دوستای عزیز من میخام فرمولی بنویسم که بتونه کلمات مشابه رو در یک ستون پیدا کنه و مبالغ روبروی آنها در ستون های بعدی رو با هم جمع کنه. مثلا در فایل پیوست آیتم مشترکین رو پیدا و مبالغ کارکرد و اضافه کاری هاشون رو جمع کنه- در کل براساس جدول شماره 1 جدول شماره 2 پر بشهBook1.xlsx
پیداکردن کلمات مشابه و جمع کردن مبالغ روبروی آنها
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
باعرض سلام و خسته نباشید
دوستای عزیز من میخام فرمولی بنویسم که بتونه کلمات مشابه رو در یک ستون پیدا کنه و مبالغ روبروی آنها در ستون های بعدی رو با هم جمع کنه. مثلا در فایل پیوست آیتم مشترکین رو پیدا و مبالغ کارکرد و اضافه کاری هاشون رو جمع کنه- در کل براساس جدول شماره 1 جدول شماره 2 پر بشهBook1.xlsx -
با سلام
با دستور sumif حل میشه.من دو ستون رو نوشتم باقی مثل همین فرمول انجام میشه.
کد PHP:=SUMIF($D$7:$D$14;"مشترکین";$H$7:$H$14)
فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
سلام
مرسی از راهنماییتون تونستم با این فرمول کار کنم ولی یه مشکل دیگه که دارم نمیتونم ستونهای 2 جدول رو همزمان باهم مقایسه و جمع کلمات مشابه رو در جدول 3 برگردونم.مثلا جدول 1 و جدول 2 رو ستونهاشو انتخاب کنم و نتیجه رو در جدول 3 بنویسم در فایل پیوست مشخص کردم از & هم استفاده کردم ولی نتیجه نگرفتمBook1.xlsxکامنت
-
با سلام
آیا در جدول سوم جمع موارد مشابه جدول یک و جدول دو را مد نظر دارید؟فایل های پیوست شدهکامنت

کامنت