ایجاد کمبوباکس با استفاده از name manager با اسم چند کلمه ای

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • roozbeh56
    • 2016/03/28
    • 3

ایجاد کمبوباکس با استفاده از name manager با اسم چند کلمه ای

با سلام
    من میخواستم از یک کمبو باکس ترکیبی استفاده کنم و از فرمول =INDIRECT استفاده میکنم.اما جایی که باید درDefine Name اسمها رو تعریف کنم چون اسمها فارسی نوشته شده و فاصله دار هستند error نمایش داده میشه.میخواستم ببینم برای استفاده از کمبوباکس ترکیبی در مور کلمات فارسی چند کلمه ای چه کار باید کرد؟
    ممنون
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط roozbeh56
    با سلام
    من میخواستم از یک کمبو باکس ترکیبی استفاده کنم و از فرمول =INDIRECT استفاده میکنم.اما جایی که باید درDefine Name اسمها رو تعریف کنم چون اسمها فارسی نوشته شده و فاصله دار هستند error نمایش داده میشه.میخواستم ببینم برای استفاده از کمبوباکس ترکیبی در مور کلمات فارسی چند کلمه ای چه کار باید کرد؟
    ممنون
    سلام دوست عزیز
    لطفا برای سوالتون تاپیک مجزا ایجاد کنید. پرسشتون منتقل خواهد شد
    اما در مورد سوال شما:
    در تعریف نام شما امکان استفاده از فاصله رو ندارین. ربطی به فارسی و انگلیسی بودنش نداره
    شاید بشه با استفاده از فرمول substitute کمک بگیرین البته باید یک فایل نمونه بذارین ببینیم چطوریه

کامنت

• roozbeh56
      • 2016/03/28
      • 3

با سلام
      من فایل نمونه رو میفرستم خدمتتون.
      در ستون نام دستگاه موجود(ستون سبز رنگ) اسامی دستگاههای مورد نظر وارد شده، حالا میخواهیم در ستون بعدی یعنی نوع و مدل دستگاه (زرد رنگ) ،مدل دستگاههایی که در ستون قبلی وارد شده از بین برندهای موجود انتخاب شود.در مورد دستگاه فور چون یک کلمه بدون فاصله هست مشکلی وجود ندارد ولی در مورد دستگاه سل کانتر ویا کلمات مشابه فاصله دار قابل انجام نیست.لطفا راهنمایی بفرمایید.
      با تشکر
      فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

با سلام

در define name نام سل کانتر را بصورت سل_کانتر تعریف نموده و محدوده مورد نظر را به آن اختصاص دهید

در data validation فرمول را بصورت ذیل تعریف کنید

کد PHP:
        =INDIRECT(SUBSTITUTE(B2," ","_")) 
        فایل های پیوست شده
        Last edited by iranweld; 2016/04/03, 15:10.

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
          • 1247

با سلام
          از تابع offset در name manager هم میتونید به این صورت استفاده کنید و نام مربوطه را در data validation قرار بدید.
          فایل های پیوست شده
          [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

چند لحظه..