مشکل وسط قرار نگرفتن متن در سلول wrap text

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • reza1881

• 2014/11/16
    • 24

مشکل وسط قرار نگرفتن متن در سلول wrap text

سلام دوستان
    من توی اکسل داحا سلول متنی نوشتم که wrap text کردم . حالا متنش که دور سطری شده یکی چسبیده به خط بالاست و اون یکی از خط پایین خیلی فاصله داره ، گزینه وسط چین رو هم میزنم ولی فایده نداره . میشه کاری کرد که متنم دقیقاً وسط سلول قرار بگیره ؟ عکس فایل رو هم میزارم ، سلولی که آدرس توش خورده .

فایل پیوست : http://s6.picofile.com/file/8231417818/Untitled.png
    فایل های پیوست شده
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    شما باید تو خود سایت عکس رو آپلود میکردید ، ضمنا شما سطر سه بین ستون های A تا G رو انتخاب کنید و از برگه home قسمت merge &center را بزنید بعد wrap text رو بزنید.
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• reza1881

• 2014/11/16
      • 24

نوشته اصلی توسط amir_ts
      با سلام
      شما باید تو خود سایت عکس رو آپلود میکردید ، ضمنا شما سطر سه بین ستون های A تا G رو انتخاب کنید و از برگه home قسمت merge &center را بزنید بعد wrap text رو بزنید.
      مهندس جان منم دقیقاً همین کارو کردم ولی نمیشه ، انگار متنا به خط بالای سلول چسبیدن .

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

اگه ممکنه فایل یا نمونه مشابه اون رو قرار بدید .
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• generalsamad
          مدير تالار توابع

• 2014/06/22
          • 1496

با سلام
          اندازه فونت رو کم کنید یا ارتفاع سطرتون رو بیشتر کنید سپس در ریبون home گروه alignment
          Middle Align رو انتخاب کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه
          [CENTER]
          [SIGPIC][/SIGPIC]
          [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..