.
                  فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..