درخواست کمک فوري در باره تاريع تاريخ تولد و محاسبه سن

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • esmats53
    • 2016/01/18
    • 2

پرسش درخواست کمک فوري در باره تاريع تاريخ تولد و محاسبه سن

سلام بر همه دوستان. مشکل من اينه که : ليستي از تاريخ تولد حدود 1500 نفر را دارم و بايد سن اونها را بدست بيارم چطوري مي تونم اينکار رو انجام بدم بايد تا فردا ظهر هم گزارشم رو آماده کنم و به مديرم ارسال کنم. ممنون ميشم کسي بتونه کمکم کنه
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    اگر از توابع شمسی ساز استفاده کنید تابع j_diff فاصله بین دو تاریخ رو حساب میکنه بعدحاصل رو با تقسیم بر 365 ، میتونید به طور تقریبی سن رو هم محاسبه کنید.
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام

در فایل پیوست با استفاده از ماژولهای تاریخ شمسی سن به سال و روز و ماه محاسبه گردید
      فایل های پیوست شده
      Last edited by iranweld; 2016/01/19, 10:24.

کامنت

• _yalda

• 2013/11/18
        • 46

سلام. من بدون استفاده از ماژولها این فرمول رو نوشتم. سال و ماه و روز رو دقیق حساب می کنه . اگه خرده داشته باشه ، اون رو حدودی حساب می کنه.
        فایل های پیوست شده

کامنت

• esmats53
          • 2016/01/18
          • 2

بسيار سپاسگزام

کامنت

• _yalda

• 2013/11/18
            • 46

البته اون فایلی که گذاشتم اگر سن کمتر از 1 ماه باشه به روز حساب می کنه ، اگر کمتر از 5 سال باشه ، به ماه حساب می کنه. اگر بیشتر از 5 سال باشه ، به سال حساب می کنه.
            این حالت رو به خاطر تعریف های خاص حوزه کاری خودم گذاشتم. وگرنه به هر صورت دیگه ای میشه فرمول رو تعریف کرد.

کامنت

چند لحظه..