تهیه گزارش از وضعیت بدهکار / بستانکار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • elam

• 2014/10/21
    • 67
    • 54.00

پرسش تهیه گزارش از وضعیت بدهکار / بستانکار

با سلام خدمت اساتید
    تو فایل پیوست سه تا شیت موجوده که تو شیت اول خرید مشتریان ثبت میشه و تو شیت دوم واریزی اونها ثبت میشه اما تو شیت سوم می خوام گزارش گیری انجام بدم به شرح زیر :
    الف -مانند بعضی از نرم افزار های حسابداری اگر من یک مشتری را انتخاب کردم و تاریخ شروع و پایان دادم بیاد بر اساس زمان ثبت خرید و پرداخت اونها را به ترتیب زیر هم بیاره
    توضیح تو شیت یک و دو آخرین ستون در نظر گرفته شده برای اینکه مشخصه بشه ثبت اون رکورد ِکی انجام شده
    ب - تو شیت سوم هم توضیحات و مثال برای مشتری " علی " آورده شده

ممنون از لطف اساتید
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

بهترین و راحتترین گزینه استفاده از پیوت تیبل میباشد

که دو پیوت تیبل را در شیت سوم ایجاد نموده و سپس گزارشگیری کنید
    فایل های پیوست شده

کامنت

• elam

• 2014/10/21
      • 67
      • 54.00

ممنون استاد اما اگه به شیوه ای که گفتم علیرغم اینکه فرمودید خیلی سخته اما اگه بتونید راهنمایی کنید که چه راهی را برم تا بتونم مرحله به مرحله جلو ببرم ممنون میشم

کامنت

• misammisam
        مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
        • 892
        • 64.00

سلام
        فایل شما از لحاظ ساختاری ایراد داره ، باید تو یک شیت اطلاعات بانک اطلاعاتی رو وارد کنید ، یعنی لیست اصلیتون رو طوری طراحی کنید که هم بدهکار و هم بستانکار مثل یک دفتر روزنامه در یک شیت ثبت بشن ، بعد با یه Pivot table ساده میتونید به چیزی که لازم دارید برسید یعنی همون دفتر کل .
        یه چیزی شبیه به این فایل که تقریبا همونی میشه که میخواید ، فقط بنا به نیازتون باید فرمت بندی خودتونو بسازید :
        برنامه حسابداري خودم در اكسل براي دوستاني كه دنبال مثال كاري ميگردن - صفحه 2
        [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]
        [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
        [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
        [/CENTER]
        [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..