بررسی وجود فایل هایی در مسیر های مشخص

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mostafaebrahimi
    • 2016/02/02
    • 3

پرسش بررسی وجود فایل هایی در مسیر های مشخص

با سلام
    ضمن تشکر از خدمات ارزنده فروم جاری اینجانب موضوعی در پیش دارم که روش های مختلفی را بررسی نموده ام اما به دنبال یک راه حل بهینه هستم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
    در محل کار اینجانب هر یک از همکارانم بایستی طی روز فایل های گزارشی را با نام گذاری و فرمت مشخص با نام خود در مسیر های مشخص شده و تفکیکی قرار دهند و اینجانب نیز بایستی هر روز کنترل نمایم که آیا فایل های مذکور در مسیر مشخص شده قرار گرفته است یا نه؟ فارغ از محتوای فایل!
    حال به همین منظور ابتدا از روش زیر استفاده نموده ام اما به دلیل تعداد بالای همکاران و روزهای سال این کار معقول به نظر نمی رسد به همین خاطر به دنبال روشی ساده تر هستم. اگر راهنمایی فرمایید.
    اینجانب ابتدا برای هر، همکار/روز مسیر و نام فایل مشخص شده را با استفاده از فVمول هایی به صورت خودکار ایجاد کردم، بعد با استفاده از امکان Define Name هر یک از آدرس های مشخص شده را به ازای هر همکار/روز با استفاده از فرمول Files به صورت نام تعریف نمودم، و در جدول مورد نظر خود هر یک از فایل ها که با فرمول files مشخص گردد در مسیر مربوطه قرار دارد، حرف Y در جلوی جدول همکار/روز قرار می گیرد، و در غیر اینصورت حرف N اما ایجاد مکرر نام ها بسیار آزار دهنده است، حال خواهشمند است در صورت امکان راهنمایی فرمایید.

روز یکم روز دوم
    همکار 01 Y N
    همکار 02 Y Y
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

یک نمونه از فایل خود را ضمیمه کنید

کامنت

• mostafaebrahimi
      • 2016/02/02
      • 3

با تشکر فایل نمونه به پیوست تقدیم می گردد.
      فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

شاید فایل پیوست برای یک ایده مناسب باشد.

با اجرای ماکرو:

در درایو d پوشه ای به نام backup ایجاد نموده و به ازای هر یک از اسامی در ستون a ، یک پوشه با نام فرد و داخل آن یک پوشه به تاریخ روز ایجاد مینماید.(چنانچه پوشه موجود باشد فقط تعداد فایل داخل آن شمارش میگردد)

چنانچه فایلی داخل هر یک از پوشه باشد به تعداد فایل موجود در جلوی اسم افراد تعداد آن را ثبت مینماید
        فایل های پیوست شده

کامنت

• mostafaebrahimi
          • 2016/02/02
          • 3

فایل بالا به قول شما ایده مناسبی است ولی من هنوز موفق نشدم از این فایل استفاده کنم، البته به دلیل عدم آشنایی خودم به VB است، حال بفرمایید آیا می توان به نحوی از فرمول FILES در سلول نیز استفاده نماییم یا خیر؟ یا حداقل راه حل مشابه ای در فرمول های Excel?

کامنت

چند لحظه..