محاسبه جرایم دیرکرد عدم پرداخت مالیات در سررسید مقرر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • cooran

• 2015/03/04
    • 21
    • 60.00

نوشته اصلی توسط علي پارسا
    البته فايل من فقط يک طرح کلي بود که مي خواستم اول از همه مطمئن شوم که اصلا" محاسباتش از نظر شما صحيح است يا نه.
    از لحاظ سنگيني فايل، بله با اين حجم تابع vlookup که نوشته ايد فايل سنگين خواهد شد.
    چنين فايلي را براي محاسبات و اعلام مالياتها و جريمه ها به مؤدي مي خواهيد؟ يا جهت محاسبه گزارشات کلي از همه مؤديان جهت استفاده خودتان مي خواهيد؟
    اگر براي مؤديان مي خواهيد، چرا براي عملکرد هر سال يک فايل جدا درست نمي کنيد؟ هر عملکرد حداکثر ظرف دو يا سه سال تسويه مي شود ديگه؟ درست است؟
    فرضا" براي مؤدي "الف" يک پوشه درست مي کنيد و بعد داخل آن فايلهاي اکسل کوچيک کوچيک قرار مي دهيد به نامهاي 81 و 82 و .... و 94 و .... که هرکدام مربوط به عملکرد يک سال مي باشد سطرهاي تاريخش هم خيلي کمتر خواهد شد.
    رفع اشکالات احتمالي هم خيلي بهتر انجام خواهد شد.
    من خودم معمولا" در کارهايم اينگونه عمل مي کنم چون اصولا" اکسل نرم افزار مخصوص بانک اطلاعاتي نيست.
    البته با کدنويسي هم مي شود يک کارهايي کرد که البته من توصيه نمي کنم.
    تسویه حساب مالیاتی ممکن است تا 10 سال یا بیشتر هم طول بکشد،شاید اصل مالیات ظرف 2 تا 3 سال تسویه شود ولی تسویه جرایم طولانی مدت هستند
    گزارش مورد نظر یک گزارش داخلی است برای اطلاع اداره و مودی از میزان جرایم که هنگام تسویه حساب و درخواست مودی به وی اعلام میگردد
    البته کسی تا کنون در اداره به فکر فرموله کردن محاسبات نیوفتاده و محسبات سالهاست دستی صورت میگیرد
    بله به نظر من هم اینطور بهتر است.ولی فکر کنم با sumifوvlookupوتوابعی از این دست بتوان به نتیجه رسید
    اینطور که به ازای هر سال 3 ستون مجزا تشکیل داد و نتایج را جداگانه برای هر سال محاسبه کرد
    با تشکر

کامنت

• cooran

• 2015/03/04
      • 21
      • 60.00

نوشته اصلی توسط علي پارسا
      البته فايل من فقط يک طرح کلي بود که مي خواستم اول از همه مطمئن شوم که اصلا" محاسباتش از نظر شما صحيح است يا نه.
      از لحاظ سنگيني فايل، بله با اين حجم تابع vlookup که نوشته ايد فايل سنگين خواهد شد.
      چنين فايلي را براي محاسبات و اعلام مالياتها و جريمه ها به مؤدي مي خواهيد؟ يا جهت محاسبه گزارشات کلي از همه مؤديان جهت استفاده خودتان مي خواهيد؟
      اگر براي مؤديان مي خواهيد، چرا براي عملکرد هر سال يک فايل جدا درست نمي کنيد؟ هر عملکرد حداکثر ظرف دو يا سه سال تسويه مي شود ديگه؟ درست است؟
      فرضا" براي مؤدي "الف" يک پوشه درست مي کنيد و بعد داخل آن فايلهاي اکسل کوچيک کوچيک قرار مي دهيد به نامهاي 81 و 82 و .... و 94 و .... که هرکدام مربوط به عملکرد يک سال مي باشد سطرهاي تاريخش هم خيلي کمتر خواهد شد.
      رفع اشکالات احتمالي هم خيلي بهتر انجام خواهد شد.
      من خودم معمولا" در کارهايم اينگونه عمل مي کنم چون اصولا" اکسل نرم افزار مخصوص بانک اطلاعاتي نيست.
      البته با کدنويسي هم مي شود يک کارهايي کرد که البته من توصيه نمي کنم.
      میشه راجع به کد نویس که فرمودید کمک کنید و یکم توضیح بدید

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

در فایل پیوست فعلا برای یک نمونه دیرکرد پرداخت مالیات در موعد مقرر کدنویسی انجام شده است

میتوانید تاریخهای مختلف تسویه مالیاتی برای سالهای مختلف را وارد نموده و مبلغ جریمه متعلقه را محاسبه نمایید

کد PHP:
        Sub TEST()

Range("C2,E2,F2").ClearContents

Range
        ("A2") = J_TODAY(1)

If 
        J_DIFF(Range("B2"), Range("A2")) >= 0 Then

Range
        ("C2") = J_DIFF(Range("B2"), Range("A2"))

XX Range("D2") * Range("C2") / 30 Range("G2")

Range("E2") = XX

Range
        ("F2") = Range("D2") + XX

End 
        If

End Sub 
        فایل های پیوست شده
        Last edited by iranweld; 2016/01/15, 21:17.

کامنت

• cooran

• 2015/03/04
          • 21
          • 60.00

با سلام خدمت اساتید گرامی
          با راهنمایی دوستان بالاخره فایل اکسل محاسبه جرایم دیرکرد پرداخت مالیات رو ساختم
          خواهشم از دوستان اینه که اگه مقدوره فایلی رو که بصورت دستی فرمول نویسی کردم که خیلی وقت گیر بوده کد نویسی کنند یا در موردش راهنمایی کنند و زحمت دیگه اینکه اگه ممکنه بفرمایید چطوری واسه ورودی داده هاش یوزر فرم بسازم
          با تشکر فراوان
          فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..