جدا کردن اسامی از ویرگول و جستجوی آنها
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
با استفاده از دستور INSTR میتوانید موقعیت کارکتر ویرگول را در جمله بدست آورید
کد PHP:Sub test()
Dim xx, yy As Integer
xx = InStr(1, Range("A1"), "¡")
yy = InStr(xx, Range("A1"), ChrW(40)) - 3
MsgBox Mid(Range("A1"), xx + 2, yy - xx)
End Sub
فایل های پیوست شدهLast edited by iranweld; 2016/01/12, 13:40. -
آقا دستتون درد نکنه ممنون- من الآن با کمک این کدی که شما دادی میتونم ببینم ویرگول چندمین کاراکتره ولی حالا برای اینکه اسمها را از هم جدا کنم و هرکدوم رو در یک Textbox بریزم نیاز دارم از توابع Left و Right هم استفاده کنم. هرکاری میکنم نمیتونم در کد VB اونها رو بیارم. الآن چی کار کنم؟
این فایل رو هم گذاشتم تا اگر نیاز بود روی نمونه عملی از اون استفاده کنید.
خیلی ممنونمفایل های پیوست شدهکامنت
-
آقا جان ممنون - درست شد.
یک مشکل همیشگی دارم - اینکه چطور میتونیم از حلقه خارج بشیم؟
مثل این :
For i = 1 To kالآن اینجا من میخوام وقتی شرط بر قرار شد و اون مقدار رو در متغیر Row قرار داد، دیگه بقیش رو نره و for رو ول کنه بیاد بیرون.
If Range(b & i).Value = "" Then
Row = Range("a" & i).Row
End If
Next
کامنت
-
جناب Iranweld با تشکر از راه حلتون. اگر ممکنه خط 2 یا 3 ی کد ارسالیتون رو برام توضیح بدید. چون میخوام ببینم چه کار کنم که قسممت اول سلول رو چطور روی مسیج باکس نشون بدم. الآن قسمت دوم ( اسم دوم) میاد رو پیغام. اگر مثلاً تا 6 اسم بود چی کار کنم؟؟؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید... با تشکرکامنت
-
جناب Iranweld با تشکر از راه حلتون. اگر ممکنه خط 2 یا 3 ی کد ارسالیتون رو برام توضیح بدید. چون میخوام ببینم چه کار کنم که قسممت اول سلول رو چطور روی مسیج باکس نشون بدم. الآن قسمت دوم ( اسم دوم) میاد رو پیغام. اگر مثلاً تا 6 اسم بود چی کار کنم؟؟؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید... با تشکر
در دستورکد PHP:xx = InStr(1, Range("A1"), "¡")
در دستورکد PHP:yy = InStr(xx, Range("A1"), ChrW(40)) - 3
بجای msgbox یک یوزر فرم و یک تکست باکس ایجاد نمایید و مقدار حاصل را به تکست باکس اختصاص دهید
برای تعداد بیشتر نیاز به کار بیشتر با توجه به الگوی ارسالی داردفایل های پیوست شدهکامنت
-
تا سه مورد برای شما ردیف کردم امیدوارم از کدهای موجود الگو گرفته و ادامه کار رو انجام دهید
برای فایل دوم کمی کدنویسی بیشتر شده استفایل های پیوست شدهLast edited by iranweld; 2016/01/17, 19:41.کامنت
کامنت