راسیات من رمز خود رو فراموش کردم چکار کنم باز بشه ممنونمیشم کمک کنیدprotect sheet
فراموش کردن رمز protect sheet
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
-
سلام دوست عزیز
فایلتون رو با نرم افزار winrar باز کنید
وارد پوشه xl و سپس worksheets بشید. چند تا فایل xml می بینید که هر کدوم مربوط به یک شیت فایل شماست. فایل مربوط به شیتی که رمز داره رو با notepad یا هر ادیتوری که دارید باز کنید. عبارت sheetProtection رو سرچ کنید. تمام کدهای این بخش رو پاک کنید.
به عنوان نمونه من اطلاعاتی که باید حذف بشه رو میذارم براتون:
کد:<sheetProtection algorithmName="SHA-512" hashValue="xkI3UWuPYra7tH8iBg9fm/yKX5mX2FIiuAAfKYevlLODMFRxo9iHA95JoDLWSzp0E1BQiRtsxA6Ztf7Mks3BTA==" saltValue="ieJoVzuFscaI5OElp0c15w==" spinCount="100000" sheet="1" objects="1" scenarios="1"/>
دقت کنید که این یک نمونس. کدهای فایل شما شبیه به این است نه دقیقا مثل اینکامنت
-
سلام كاري كه گفتيد انجام دادم نشد.سلام دوست عزیز
فایلتون رو با نرم افزار winrar باز کنید
وارد پوشه xl و سپس worksheets بشید. چند تا فایل xml می بینید که هر کدوم مربوط به یک شیت فایل شماست. فایل مربوط به شیتی که رمز داره رو با notepad یا هر ادیتوری که دارید باز کنید. عبارت sheetProtection رو سرچ کنید. تمام کدهای این بخش رو پاک کنید.
به عنوان نمونه من اطلاعاتی که باید حذف بشه رو میذارم براتون:
کد:<sheetProtection algorithmName="SHA-512" hashValue="xkI3UWuPYra7tH8iBg9fm/yKX5mX2FIiuAAfKYevlLODMFRxo9iHA95JoDLWSzp0E1BQiRtsxA6Ztf7Mks3BTA==" saltValue="ieJoVzuFscaI5OElp0c15w==" spinCount="100000" sheet="1" objects="1" scenarios="1"/>
دقت کنید که این یک نمونس. کدهای فایل شما شبیه به این است نه دقیقا مثل اینکامنت
-
کامنت
-
با سلام
نرم افزار برداشتن پسورد شیت و پسورد قسمت vba فایلهای اکسل را دانلود و نصب کنیدفایل های پیوست شدهکامنت

کامنت