جمع مقادیری که نوشته روبروی آنها یکسان میباشند

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali_shariat23

• 2016/01/25
    • 8

[حل شده] جمع مقادیری که نوشته روبروی آنها یکسان میباشند

با عرض سلام و احترام خدمت استاتید محترم
    در یک شیت من 6 سل واریز دارم که روبروی هر کدام از نام بانک خاصی استفاده میشود و بصورت کامبو باکس اسم بانک ها قرار دارد
    چگونه میتوانم در شیت بعدی جمع واریزی به هر بانک را مشخص کنم
    لازم بذکر است فایل ضمیمه جهت رویت دوستان ارسال میگردد
    با تشکر از همه دوستان و استاتید
    فایل های پیوست شده
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    با تابع sumif حل میشه.
    کد PHP:
    =SUMIF(Sheet1!$B$2:$B$7;Sheet2!J7;Sheet1!$C$2:$C$7)+SUMIF(Sheet1!$F$2:$F$7;Sheet2!J7;Sheet1!$G$2:$G$7)+SUMIF(Sheet1!$H$2:$H$7;Sheet2!J7;Sheet1!$I$2:$I$7
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• ali_shariat23

• 2016/01/25
      • 8

با سپاس فراوان از محب شما دوست عزیز

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

اگر مشکلی نیست تیک حل شده رو بزنید.
        با تشکر
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• ali_shariat23

• 2016/01/25
          • 8

نوشته اصلی توسط amir_ts
          با سلام
          با تابع sumif حل میشه.
          کد PHP:
          =SUMIF(Sheet1!$B$2:$B$7;Sheet2!J7;Sheet1!$C$2:$C$7)+SUMIF(Sheet1!$F$2:$F$7;Sheet2!J7;Sheet1!$G$2:$G$7)+SUMIF(Sheet1!$H$2:$H$7;Sheet2!J7;Sheet1!$I$2:$I$7
          با عرض سلام و ادب
          خیلی ممنونم امیر خان از کمک هایی که به این بنده حقیر میفرمائید و کمال تشکر دارم
          سوالی داشتم از خدمتتون آیان میتوان جمع هایی که در شیت دوم درست کردیم با زدن روی جمع هر عدد در شیط سوم مقادیر هر جمع بصورت ستونی نمایش داده شود
          باز هم از راهنمایی های شما سپاس گزارم

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
            • 1247

با سلام
            این فایل رو ببینید.اگر تکراری نداشته باشید جواب میده ولی اگر اطلاعات تکراری داشته باشید(که دارید) چون لیست شما اطلاعاتش افقی هست کار سخت میشه. اگه به ناچار تکراری داشته باشید باید فکر دیگه ای کرد یا اطلاعات را به صورت ستونی وارد کنید.
            فایل های پیوست شده

کامنت

• ali_shariat23

• 2016/01/25
              • 8

با عرض سلام و ادب
              متاسفانه چون در هر روز حدود 150 ردیف واریزی دارم و هر واریز در چند مرتبه هست امکان درج عمودی نیست
              ایا امکان این هست که از همان شیت یک اطلاعات گرفته بشه و در یک شیت دیگر هر بانک در یک ستون نوشته بشه
              باز هم از راهنمایی های شما ممنونم و پوزش از اینکه وقت شما رو میگیرم
              نوشته اصلی توسط amir_ts
              با سلام
              این فایل رو ببینید.اگر تکراری نداشته باشید جواب میده ولی اگر اطلاعات تکراری داشته باشید(که دارید) چون لیست شما اطلاعاتش افقی هست کار سخت میشه. اگه به ناچار تکراری داشته باشید باید فکر دیگه ای کرد یا اطلاعات را به صورت ستونی وارد کنید.

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                • 1247

با سلام
                دوست عزیز نحوه لیست کردن اطلاعات شما اصولی نیست .من متوجه نشدم که حتی با ورود روزانه 150 ردیف واریزی علت درج اطلاعات بصورت افقی چیه؟شما همون اطلاعات رو بصورت عمودی بنویسید.
                ساخت جدول بصورت افقی با اطلاعات مشابه امکان هر نوع عملیات روی داده ها رو محدود میکنه.
                من لیست خودتون رو عمودی کردم راحت با فرمول آرایه ای (که اگه لازم بود توضیح اون رو هم میدم) به نتیجه دلخواه شما رسیدم مطمئن ام حتی اگر بشه بصورت افقی این حجم اطلاعات رو با داشن موارد مشابه لیست کرد ناگزیر به استفاده از کلی فرمول هستیم.
                فایل های پیوست شده

کامنت

• yusof
                  • 2015/03/15
                  • 3

با سلام
                  صحبت شما در مورد ذخیره اطلاعات به صورت ستونی کاملا درست است و با شما موافقم ولی هر ستون باید یک نام سر ستون داشته باشد به نظر من چیزی که بایگانی این داده ها رو راحت تر میکنه باید به صورت فایل پیوستی باشه.
                  فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..