مشکل در ارتباط بین شیتها با ماکرو در اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • taocom52

• 2015/08/14
    • 99

سلام استاد با کمک حضرتعالی تونستم برنامه رو بنویسم و همه قسمتهای ان هم درست کار کرد ولی یک مشکل عجیب و ابتدایی پیش آمده تعدادی از شیتهایی که سلولهای آنها را مساوی سلولهایی در یک فایل دیگر قرار داده ام قاعدتا هنگام باز شدن فایل میباید آپدیت شوند ولی تعدادی از آنها آپدیت نمیشوند فکر میکنید اشکال از کجا میتونه باشه؟ نمونه کوچکی از فایل مقصد و فایل مبدا را براتون ارسال میکنم فایل مبدا هر روز توسط سایت بورس بروز رسانی میشود , و محل آن را در درایو c قراردادم که در هر کامپیوتری آدرس یکسانی داشته باشد ، لذا میبایست در فایل مقصد هم آخرین سطر ستون k مطابق فایل مبدا تاریخ 941005 میشد ولی آپدیت نمیشود.
    متشکرم
    فایل های پیوست شده
    Last edited by taocom52; 2015/12/27, 14:55.

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام

اجرای ماکرو مشکلی ندارد

ماکروی حذف دیتاهای صفر اصلاح گردید
      فایل های پیوست شده

کامنت

• taocom52

• 2015/08/14
        • 99

سلام استاد ، با سپاس از راهنمایی های عالیتان مشکل فایل قبلی حل شد و برنامه جواب داد الان طبق فایل نمونه ای که ارسال کرده ام فایلی است که از اینترنت دیتاهایی میگیرد و آپدیت میشود ستون قیمت روز حاوی فرمول و اعداد آپدیت است که میخواهم قفل باشد که هم قابل تغییر توسط کار بر نباشد و هم فرمول دیده نشود لذا قفل کردم حال بعد از آپدیت توسط ماکرویی که نوشتم فیلترها قابل دسترس نمیشوند : جسارتا

1 - چگونه فیلترها قابل دسترس باشند (از قفل خارج شوند)

2 - بعد از قفل شدن فایل، منوهای ماکرو هنوز قابل دسترسند و از آنجا میتوان رمز را پیدا کرد چگونه منوهایی که ماکرو از آنجا قابل دسترس هست مانند view و developer قفل شوند؟

با تشکر و سپاس از حوصله ای که به خرج میدهید.

لطفا فایل1 را برسی کنید
        فایل های پیوست شده

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
          • 2065
          • 72.00

نوشته اصلی توسط taocom52
          سلام استاد ، با سپاس از راهنمایی های عالیتان مشکل فایل قبلی حل شد و برنامه جواب داد الان طبق فایل نمونه ای که ارسال کرده ام فایلی است که از اینترنت دیتاهایی میگیرد و آپدیت میشود ستون قیمت روز حاوی فرمول و اعداد آپدیت است که میخواهم قفل باشد که هم قابل تغییر توسط کار بر نباشد و هم فرمول دیده نشود لذا قفل کردم حال بعد از آپدیت توسط ماکرویی که نوشتم فیلترها قابل دسترس نمیشوند : جسارتا
          2 - بعد از قفل شدن فایل، منوهای ماکرو هنوز قابل دسترسند و از آنجا میتوان رمز را پیدا کرد چگونه منوهایی که ماکرو از آنجا قابل دسترس هست مانند view و developer قفل شوند؟
          با تشکر و سپاس از حوصله ای که به خرج میدهید.
          لطفا فایل1 را برسی کنید
          سلام،
          با سپاس از جناب iranweld که صبورانه پاسخ شما را داند و نیز
          سپاس از شما به خاطر حوصله ای که به خرج دادید،
          درخصوص دو سؤال اخیر:
          با توجه به تصویر زیر در زمان قفل کردن شیت مانند شکل زیر تیک مربوط به
          Use AutoFilter را بزنید تا مشکلتان حل شود،

Click image for larger version

Name:	ExcelIran-product.png
Views:	1
Size:	29.6 کیلو بایت
ID:	129116

در مورد سؤال دومتان:
          2 - بعد از قفل شدن فایل، منوهای ماکرو هنوز قابل دسترسند و از آنجا میتوان رمز را پیدا کرد
          چگونه منوهایی که ماکرو از آنجا قابل دسترس هست مانند view و developer قفل شوند؟

از لینک زیر استفاده نمایید؛
          چگونه میتوان روی ماکرو های اکسل پسورد گذاشت؟
          موفق باشید.
          [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/CENTER]
          [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
          [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]

کامنت

• taocom52

• 2015/08/14
            • 99

باتشکر از جناب آقای بحرانی
            قفل کردن ماکروها با راهنمایی حضرتعالی حل شد ولی قفل ماندن فیلترها حل نشد البته اگر فایل را نگاه کنید بنده با ماکرو این کار میکنم یعنی با ماکرو اول قفل را باز بعد فایل آپدیت شده بعد فایل راقفل میکند لذا فکر میکنم در ماکرو چیزی باید اضافه بشود که تیک دار شدن فیلترها را انجام دهد اگر راهنمایی بفرمایید بسیار ممنون میشوم

کامنت

• taocom52

• 2015/08/14
              • 99

متشکرم استاد با با اضافه کردن کد زیر به ادامه ماکرو حل شد

ActiveSheet.Protect DrawingObjects:=True, Contents:=True, Scenarios:=True
              , AllowFiltering:=True

کامنت

• taocom52

• 2015/08/14
                • 99

سلام براستاد گرامی و دیگر دوستان

اتاد بنده کاربرگی در اکسل دارم که داده های زیادی دارد و انواع نامها در سلولهای آن وجود دارد که گاها برای پیدا کردن یکی از نامها مدام باید در صفحه بالا و پایین شوم و استفاده از جستجوي خود اکسل هم ف گاه بخاطر مسیر باز کردن منو و گاه بعلت قفل منوها و ... مطلوبمان نیست ماکرویی میخواستم که با نوشت اسم یا کلمه مورد نظر مثلا در سلول E1 کار جستجوی اکسل را انجام دهد یعنی کامه را یافته و سلول آن را در اولین سطر ممکن نشان دهد.

فایل پیوست مثال بسیار کوچکی از مطلب عرض شده هست مثلا در E1 بنویسیم radin در سطر اول سلول radin را نشان دهد

با سپاس فرا وان
                فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                  • 3341

با سلام

در فایل پیوست با استفاده از قابلیت رویدادها و اجرای ماکرو ، در صورت وارد شدن اسم در سلول E1 در شیت کلمه مورد نظر سرچ شده و اولین کلمه مورد نظر انتخاب میگردد

کد PHP:
                  Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
                  If 
                  Not Intersect(TargetMe.Range("E1")) Is Nothing Then TEST
                  End Sub

Sub TEST
                  ()
                  Dim CELL As Range
                  For Each CELL In ActiveSheet.UsedRange
                  If CELL Range("E1").Value And Len(Range("E1")) > 1 Then
                  CELL
                  .Select
                  End 
                  If
                  Next
                  End Sub 
                  فایل های پیوست شده
                  Last edited by iranweld; 2016/01/10, 08:05.

کامنت

• taocom52

• 2015/08/14
                    • 99

متشكرم استاد عالي بود
                    1- البته من همين فایل را تست کردم ، اگر دو کلمه کاملا یکسان باشد این کد آخرین کلمه را پیدا میکند یعنی اگر یکی در سطر 3 و دیگری در سطر 7 باشد کلمه ای که در سطر 7 است را پیدا میکند برای اولین کلمه چه باید کرد.
                    2- من این کد را در یک ماکرو دیگر کپی کردم علاوه بر مشکل بالا خطایtype mismatch : run-time error 13 را ميدهد و عملیات پایان "نمی پذیرد" .
                    Last edited by taocom52; 2016/01/13, 01:30.

کامنت

• taocom52

• 2015/08/14
                      • 99

حلش کردم دوستان

کامنت

چند لحظه..