درگ نام عکس به سلول اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • adelparsa

• 2015/12/11
    • 38

[حل شده] درگ نام عکس به سلول اکسل

سلام دوستان
    من یک فایل اکسل دارم که حدود 10000 محصول در ردیف های اون با مشخصات درج شده .
    حالا میخوام هر محصول رو به یه عکس در دیتا بیس وب سایت وابسته کنم و باید برای این کار نام فایل عکس رو جلوی هر محصول بنویسم و چون تعداد محصولات زیاد هست این کار بسیار وقت گیره.
    آیا راهی هست که بتونم عکس ها رو با درگ کردن داخل سلول روبرویی هر محصول این کار رو بکنم ؟ یعنی عکس رو درگ کنم به یه سلول اکسل ولی فقط نام و پسوند عکس در اون سلول قرار بگیره؟؟؟؟؟
    یه فایل پیوست هم گذاشتم .
    فایل های پیوست شده
  • adelparsa

• 2015/12/11
    • 38

آقا یکی کمک کنه دیگههههههه
    من فقط میخوام یک فایل ( عکس یا هرچی دیگه) رو انتخاب کنم و بکشم بیارم داخل یه سلول اکسل و توی این سلول فقط نام و پسوند فایل درج بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه راه دیگه ای هم میدونید برای اینکه بتونیم نام و پسوند یه سری فایل رو وارد سلول های اکسل کنم بفرمائید ؟؟؟ کپی پیست کردن خیلی زمان میبره...

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام

در ماکرو ذیل نام فایلهای موجود در پوشه TEST در درایو D در ستون B لیست میگردد

ولی قادر به تشخیص نام فارسی و قرار دادن مشابه نام انگلیسی در کنار یگدیگر نمی باشد

کد PHP:
      Sub FileList()

Dim objFSO As Object
               Dim objFolder 
      As Object
               Dim objFile 
      As Object

Range
      ("B:B").ClearContents
               I 
      1
               Set objFSO 
      CreateObject("Scripting.FileSystemObject")

Set objFolder objFSO.GetFolder("D:\test\" & "")
               For Each objFile In objFolder.Files
                   '  MsgBox objFile.Name'
                  Range("B" & I) = objFile.Name
                I = I + 1
               Next objFile

End Sub 
      فایل های پیوست شده

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
        • 940

نوشته اصلی توسط adelparsa
        آقا یکی کمک کنه دیگههههههه
        من فقط میخوام یک فایل ( عکس یا هرچی دیگه) رو انتخاب کنم و بکشم بیارم داخل یه سلول اکسل و توی این سلول فقط نام و پسوند فایل درج بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه راه دیگه ای هم میدونید برای اینکه بتونیم نام و پسوند یه سری فایل رو وارد سلول های اکسل کنم بفرمائید ؟؟؟ کپی پیست کردن خیلی زمان میبره...
        با درود فراوان
        برای این کار میتوانید یه فرم یا ماکروی ایجاد کنی که با زدن آن فایل عکس ها باز بشه و شما هر عکسی که انتخاب کنید اسم آن در سلول انتخاب شده وارد بشه یعنی شبیه به دکمه بروز روی هر سلی که میخوای نام عکس وارد کنی دوبل کلیک کنی فایل عکسها باز بشه و با انتخاب عکس نام آن در سل بشینه
        اگر نیاز بود تا فایل نمونه درست کنم
        ---------------------------------------------------------------------------------------------------
        بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
        shamsololama@yahoo.com
        09177733411

کامنت

• adelparsa

• 2015/12/11
          • 38

بله دوست عزیز اگه امکان داره یه فایل ارسال کنید.

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
            • 940

با درود فراوان

در این فایل ضمیمه روی هر سل از ستون c که دوبل کلیک کنید فایل عکسها باز می شود و با انتخاب عکس مورد نظر نام و پسوند آن در همان سل قرا میگیرد
            توجه: جهت اجرای این کد نیاز است ماکروی اکسل شما فعال باشد .
            فایل های پیوست شده
            ---------------------------------------------------------------------------------------------------
            shamsololama@yahoo.com
            09177733411

کامنت

• adelparsa

• 2015/12/11
              • 38

خیلی ممنون دوست عزیز الان چطور میتونم این ماکرو رو به فایل اصلی خودم منقل کنم ؟
              من میخوام این قابلیت روی ستون d فایل پیوست ایجاد بشه.
              من حرفه ای نیستم.

در ضمن یه سوال دیگه دارم :
              آیا امکان داره وقتی روی سلول دبل کلیک میکنیم و بروزر باز میشه و یک فایل رو انتخاب میکنیم , وقتی فایل میاد داخل سلول بشینه , اسم فایل عوض بشه و اسم فایل بشه محتوای یک سلول دیگه ولی پسوندش ثابت بمونه ؟؟؟؟
              مثلا توی فایل پیوست وقتی یکی از سلول های ستون d رو دبل کلیک میکنیم و بروزر باز میشه و مثلا فایل adel.jpg رو انتخاب میکنیم وقتی این فایل میخواد بیاد تو سلول بشینه اسم فایل بشه 10 ولی پسوند فایل همون jpg باقی بمونه و اسم 10 رو هم از ستون a برداره .( منظور کلیک روی سلول D11 فایل پیوست هست و با توجه به اینکه محتوای سلول A11 , عدد 10 هست اسم فایل محتوای سلول A11 بشه)

در حالت خیلی حرفه ای تر که اگه بتونید انجام بدید کلا مشکل من رو حل کردید ولی نمیدونم امکان پذیر هست یا نه , اینه که :
              وقتی اتفاق بالا میوفته و و فایل پس از تغییر نام توی سلول های ستون D قرار میگیره , اسم فایل توی فولدر خودش هم تغییر کنه و بشه نام تغییر یافته سلول اکسل. منظورم اینه که در ادامه مثال بالا وقتی نام فایل adel.jpg به 10.jpg تغییر کرد اسم فایل توی فولدر خودش هم بهمین ترتیب عوض بشه .
              فایل های پیوست شده
              Last edited by adelparsa; 2016/02/22, 13:40.

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                • 940

خیلی ممنون دوست عزیز الان چطور میتونم این ماکرو رو به فایل اصلی خودم منقل کنم ؟
                من میخوام این قابلیت روی ستون d فایل پیوست ایجاد بشه.
                من حرفه ای نیستم.

در ضمن یه سوال دیگه دارم :
                آیا امکان داره وقتی روی سلول دبل کلیک میکنیم و بروزر باز میشه و یک فایل رو انتخاب میکنیم , وقتی فایل میاد داخل سلول بشینه , اسم فایل عوض بشه و اسم فایل بشه محتوای یک سلول دیگه ولی پسوندش ثابت بمونه ؟؟؟؟
                مثلا توی فایل پیوست وقتی یکی از سلول های ستون d رو دبل کلیک میکنیم و بروزر باز میشه و مثلا فایل adel.jpg رو انتخاب میکنیم وقتی این فایل میخواد بیاد تو سلول بشینه اسم فایل بشه 10 ولی پسوند فایل همون jpg باقی بمونه و اسم 10 رو هم از ستون a برداره .( منظور کلیک روی سلول D11 فایل پیوست هست و با توجه به اینکه محتوای سلول A11 , عدد 10 هست اسم فایل محتوای سلول A11 بشه)

در حالت خیلی حرفه ای تر که اگه بتونید انجام بدید کلا مشکل من رو حل کردید ولی نمیدونم امکان پذیر هست یا نه , اینه که :
                وقتی اتفاق بالا میوفته و و فایل پس از تغییر نام توی سلول های ستون D قرار میگیره , اسم فایل توی فولدر خودش هم تغییر کنه و بشه نام تغییر یافته سلول اکسل. منظورم اینه که در ادامه مثال بالا وقتی نام فایل adel.jpg به 10.jpg تغییر کرد اسم فایل توی فولدر خودش هم بهمین ترتیب عوض بشه .
                با درود فراوان
                برای وارد کردن کد در فایل اصلی روی همین شیت راست کلیک کنید و ویو کد بزنید کد ها رو در هر فایل و هر شیتی که خواستین به همین تریب ویو کد بزنید و پیست کنید و برای هر ستونی که مد نظر شما هست شماره ستون که الان 3 هست برای ستون c شما تغییر بدین برابر با ستون مد نظرتون مثلا ستون a میشه 1 و ستوت b میشه دو و به همین ترتیب
                و اینکه در مورد ( در حالت خیلی حرفه ای تر ) که فرمودین هم بله مشکلی نداره و امکان پذیر هست
                shamsololama@yahoo.com
                09177733411

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                  • 940

با درود فراوان
                  این هم در حالت خیلی حرفه ای تر که فرمودین
                  فایل های پیوست شده
                  shamsololama@yahoo.com
                  09177733411

کامنت

• adelparsa

• 2015/12/11
                    • 38

برادر یک دنیا ممنون
                    باید 12000 تا عکس رو یکی یکی اسمشو کپی میکردم تو اکسل بعد تو اکسل اسمش رو عوض میکردم بعد میرفتم توفایلش اسمشو عوض میکردم یعنی دمت گرم دوست عزیز
                    کارم رو یک صدم کردی
                    خدا هر چی میخوای بهت بده
                    ممنون

کامنت

• adelparsa

• 2015/12/11
                      • 38

سلام دوست عزیز
                      باز هم تشکر
                      فقط یهمورد دیگه هست اگه اصلاح کنید
                      الان اکسل آخری که فرستادید با فایل هایی که نام اونها فارسی باشه مشکل داره یعنی توی فایل اکسل تغییر نام انجام میشه ولی توی فولدر نام فایل تغییر نمیکنه.
                      اگه امکان داره این رو هم اصلاح کنید که برای فایل های فارسی هم کار کنه.
                      ممنون برادر

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                        • 940

با درودفراوان

خدا رو شکر که مشکل حل شد
                        توجه داشته باش عکسهای که انتخاب میکنی اگر همه در یک پوشه هستند نام یکسان برای چند عکس انتخاب نکنی یعنی اگر یک عکس را انتخاب کردین و با نام 1.jpg تغییر نام یافت چون در این پوشه عکس با نام 1 وجود داره اگر خواستی دوباره یک عکس دیگری را به این سلول اختصاص بدی یعنی دوباره این عکس هم اسمش می بایست 1 شود امکان پذیر نخواهد بود چون از قبل یک عکس با نام یک در این پوشه وجود دارد نیاز هست عکس قبلی را پاک یا تغییر نام دهید که هشدار وجود عکس هم نام را می بایست در کد نویسی می گذاشتم تا برنامه بصورت خود کار این کار رو انجام بده که نمی دانشتم همچین موردی در روال کاری شما پیش میاد یا نه
                        shamsololama@yahoo.com
                        09177733411

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                          • 940

سلام دوست عزیز
                          باز هم تشکر
                          فقط یهمورد دیگه هست اگه اصلاح کنید
                          الان اکسل آخری که فرستادید با فایل هایی که نام اونها فارسی باشه مشکل داره یعنی توی فایل اکسل تغییر نام انجام میشه ولی توی فولدر نام فایل تغییر نمیکنه.
                          اگه امکان داره این رو هم اصلاح کنید که برای فایل های فارسی هم کار کنه.
                          ممنون برادر

با درود فراوان
                          در این مورد مشکلی با زبان فارسی نداره و مشکل آن با ی و ک عربی هست به احتمال زیاد کلماتی که از شما ایراد میگیره یا ی عربی و یا ک عربی در آنها هست که البته برا ی کار باآن در حالا حاضر می توانید هر عکسی که این دو حرف دارد را انتخاب میکنید همان موقع نام آن را مثلا 1 قرار بدین تا فرصتی بشه کدش رو تغییر بدم
                          shamsololama@yahoo.com
                          09177733411

کامنت

• adelparsa

• 2015/12/11
                            • 38

ممنون دوست عزیز
                            باز هم تشکر میکنم
                            فقط مسئله اینه که چون تمام تام عکس ها فارسی نوشته شده و نام های چند کلمه ای داره , تقریبا در همه نام ها ی و ک وجود داره یا حداقل ی وجود داره اگه لطف کنید و کد رو تصحیح کنید خیلی ممنون میشم .
                            اگه بتونید اون هشدار رو هم بزارید که عالی میشه .
                            ممنون

کامنت

چند لحظه..