محدود کردن قالب اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • saeedit
    • 2015/12/30
    • 2

[حل شده] محدود کردن قالب اکسل

سلام

من تازه وارد انجمن شده ام .کم و بیش بدون آموزش دارم از اکسل استفاده می کنم اگر در سوالاتم اصطلاحات فنی رو بلد نیستم شما عزیزان به پای اماتور بودنم بگذارید.
    اولین مشکل من با حذف خانه های خالی اکسل خارج از جدول طراحی شده است که خود اکسل در طول و عرض قرار داده (برای زیبایی کار). دیدم بعضی ها انجام می دهند ولی طریقه ان را نمی دانم
    دوم حرکت دادن صفحه و نگه داشتن عنووان در بالای صفحه است که فریز کردنه اما مشکل من اینه که بعلاوه عنوان چنتا سطر زیر اونو هم نگه می داره.
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

برای فریز کردن چند سطر از ماکرو ذیل استفاده کنید در فایل پیوست برای نمایش تعداد سطر فریز شده ، عدد مورد نظر را در سلول B1 وارد نمایید و ماکرو را اجرا کنید .SplitRow = Range("B1").Value

کد PHP:
    Sub FREEZPANEL()

Rows("1:1").Select
        With ActiveWindow

.SplitColumn 0

.SplitRow Range("B1").Value
        End With
        ActiveWindow
    .FreezePanes True
        Range
    ("A1").Select

End Sub 
    فایل های پیوست شده

کامنت

• generalsamad
      مدير تالار توابع

• 2014/06/22
      • 1496

با سلام
      منظور این جمله رو متوجه نشدم
      اولین مشکل من با حذف خانه های خالی اکسل خارج از جدول طراحی شده است که خود اکسل در طول و عرض قرار داده
      اگه منظورتون gridها هست میتونید اونها رو بردارید
      از ریبون view تیک gridlines رو بردارید
      [CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]

کامنت

• mostafap4

• 2010/07/12
        • 191
        • 75.00

سلام دوست عزیز
        فکر کنم برای اینکه سلول های اضافی نمایش داده نشه باید اونهارو hide کنی برای این کار آخرین ستون را انتخاب کرده و سپس با فشردن کلید ctrl + shift و array key ای که به سمت چپ یا راست (بسته به اینکه شیت شما راست به چپ یا چپ به راست تعیین شده) این ستونها که شامل اطلاعات نیستند انتخاب شده و میتوانید با راست کلیک کردن و انتخاب گزینه هاید اونها را نمایش ندهید.
        و اما برای فریز کردن یک نکته مهم را همیشه یادتون باشه و اون اینکهوقتی دارید دکمه فریز را روشن میکنید دقت کنید که کدوم سلول انتخاب شده است زیرا اکسل با توجه به سلولی که انتخاب شده تمام سطهای بالای آن سلول و تمام ستون های سمت راست یا چپ (بسته به اینکه شیت شما راست به چپ باشد یا چپ به راست) را فریز مینماید.
        موفق باشید
        فقر شب را "بی غذا" سر کردن نیست ... فقر روز را "بی اندیشه" سر کردن است !

کامنت

• Ali Parsaei
          مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
          • 1522
          • 71.67

سلام،
          با تشکر از جناب mostafap4 که توضيح خوبي راجع به فريز کردن دادند، و با اجازه ايشان من چند نکته اضافه کنم:
          فريز کردن در اکسل سه حالت دارد:
          يکي freeze top row که رديف اول بالاي صفحه را فريز مي کند.
          يکي freeze first column که ستون اول (ستون a) را فريز مي کند.
          و سومي که freeze panes نام دارد، براي استفاده از اين حالت سوم همانطور که دوستمان اشاره فرمودند بايد توجه داشته باشيد که سلول انتخابي شما کدام سلول است.
          [ATTACH=CONFIG]9970[/ATTACH]
          سوال ديگرتان هم زياد مفهوم نيست، آيا منظور حذف نواحي اضافه در موقع پرينت گرفتن است؟
          [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• saeedit
            • 2015/12/30
            • 2

ممنون از حمایت و جوابتون
            جواب سوال فریز را گرفتم
            در مورد حذف سلولهای اضافی اکسل با hide کردن اونها حذف می شوند ولی فضاشون که خالیه می مونه با چه راهی می تونم فضای کاری اکسلم در اندازه فقط خانه هایی که حاوی داده هستن باشه

کامنت

• generalsamad
              مدير تالار توابع

• 2014/06/22
              • 1496

با سلام
              با Hide کردن سطر یا ستون ،سلول سطر یا ستون حذف نمیشود بلکه فقط مخفی میشود
              محیط کاری اکسل رو هم نمیشه تغییر داد بجز اینکه سطرها یا ستوها رو مخفی کرد
              [CENTER]
              [SIGPIC][/SIGPIC]
              [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..