جستجوی اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sail8000
    • 2016/01/09
    • 4

جستجوی اکسل

باسلام خدمت دوستان
    دوستان من یه فایل اکسل دارم که ده تا شیت داره و میخام یه کلمه رو توی تمام ده شیت فایلم سرچ کنم من در قسمت find اکسل قسمت within گزینه ی workbook رو انتخاب میکنم که توی همه ی شیت ها کلمه ی مورد نظر من رو سرچ کنه. دکمه ی find all رو میزنم و مثلا 2000تا کلمه پیدا میکنه که توی ده تا شیت من پیدا شده. حالا من میخام تمام این 2000هزار تا کلمه ای که تو ده شیت من پیدا کرده رو همه رو کپی کنم و توی یه فایل جدید سیو کنم چطوری میتونم اینکار رو انجام بدم.کدنویسی هم بلد نیستم.
    ممنون از همه دوستان
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

یک ماکرو برای شما تهیه گردید در فایل اصلی خود یک شیت به نام search ایجادکنید و با ALT+F11 وارد قسمت VB اکسل شده و یک ماژول جدید ایجاد نموده و کدهای ذیل را در آن کپی نموده و اجرا نمایید

کد PHP:
    Sub search()

Dim cel As Range
    Dim rng 
    As Range
    Dim list1 
    As New Collection

If list1.Count 0 Then
    For 1 To list1.Count
    list1
    .Item(i).delet
    Next
    End 
    If

Sheets("search").Cells(Sheets("search").Rows.Count"A").End(xlUp).Row
    Sheets
    ("search").Range("a3:a" Z).ClearContents

For Each Sheet In Worksheets
    If Sheet.Name <> "search" Then
    For Each cel In Sheet.UsedRange
    If cel.Value Sheets("search").Range("a1").Value Then
    list1
    .Add cel.Value
    End 
    If
    Next
    End 
    If
    Next

3
    For 1 To list1.Count
    Sheets
    ("search").Range("A" k).Value list1.Item(i)
    1
    Next

End Sub 
    فایل های پیوست شده
    Last edited by iranweld; 2016/01/09, 22:22.

کامنت

• generalsamad
      مدير تالار توابع

• 2014/06/22
      • 1496

با سلام
      دوست عزیز لطفا در تالار مربوطه سوالتون را بیان کنید
      دوستان پاسخگو نیز این نکته رو نیز مد نظر داشته باشند
      تاپیک به تالار مربوطه انتقال یافت
      [CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]

کامنت

• sail8000
        • 2016/01/09
        • 4

دوست عزیز ممنون از لطفت. بعد از اینکه وارد قسمت vb شدم چطوری باید ماژول رو درست کنم؟ و چطوری اجراش کنم؟
        شرمنده من اکسل رو در حد مقدماتی بلدم

کامنت

• sail8000
          • 2016/01/09
          • 4

یعنی ماژول رو درست کردم کدهایی که دادی هم کپی کردم بعدش نمیدونم چیکار باید بکنم

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
            • 940

با درود فراوان

وقتی کد را کپی کردی همانجا در صفجه کد نویسی می توانید کلید F5 را بزنید
            یا اینکه کلید سبز رنگ بالای صفحه که آیکن پلی هست رو بزنید
            و یا اینکه در صفحه اکسل از منوی بالای صفحه به تب دولوبر رفته و ماکروز را بزنید ماکروی سرچ را می توانید از انجا انتخاب کنید و کلید ران را بزنید .
            که احتمال میدم البته تب دولوپر در منو نداشته باشید و از اسکل آپشن قسمت کاستوم آن را باید اضاف کنید
            و همچنین بعد از اضاف کردن این کد باید فایل را با پسوند Xlsm سیو کنید تا کد ها پک نشن
            ---------------------------------------------------------------------------------------------------
            بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
            shamsololama@yahoo.com
            09177733411

کامنت

• sail8000
              • 2016/01/09
              • 4

خوب اینکارهایی که گفتی رو کردم یه ماژول درست کردم کد رو کپی کردم بعدشم اف 5 رو زدم . حالا باید چیکار کنم؟ هیچی توی پنجره ی اکسل توی شیت سرچ نشون نمیده هیچ تغییری نکرده من چطوری سرچ کنم الان؟

کامنت

• generalsamad
                مدير تالار توابع

• 2014/06/22
                • 1496

با سلام
                وقتی ماژول رو ایجاد کردید باید یک شی که بتونه ماژول رو اجرا کنه ایجاد کنید
                مثلا برای راحتی کارتون در ریبون insert یک shape در صفحتون ایجاد کرده بعد از ایجاد shape روی آن کلیک راست کنید سپس assign کنید در پنجره باز شده ماکرو مورد نظر را انتخاب کنید
                از این به بعد وقتی روی شکل ایجاد شده کلیک کنید کدتون اجرا خواهد شد
                [CENTER]
                [SIGPIC][/SIGPIC]
                [/CENTER]

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                  • 940

نوشته اصلی توسط sail8000
                  خوب اینکارهایی که گفتی رو کردم یه ماژول درست کردم کد رو کپی کردم بعدشم اف 5 رو زدم . حالا باید چیکار کنم؟ هیچی توی پنجره ی اکسل توی شیت سرچ نشون نمیده هیچ تغییری نکرده من چطوری سرچ کنم الان؟
                  با درودفراوان

بله حق با شماست کد را چک کردم
                  برای این کار این کد را جایگزین کد قبلی کنید که البته فقط در سطر
                  Sheets("search").Range("a3:a" & Z + 1).ClearContents

یه بعلاوه یک اضاف شده همین

بعد برای جستجو در سل A1 شیت search کلمه ای که می خواهید جستجو کنید بنویسید و سپس این کد را همانطور که عرض کردم اجرا کنید .

کد PHP:

Sub search
                  ()
                  Dim cel As RangeDim rng As RangeDim list1 As New Collection
                  If list1.Count 0 ThenFor i 1 To list1.Countlist1.Item(i).deletNextEnd If
                  Sheets("search").Cells(Sheets("search").Rows.Count"A").End(xlUp).RowSheets("search").Range("a3:a" 1).ClearContents
                  For Each Sheet In WorksheetsIf Sheet.Name <> "search" ThenFor Each cel In Sheet.UsedRangeIf cel.Value Sheets("search").Range("a1").Value Thenlist1.Add cel.ValueEnd IfNextEnd IfNext
                  3For 1 To list1.CountSheets("search").Range("A" k).Value list1.Item(i)1Next

End Sub 
                  ---------------------------------------------------------------------------------------------------
                  بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
                  shamsololama@yahoo.com
                  09177733411

کامنت

چند لحظه..