تفریق دو ستون متناظر

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • میم.حسین.الف
    • 2015/06/16
    • 4

[حل شده] تفریق دو ستون متناظر

باسلام خدمت شما بزرگواران
    می خواستم بدونم آیا تابعی هست که بشود با آن دو ستون را از هم کم کرد و حاصل (باقی مانده) را در جدولی جدید قرار داد.

مثلا من یک فهرست کامل از اعضای متقاضی تسهیلات دارم که هر فرد داری مشخصاتی از قبلی نام و نام خانوادگی و.... است
    و یک جدول از افراد متقاضی که تسهیلات دریافت کردند که فقط از آنها کد ملی دارم . حالا می خواهم افرادی که تسهیلات دریافت نکرده اند را با مشخصاتی که در جدول اصلی بوده بدست آورم .
    فرضا 100 نفر تعداد فهرست اصلی بوده و 30از آن وام گرفتند 70 نفر باقی مانده را در جدولی دیگر با مشخصات کامل چطوری بدست آورم .

لطفا تابع را توضیح هم بدهید صرفا یک فرمول نیاز ندارم درک و شیوه کار بسیار مهم است

برای گویاتر شدن مسئله یک جدول فرضی هم تهیه کردم که پیوست شده.
    با تشکر
    فایل های پیوست شده
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    شما بايد از تابع countif استفاده نماييد، اين تابع يک محدوده را جستجو کرده و تعداد تکرار يک عبارت را در آن مشخص مي نمايد.
    مثلا" در سل f2 شيت متقاضيان مي توانيد فرمول زير را نوشته و تاپايين محدوده اطلاعات درگ کنيد:
    کد PHP:
    =COUNTIF('دریافت کنندگان'!$A$2:$A$16;C2
    تفسير فرمول اين است: فرمول در شيت دريافت کنندگان در محدوده a2 تا a16 جستجو نموده و تعداد تکرار عبارتي که در خانه c2 شيت متقاضيان نوشته شده را تعيين مي کند. يعني اول محدوده جستجو را در آرگومان اول تابع مشخص مي کنيم و بعد در آرگومان دوم چيزي که مي خواهيم جستجو شود را وارد مي کنيم.
    بعد براي آنهايي که وام گرفته اند عدد يک و براي بقيه عدد 0 به دست مي آيد و مي توانيد با فيلتر کردن عددهاي صفر نتايج را در محلي ديگر کپي و استفاده کنيد.
    Last edited by Ali Parsaei; 2016/01/15, 22:14.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام

با استفاده از فیلتر کردن نیز میتوانید کسانی که جلوی دریافت تسهیلات آنها خالی میباشد را نیز فیلتر کنید

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	181.7 کیلو بایت
ID:	129184
      فایل های پیوست شده

کامنت

• میم.حسین.الف
        • 2015/06/16
        • 4

با سپاس از هر دو بزرگوار
        البته جناب iranweld بر اساس نوع تسهیلات جدول را تهیه کرده بودند که اتفاقا اینهم بسیار مورد نیازم بود .

کامنت

چند لحظه..