مشکل با اکسل 2013 در تغییر فونت و رنگ

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • yekmosafer2000

• 2016/02/15
    • 8

پرسش مشکل با اکسل 2013 در تغییر فونت و رنگ

سلام

من وقتی دارم با اکسل کار می کنم می خوام متنی رو رنگشو عوض کنم یا فونت ها رو تغییر بدم هنگ می کنه و باید صبر کنم !!! مشکل چی میتونه باشه ؟؟؟؟
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

نوشته اصلی توسط yekmosafer2000
    سلام

من وقتی دارم با اکسل کار می کنم می خوام متنی رو رنگشو عوض کنم یا فونت ها رو تغییر بدم هنگ می کنه و باید صبر کنم !!! مشکل چی میتونه باشه ؟؟؟؟
    با سلام.

قبلا مشکلی شبیه مشکل شما هم مطرح شده بود...

ببینید دوست عزیز کندی در اکسل و یا هر برنامه دیگه میتونه علل مختلفی (از خود اکسل گرفته تا مشخصات سیستمتون) داشته باشه که باید ریشه یابی بشه...

آیا این مشکل از همان ابتدای نصب برنامه وجود داشته یا بعدا بوجود آمده...؟

فایل شما چه حجمی از دیتا و فرمول در خودش داره...؟

مشخصات سیستمتون چیه...؟
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

• generalsamad
      مدير تالار توابع

• 2014/06/22
      • 1496

با سلام
      یکی از دلایل به خاطر فونتهای زیاد بر روی سیستم عاملتون هست که موقع تغییر فونت این اتفاق پیش می آید
      [CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]

کامنت

• Javid Mokhtari
        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
        • 1212
        • 73.00

نوشته اصلی توسط generalsamad
        با سلام
        یکی از دلایل به خاطر فونتهای زیاد بر روی سیستم عاملتون هست که موقع تغییر فونت این اتفاق پیش می آید
        مساله زیاد بودن فونت نمی تواند همچین مشکلی پیش بیاورد.چون یک کاربر نهایتا از 2000 فونت استفاده میکند., و این درحدی نیست که یک سیستم درگیر آن شود.

اگر از مساله داده اکسل صرفنظر کنیم مهمترین عامل داشتن سیستم بخصوص cpu پایین می باشد که توصیه من به این عزیزان درصورت عدم توانایی در ارتقاء سیستم ، از نسخه 2007 اکسل استفاده کنند.
        [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری

شرکت در دوره:
        [/FONT][/SIZE]
        [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
        [/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]
        [/INDENT]
        [/FONT]

کامنت

• yekmosafer2000

• 2016/02/15
          • 8

نوشته اصلی توسط jansiz hayat
          مساله زیاد بودن فونت نمی تواند همچین مشکلی پیش بیاورد.چون یک کاربر نهایتا از 2000 فونت استفاده میکند., و این درحدی نیست که یک سیستم درگیر آن شود.

اگر از مساله داده اکسل صرفنظر کنیم مهمترین عامل داشتن سیستم بخصوص cpu پایین می باشد که توصیه من به این عزیزان درصورت عدم توانایی در ارتقاء سیستم ، از نسخه 2007 اکسل استفاده کنند.

سیستم i5 هست و رم 4 گیگ داره و خوب هم کار می کرده

کامنت

• generalsamad
            مدير تالار توابع

• 2014/06/22
            • 1496

سخت افزار مهم هست ولی معلوم بوده وقتی کاربر کار خاصی انجام میده این کندی بوجود میاد
            چون از قبل تجربه این کندی رو داشتم این پاسخ رو ارسال کردم

شما روی یک سیستم که فونتی نصب نشده امتحان کنید و از فرمت سل استفاده کنید که بخواهید فونت رو تغییر دهید یا جنس سلول رو تغییر دهید سپس فونت زیاد روی سیستم نصب کنید و همین کار رو انجام دهید متوجه کندی در فرایند تغییر فونت خواهید شد
            [CENTER]
            [SIGPIC][/SIGPIC]
            [/CENTER]

کامنت

• Javid Mokhtari
              مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
              • 1212
              • 73.00

سلام

این مشکل فقط به تغییر رنگ و فونت مربوط میشه یا کلا وقتی میخوای عملی رو انجام بدی کند میشه...؟

برید تو Task Manager و تب performance را انتخاب کنید .بعد اکسل رو اجرا کرده و عملیاتی داخل اکسل انجام بدین ببینید چه تغییراتی در مقادیر CPU / Memory / Disk ایجاد میشه.

اگه یه ویدئو کوتاه و اون فایلتون رو هم بذارید چه بهتر.یه شات هم از تب Processes بذارید.

روش برادر ارجمند generalsamad رو هم امتحان کنید ببینید چی میشه...ینی برید تو قسمت Fonts و همه فونت ها بجز چندتاشو پاک کنید و دوباره تو اکسل امتحان کنید.

البته اول فونت هاتون رو یه جای دیگه ذخیره کنید.
              Last edited by Javid Mokhtari; 2016/02/16, 13:10.

شرکت در دوره:
              [/FONT][/SIZE]
              [/B][/FONT][/SIZE]
              [/CENTER]
              [/INDENT]
              [/FONT]

کامنت

• yekmosafer2000

• 2016/02/15
                • 8

این مشکل فقط به تغییر رنگ و فونت مربوط میشه یا کلا وقتی میخوای عملی رو انجام بدی کند میشه...؟

برید تو Task Manager و تب performance را انتخاب کنید .بعد اکسل رو اجرا کرده و عملیاتی داخل اکسل انجام بدین ببینید چه تغییراتی در مقادیر CPU / Memory / Disk ایجاد میشه.

اگه یه ویدئو کوتاه و اون فایلتون رو هم بذارید چه بهتر.یه شات هم از تب Processes بذارید.

روش برادر ارجمند generalsamad رو هم امتحان کنید ببینید چی میشه...ینی برید تو قسمت Fonts و همه فونت ها بجز چندتاشو پاک کنید و دوباره تو اکسل امتحان کنید.

البته اول فونت هاتون رو یه جای دیگه ذخیره کنید.

من میتونم فقط اکسل رو اپگرید کنم به 2016 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بقیه افیس 2013 بمونه

کامنت

• Javid Mokhtari
                  مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                  • 1212
                  • 73.00

من میتونم فقط اکسل رو اپگرید کنم به 2016 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بقیه افیس 2013 بمونه
                  بله دوست عزیز.

یا از لینک زیر استفاده کنید و یا اکسل2016 را بصورت جداگانه دانلود و نصب کنید.البته در برخی مجموعه های آفیس قابلیت نصب بصورت تکی نیز وجود دارد.

شرکت در دوره:
                  [/FONT][/SIZE]
                  [/B][/FONT][/SIZE]
                  [/CENTER]
                  [/INDENT]
                  [/FONT]

کامنت

چند لحظه..