مقدار عددی سلول ماقبل آخر

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • taocom52

• 2015/08/14
    • 99

[حل شده] مقدار عددی سلول ماقبل آخر

سلام براساتید و دیگر دوستان
    قبلا از ارائه فرمول برای یافتن اخرین مقدار عددی یک سلول در یک ستون بارها استفاده کرده ام مانند فرمول =index(a:a;match(9.99999999999999e+307;a:a)) اما هرچه کردم نتوانستم این فرمول را طوری تغییر بدم که مقدار عددی سلول ماقبل را نتیجه بدهد منظورم در فایل پیوست به روشنی آمده است لطفا کمک فرمایید.
    فایل های پیوست شده
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    از این فرمول استفاده کنید.

کد PHP:
    =lookup(10^10;c1:index(c1:c65536;match(10^10;c1:c65536)-1)) 
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• taocom52

• 2015/08/14
      • 99

متشکرم جناب amir_ts مشکلم حل شد البته 2 سئوال دیگه دارم :
      1- اگر بخواهم نرم افزاری را که در اکسل نوشتم ، به شکل و شمایل نرم افزاری در بیارم از چه موضوعی استفاده کنم ؟ کلا چیکار کنم؟

2 -
      ازآنجایی که نرم افزار نوشته شده برای فروش گذاشته خواهد شد ، چگونه امنیت ماکرو ها و فرمولها و کپی نشدن آنرا تامین کنم؟ البته من ازنرم افزار LockXLS استفاده کردم ولی این نرم افزار بطور همزمان فقط یک کار رو انجام میدهد یعنی اگه از قفل سخت افزاری استفاده کنی دیگه نمیتونی رمز بگذاری و استفاده از ابزار tools قسمت ماكرو ها برای رمز گزاری ماکرو ها هم قابل اعتماى نيست روشهايي براي شكستن رمز دارند چه راهی را پیشنهاد میکنید یا چه منبع مطالعه مفیدی را میتونید معرفی کنید؟

متشکرم از حوصله ای که به خرج میدهید.

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

1- اگر بخواهم نرم افزاری را که در اکسل نوشتم ، به شکل و شمایل نرم افزاری در بیارم از چه موضوعی استفاده کنم ؟ کلا چیکار کنم؟
        با سلام
        اگر منظ
        ور شما نوشتن برنامه با اکسل هست که تحت اکسل حساب میشه و برای اجرا باید نرم افزار اکسل همراه اون باشه تا اجرا بشه.

2 -
        ازآنجایی که نرم افزار نوشته شده برای فروش گذاشته خواهد شد ، چگونه امنیت ماکرو ها و فرمولها و کپی نشدن آنرا تامین کنم؟ البته من ازنرم افزار LockXLS استفاده کردم ولی این نرم افزار بطور همزمان فقط یک کار رو انجام میدهد یعنی اگه از قفل سخت افزاری استفاده کنی دیگه نمیتونی رمز بگذاری و استفاده از ابزار tools قسمت ماكرو ها برای رمز گزاری ماکرو ها هم قابل اعتماى نيست روشهايي براي شكستن رمز دارند چه راهی را پیشنهاد میکنید یا چه منبع مطالعه مفیدی را میتونید معرفی کنید؟
        تا اونجایی که من میدونم راه های زیادی برای حفاظت از یک فایل اکسل هست ولی با وجود نرم افزار های قفل شکن هیچ فایل اکسلی در امان نیست.ده ها روش رمزگذاری گوناگون وجود داره ولی هیچ کدوم ایمن نیستند تو انجمن هم زیاد درباره این موضوع بحث شده ولی نتیجه کلی این شده که هیچ قفلی ایمن نیست.
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• taocom52

• 2015/08/14
          • 99

متشکرم از جوابتان
          آقای مهندس منظور من از شکل و شمایل برنامه شکل ظاهری نرم افزاری است که در اکسل نوشته میشود یعنی اگر بخواهیم اشکل ظاهری برنامه را مثل نرم افزارهای رایج در بازار کنیم مثل مثلا نرم افزارهای حسابداری وارد چه فازی از برنامه شویم مثلا یوزر فرمها چقد کمک میکنن؟

یک موردی هم اخیرا برام مشکل ایجاد کرده ، بنده قبلا از LockXLS استفاده میکردم ولی دیروز که یک فایلی را با آن رمز گذاری کردم و موقع باز کردن میگه مطمئن باشید که add- in برنامه غير فعال نباشه این خطا را در فایل پیوست آوردم البته در کامپیوتر دیگری هم امتحان کردم این خطا را نداد ولی بعد از بالا آمدن ماکروی پیام خوشامد گویی که نوشتم برنامه بسته میشود .
          مشکرم از راهنماییتان
          فایل های پیوست شده
          Last edited by taocom52; 2016/02/29, 00:33.

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
            • 1247

با سلام
            بله طراحی و استفاده از یوزر فرم ها به طور قطع کیفیت برنامه ها رو افزایش میده چه از لحاظ خطای کاربری و چه از لحاظ ظاهری هر برنامه ای هم که ساخته بشه ایجاد ارتباط بین کاربر و نرم افزار یکی از مهمترین قسمت ها محسوب میشه.
            برای سوال دوم خطای نرم افراری هست . نمیتونم دلیل خاصی بگم احتمال داره با uninstall و نصب مجدد برطرف بشه.

کامنت

• taocom52

• 2015/08/14
              • 99

متشکرم آقای مهندس ، مشکل LockXLS این بود که ظاهرا موقع نصب یک add -in اضافه میشود که در اکسل آن را باید فعال کرد
              نمیدونم چقدر با LockXLS کار کردید ، این سئوال برام مطرح است که اگر فایل اکسل را با LockXLS قفل سخت افزاری بزارم فرمولها و مخصوصا ماکرو ها هم تحت این نرم افزار محافظت میشود یا نه ، فقط صرفا یک قفل سخت افزاری است و کاربر بعد از ورود میتواند به ماکرو ها و فرمولها دسترسی داشته باشد؟

کامنت

• امين اسماعيلي
                مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
                • 1198
                • 84.00

با درود
                از چه ورژنی استفاده میکنی. این نرم افزاری که داری میگی کلی کار ازش بر میاد. میتونی دوره تریال بهش بدی.میتونی بهش بگی اگه مثلا کسی زرنگ بازی بخواد در بیاره و تاریخ سیستم رو بکشه عقب تایم رو از اینترنت بخونه و نیاز به اینترنت در زمان تریال نرم افزار شما داشته باشه. در زمن فرمول ها و ماکرو ها رو هم میتونه پروتکت کنه. میتونین یه کاری کنین که فقط روی یه سیستم ران بشه. اما یه سری قلق ها رو تو کد نویسیاتون باید رعایت کنین . که وقتی خوب با کد نویسی هاتون سرو کله زدین پی خواهید برد که چه کاریی باید انجام بدین.
                کلا ترکیب تریال و پسورد گداری رو هم داره. من راضیم هر چند هنوز یه چند جایی رو باید بهتر رو کدای Vba رعایت کنم. اما در کل خوبه. مخصوصا ورژن های بالاترش که باگاش گرفته شده.
                در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• taocom52

• 2015/08/14
                  • 99

سلام ، من از ورژن 2016 که موفق به اکتیو هم شدم استفاده میکنم البته یک نکته عجیب وجود داره و آن هم اینکه اگر از همون قسمت save as كه ميريم و پسورد میزاریم لازم که پسورد برای تغییر در فایل یا همان پسورد مودی فایر را بزاریم وگرنه لاک اکسل عمل نمیکنه.
                  به هر حال اگر آموزش خوب در مورد نحوه استفاده از این نرم افزار را دارید لطف میکنید که در اختیارم بگذارید در ضمن من جواب سئوالم که موقع گذاشتن قفل سخت افزاری میتونه ماکرو و فرمولها را از دست رس خارج کنه یا نه نگرفتم ؟!!
                  در ضمن چه نکاتی را باید در کد نویسی رعایت کنم ؟ ایمیل بنده taocom52@gmail.com متشکرم

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                    • 3341

نوشته اصلی توسط taocom52
                    سلام براساتید و دیگر دوستان
                    قبلا از ارائه فرمول برای یافتن اخرین مقدار عددی یک سلول در یک ستون بارها استفاده کرده ام مانند فرمول =index(a:a;match(9.99999999999999e+307;a:a)) اما هرچه کردم نتوانستم این فرمول را طوری تغییر بدم که مقدار عددی سلول ماقبل را نتیجه بدهد منظورم در فایل پیوست به روشنی آمده است لطفا کمک فرمایید.
                    با سلام

فایل پیوست را ملاحظه بفرمایید
                    فایل های پیوست شده

کامنت

• taocom52

• 2015/08/14
                      • 99

متشکم جالب بود

کامنت

چند لحظه..