من وقتی دارم با اکسل کار می کنم می خوام متنی رو رنگشو عوض کنم یا فونت ها رو تغییر بدم هنگ می کنه و باید صبر کنم !!! مشکل چی میتونه باشه ؟؟؟؟
مشکل با اکسل 2013 در تغییر فونت و رنگ
Collapse
X
-
سلام
من وقتی دارم با اکسل کار می کنم می خوام متنی رو رنگشو عوض کنم یا فونت ها رو تغییر بدم هنگ می کنه و باید صبر کنم !!! مشکل چی میتونه باشه ؟؟؟؟ -
با سلام.
قبلا مشکلی شبیه مشکل شما هم مطرح شده بود...
ببینید دوست عزیز کندی در اکسل و یا هر برنامه دیگه میتونه علل مختلفی (از خود اکسل گرفته تا مشخصات سیستمتون) داشته باشه که باید ریشه یابی بشه...
آیا این مشکل از همان ابتدای نصب برنامه وجود داشته یا بعدا بوجود آمده...؟
فایل شما چه حجمی از دیتا و فرمول در خودش داره...؟
مشخصات سیستمتون چیه...؟[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT] -
با سلام
یکی از دلایل به خاطر فونتهای زیاد بر روی سیستم عاملتون هست که موقع تغییر فونت این اتفاق پیش می آید[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
مساله زیاد بودن فونت نمی تواند همچین مشکلی پیش بیاورد.چون یک کاربر نهایتا از 2000 فونت استفاده میکند., و این درحدی نیست که یک سیستم درگیر آن شود.
اگر از مساله داده اکسل صرفنظر کنیم مهمترین عامل داشتن سیستم بخصوص cpu پایین می باشد که توصیه من به این عزیزان درصورت عدم توانایی در ارتقاء سیستم ، از نسخه 2007 اکسل استفاده کنند.[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
-
مساله زیاد بودن فونت نمی تواند همچین مشکلی پیش بیاورد.چون یک کاربر نهایتا از 2000 فونت استفاده میکند., و این درحدی نیست که یک سیستم درگیر آن شود.
اگر از مساله داده اکسل صرفنظر کنیم مهمترین عامل داشتن سیستم بخصوص cpu پایین می باشد که توصیه من به این عزیزان درصورت عدم توانایی در ارتقاء سیستم ، از نسخه 2007 اکسل استفاده کنند.
سیستم i5 هست و رم 4 گیگ داره و خوب هم کار می کردهکامنت
-
سخت افزار مهم هست ولی معلوم بوده وقتی کاربر کار خاصی انجام میده این کندی بوجود میادمساله زیاد بودن فونت نمی تواند همچین مشکلی پیش بیاورد.چون یک کاربر نهایتا از 2000 فونت استفاده میکند., و این درحدی نیست که یک سیستم درگیر آن شود.
اگر از مساله داده اکسل صرفنظر کنیم مهمترین عامل داشتن سیستم بخصوص cpu پایین می باشد که توصیه من به این عزیزان درصورت عدم توانایی در ارتقاء سیستم ، از نسخه 2007 اکسل استفاده کنند.
چون از قبل تجربه این کندی رو داشتم این پاسخ رو ارسال کردم
شما روی یک سیستم که فونتی نصب نشده امتحان کنید و از فرمت سل استفاده کنید که بخواهید فونت رو تغییر دهید یا جنس سلول رو تغییر دهید سپس فونت زیاد روی سیستم نصب کنید و همین کار رو انجام دهید متوجه کندی در فرایند تغییر فونت خواهید شد[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
این مشکل فقط به تغییر رنگ و فونت مربوط میشه یا کلا وقتی میخوای عملی رو انجام بدی کند میشه...؟
برید تو Task Manager و تب performance را انتخاب کنید .بعد اکسل رو اجرا کرده و عملیاتی داخل اکسل انجام بدین ببینید چه تغییراتی در مقادیر CPU / Memory / Disk ایجاد میشه.
اگه یه ویدئو کوتاه و اون فایلتون رو هم بذارید چه بهتر.یه شات هم از تب Processes بذارید.
روش برادر ارجمند generalsamad رو هم امتحان کنید ببینید چی میشه...ینی برید تو قسمت Fonts و همه فونت ها بجز چندتاشو پاک کنید و دوباره تو اکسل امتحان کنید.
البته اول فونت هاتون رو یه جای دیگه ذخیره کنید.Last edited by Javid Mokhtari; 2016/02/16, 13:10.[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
-
این مشکل فقط به تغییر رنگ و فونت مربوط میشه یا کلا وقتی میخوای عملی رو انجام بدی کند میشه...؟
برید تو Task Manager و تب performance را انتخاب کنید .بعد اکسل رو اجرا کرده و عملیاتی داخل اکسل انجام بدین ببینید چه تغییراتی در مقادیر CPU / Memory / Disk ایجاد میشه.
اگه یه ویدئو کوتاه و اون فایلتون رو هم بذارید چه بهتر.یه شات هم از تب Processes بذارید.
روش برادر ارجمند generalsamad رو هم امتحان کنید ببینید چی میشه...ینی برید تو قسمت Fonts و همه فونت ها بجز چندتاشو پاک کنید و دوباره تو اکسل امتحان کنید.
البته اول فونت هاتون رو یه جای دیگه ذخیره کنید.
من میتونم فقط اکسل رو اپگرید کنم به 2016 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بقیه افیس 2013 بمونه
کامنت
-
[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت

کامنت