فرمول تولید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hosein.mirjalili

• 2010/07/18
    • 60

فرمول تولید

با سلام عرض ادب در فایل پیوست سه Table داریم در Table1 اجناس معرفی شدند و در Table2 فرمول تولید هر کالا در قسمت مواد تشکیل دهنده مشخص است که باید در قسمت فرمول تولید با اجرای Macro ثبت شود . حال با اجرای Maco دیگر در Table3 مقدار مشخص شده هر کالا در مقدار ساخت ضرب می گردد . ضمنا امکان این وجود دارد در فرمول تولید از If استفاده شود ممنونم
    فایل های پیوست شده
  • hosein.mirjalili

• 2010/07/18
    • 60

با سلام , همچنان منتظر الطاف دوستان هستیم ممنون

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

خواسته شما کمی مفهوم نیست
      برای یک مورد از کالاها توضیح بیشتری بدید

کامنت

• hosein.mirjalili

• 2010/07/18
        • 60

با سلام و تشکر
        مثلا در Table2 فرمول تولید کالای یک حاصل جمع پیچ و مهره است (که قیمت تمام شده آن 1800 می شود) و فرمول تولید کالاهای دیگر نیز در مواد تشکیل دهنده Table2 درج شده است . حال با VBA امکان این هست که اقلام Table1 را بصورت متغیر تعریف کنیم و با انتخاب متغیرها توسط کاربر در قسمت فرمول تولید Table2 مقدار فرمول تولید هر کالا در Table3 ثبت شود ممنونم

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4598
          • 100.00

نوشته اصلی توسط hosein.mirjalili
          با سلام و تشکر
          مثلا در Table2 فرمول تولید کالای یک حاصل جمع پیچ و مهره است (که قیمت تمام شده آن 1800 می شود) و فرمول تولید کالاهای دیگر نیز در مواد تشکیل دهنده Table2 درج شده است . حال با VBA امکان این هست که اقلام Table1 را بصورت متغیر تعریف کنیم و با انتخاب متغیرها توسط کاربر در قسمت فرمول تولید Table2 مقدار فرمول تولید هر کالا در Table3 ثبت شود ممنونم
          چرا vba دوست عزیز؟ من که با فرمول آرایه ای براتون حل کردم. مشکلش چی بود؟ اصلا چرا تاپیک مجزا زدین؟

کامنت

• hosein.mirjalili

• 2010/07/18
            • 60

با سلام و عرض ادب
            مشکل من در اجرای فرمول تولید استفاده از if و همچنین استفاده از عملگرهای ضرب و تقسیم است مثلا در فرمول کالای سه اگر پیچ بزرگتر از 10 بود 2 مهره استفاده کن و ...
            ممنون از لطفتون التماس دعا

کامنت

چند لحظه..