اعمال نشدن تغییرات در فرمول

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • karami410
    • 2016/02/06
    • 2

پرسش اعمال نشدن تغییرات در فرمول

با سلام
    یک فایل اکسل حاوی چندین فرمول موجود است که قبلا با اعمال تغییرات در سل های مرتبط(آرایه های تابع) ، مقدار سل حاوی فرمول همان وقت تغییر می کرد.
    اما الان با تغییر مقادیر سل های مرتبط (آرایه های تابع)، مقدار سل حاوی فرمول تغییر نمی کند، یا باید فایل اکسل را Save کرد که نتیجه مشخص شود یا روی سل حاوی فرمول دبل کلیک کرده و اینتر کرد.
    مشکل از چیست ممنون میشم راهنمایی کنید
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    اگر امکان داره یک فایل نمونه قرار بدید.
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• karami410
      • 2016/02/06
      • 2

سلام
      خوشبختانه مشکل حل شد.
      درقسمت excel option/formulas/calculation options
      در بخش workbook calculation از حالت manual به حالت automatic تغییر داده شد.

کامنت

• vahid950

• 2010/11/09
        • 109
        • 82.00

سلام
        یکی دیگه از مواردی که باعث میشه فرمولهای توی سلول انجام نشه، اینه که فرمت سلول از جنرال به تکست تبدیل شده باشه. مشکلی که بارها بهش برخورد کردم و نمیدونم چی باعث میشه فرمت تغییر کنه
        [COLOR=#0000ff]توی شهری که تو نیستی همه جا رو غم گرفته[/COLOR]

کامنت

• msoori

• 2014/08/02
          • 247
          • 83.00

نوشته اصلی توسط vahid950
          سلام
          یکی دیگه از مواردی که باعث میشه فرمولهای توی سلول انجام نشه، اینه که فرمت سلول از جنرال به تکست تبدیل شده باشه. مشکلی که بارها بهش برخورد کردم و نمیدونم چی باعث میشه فرمت تغییر کنه

سلام
          شما قبلش فرمت رو مشخص کن، بعد فرمول نویسی انجام بده
          تو این حالت بازم این اتفاق میفته؟

کامنت

• mee2008

• 2018/11/11
            • 5
            • 52.00

نوشته اصلی توسط msoori
            سلام
            شما قبلش فرمت رو مشخص کن، بعد فرمول نویسی انجام بده
            تو این حالت بازم این اتفاق میفته؟
            با سلام ببخشید موضوع قدیمیه ولی حق با دوستمونه منم ی تابع توی vb تعریف کردم برای برگرداندن رنگ سلول ولی تا توی فرمول اینتر نکنم محاسبات انجام نمیشه

ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
            توی فایل نمونه اگه رنگ سلول رو تغییر بدین محاسبات انجام نمیشه ولی اگه اینتر کنین تابع اجرا میشه
            فایل های پیوست شده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
              • 4599
              • 100.00

نوشته اصلی توسط mee2008
              با سلام ببخشید موضوع قدیمیه ولی حق با دوستمونه منم ی تابع توی vb تعریف کردم برای برگرداندن رنگ سلول ولی تا توی فرمول اینتر نکنم محاسبات انجام نمیشه

ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
              توی فایل نمونه اگه رنگ سلول رو تغییر بدین محاسبات انجام نمیشه ولی اگه اینتر کنین تابع اجرا میشه
              سلام دوست عزيز
              علت اينه كه ايونتي نداريم كه با تغيير رنگ سلول عمل كنه. معمولا بر اساس تغيير محتواي سلول كار ميكنن
              بعيد ميدونم راه حلي داشته باشه يا لااقل من سراغ ندارم

کامنت

• mee2008

• 2018/11/11
                • 5
                • 52.00

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
                سلام دوست عزيز
                علت اينه كه ايونتي نداريم كه با تغيير رنگ سلول عمل كنه. معمولا بر اساس تغيير محتواي سلول كار ميكنن
                بعيد ميدونم راه حلي داشته باشه يا لااقل من سراغ ندارم
                ممنون از پاسختون منم فکر میکنم راه حل اساسی نداره تنها راهی که من پیدا کردم اینه که رنگ رو بهصورتformat painer اعمال کنیم که این باعث اجرا شدن فکشن میشه

من به ی مشکل دیگه برخوردم که خیلی عجیبه برام و هنوز نتونستم حلش کنم و اینه که م ن چنتا شیت دارم که ی فرم ورود براشون طراحی کردم و مثلا دارای 3 دکمه وروده که هرکدوم از دکمه هارو بزنی وارد همون شیت میشی و بقیه شیت ها very hiddenمیشن ولی مشکل اینجاست که فرمی که نشون میده کاملا غیر فعاله و نمیشه کاری انجام داد مگر اینکه روی تب شیت کلیک راست کنی و select all بزنی که اونوقت فعال میشه و میشه اطلاعات واردش کرد یا سکرول کرد بین ستون ها ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

کامنت

• mee2008

• 2018/11/11
                  • 5
                  • 52.00

[QUOTE=mee2008;67301]ممنون از پاسختون منم فکر میکنم راه حل اساسی نداره تنها راهی که من پیدا کردم اینه که رنگ رو بهصورتformat painer اعمال کنیم که این باعث اجرا شدن فکشن میشه

من به ی مشکل دیگه برخوردم که خیلی عجیبه برام و هنوز نتونستم حلش کنم و اینه که م ن چنتا شیت دارم که ی فرم ورود براشون طراحی کردم و مثلا دارای 3 دکمه وروده که هرکدوم از دکمه هارو بزنی وارد همون شیت میشی و بقیه شیت ها very hiddenمیشن ولی مشکل اینجاست که فرمی که نشون میده کاملا غیر فعاله و نمیشه کاری انجام داد مگر اینکه روی تب شیت کلیک راست کنی و select all بزنی که اونوقت فعال میشه و میشه اطلاعات واردش کرد یا سکرول کرد بین ستون ها ممنون میشم راهنمایی بفرمایید[
                  این نمونه فایله
                  فایل های پیوست شده

کامنت

• mee2008

• 2018/11/11
                    • 5
                    • 52.00

یلدا برهمه دوستان مبارک

ممنون میشم اگه کسی راه حلی در مورد مشکل بالا داره منو راهنمایی کنه

کامنت

• msoori

• 2014/08/02
                      • 247
                      • 83.00

[QUOTE=mee2008;67302]
                      نوشته اصلی توسط mee2008
                      ممنون از پاسختون منم فکر میکنم راه حل اساسی نداره تنها راهی که من پیدا کردم اینه که رنگ رو بهصورتformat painer اعمال کنیم که این باعث اجرا شدن فکشن میشه

من به ی مشکل دیگه برخوردم که خیلی عجیبه برام و هنوز نتونستم حلش کنم و اینه که م ن چنتا شیت دارم که ی فرم ورود براشون طراحی کردم و مثلا دارای 3 دکمه وروده که هرکدوم از دکمه هارو بزنی وارد همون شیت میشی و بقیه شیت ها very hiddenمیشن ولی مشکل اینجاست که فرمی که نشون میده کاملا غیر فعاله و نمیشه کاری انجام داد مگر اینکه روی تب شیت کلیک راست کنی و select all بزنی که اونوقت فعال میشه و میشه اطلاعات واردش کرد یا سکرول کرد بین ستون ها ممنون میشم راهنمایی بفرمایید[
                      این نمونه فایله

دوست عزیز من تست کردم فایلتون رو میشه تو شیت ها کلیک کرد، مساله ای نداره

کامنت

• mee2008

• 2018/11/11
                        • 5
                        • 52.00

[QUOTE=msoori;67354]
                        نوشته اصلی توسط mee2008

دوست عزیز من تست کردم فایلتون رو میشه تو شیت ها کلیک کرد، مساله ای نداره
                        آخرین فایل رو تست فرمودین؟؟؟؟
                        ممنون که تست فرمودین ولی مشکل داره مشکلش اینجاست که وقتی با دکمه MAIN MENU به شیت دیگه ای میرین اون شیت قابل اسکرول نیست و حالت هنگ داره و اگه اطلاعاتی هم ثبت کنین داخل اون شیت نمی افته وباید روی شیت SELECT ALL بزنین تا کامل در دسترس باشه

ممنون

کامنت

• respina11
                          • 2018/12/22
                          • 1

باسلام
                          در یک ستون میخام بزرگترین عدد بین اعداد مثبت و منفی رو پیدا کنم و علامت مثبت و منفیش برام مهم نیست.از دستور استفاده میکنم ولی فقطعدد روبروی ردیف رو بهم نشون میدهmax(abs(c;c))

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                            • 2065
                            • 72.00

نوشته اصلی توسط respina11
                            باسلام
                            در یک ستون میخام بزرگترین عدد بین اعداد مثبت و منفی رو پیدا کنم و علامت مثبت و منفیش برام مهم نیست.از دستور استفاده میکنم ولی فقطعدد روبروی ردیف رو بهم نشون میدهmax(abs(c;c))
                            سلام دوست عزیز
                            به انجمن خوش آمدید.
                            پس از نوشتن فرمول بجای کلید
                            Enter می بایست کلیدهای ترکیبی Ctrl , Shift , Enter را با هم فشار دهید تا فرمول بصورت آرایه ای ذخیره شود.
                            موفق باشید.
                            [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
                            [/FONT][/B][/CENTER]
                            [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
                            [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
                            [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
                            [/CENTER]

کامنت

• كميل
                              • 2019/06/11
                              • 1

سلام ، من به يك مشكل در اكسل برخوردم،‌ مثلا در ضرب كردن يك ماتريس 3*3 در يك ماتريس 3*3، يك محدوده 3*3 انتخاب مي كنم ولي بعد از فرمول زدن و كليك همزمان ct+sh+en، فقط جواب سلول اول نمايش داده مي شود، لطفا راهنمايي فرمائيد. متشكرم

کامنت

چند لحظه..