من یک شیت اکسل دارم که در اون از تابع today استفاده شده. یعنی اطلاعات امروز که ذخیره شد؛ فردا که میخوای شیت رو باز کنی اطلاعات دیروز صفره. چگونه میتونم طوری ذخیره کنم که اطلاعات روز قبلم جداگانه حفظ بشه؟ منظورم اینه که اطلاعاتم روزانه سیو بشه و بتونم در یک فولدر جداگانه حفظ کنم بدون اینکه تغییری در شیت داده بشه.
ذخیره روزانه اتوماتیکی
Collapse
X
-
ذخیره روزانه اتوماتیکی
با سلام.
من یک شیت اکسل دارم که در اون از تابع today استفاده شده. یعنی اطلاعات امروز که ذخیره شد؛ فردا که میخوای شیت رو باز کنی اطلاعات دیروز صفره. چگونه میتونم طوری ذخیره کنم که اطلاعات روز قبلم جداگانه حفظ بشه؟ منظورم اینه که اطلاعاتم روزانه سیو بشه و بتونم در یک فولدر جداگانه حفظ کنم بدون اینکه تغییری در شیت داده بشه. -
با سلام
در فایل پیوست با کلیک بر روی باتن backup در درایو d پوشه ای به نام Hejar ساخته شده و در داخل آن پوشه ای با تاریخ روز ساخته شده و فایل شما با نام backup ذخیره میگردد.
در فایلهای بک آپ فرمولها کپی نشده و فقط مقدار سلولها ثبت میگردد بنابر این با هر بار باز کردن دیگر تاریخ تغییر نخواهد کرد.
کد PHP:Sub test()
Application.ScreenUpdating = False
Application.DisplayAlerts = False
If Len(Dir("D:\Hejar", vbDirectory)) = 0 Then
MkDir "D:\Hejar"
End If
If Len(Dir("D:\Hejar\" & jToday, vbDirectory)) = 0 Then
MkDir "D:\Hejar\" & jToday
End If
XX = ActiveWorkbook.FullName
FileList
ActiveWorkbook.Save
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="D:\Hejar\" & jToday & "\backup" & I & ".xlsm", FileFormat _
:=xlOpenXMLWorkbookMacroEnabled, CreateBackup:=False
Cells.Select
Selection.Copy
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _
:=False, Transpose:=False
Range("A1").Select
MsgBox "Backup " & I & " is done"
Workbooks.Open Filename:=XX
Windows("backup" & I & ".xlsm").Activate
ActiveWindow.Close
Application.ScreenUpdating = True
Application.DisplayAlerts = True
End Sub
فایل های پیوست شدهLast edited by iranweld; 2016/05/03, 14:32. -
با سلام.
دوست عزيز من در خارج از ايران هستم و از تاريخ ميلادى استفاده ميكنم.
و به جاى درايو D از E استفاده ميكنم.
در ضمن نميخواهم اين backup در شيت اصلى تغييرى انجام دهد و اين فقط شيت مورد نظر را ذخيره كند نه شيت دیگری كه از today استفاده ميكند.
با تشكرLast edited by hejar; 2016/05/03, 15:16.کامنت
-
با سلام
ذخیره در درایو e و نام فولدر ایجاد شده با تاریخ میلادی تصحیح گردیدفایل های پیوست شدهکامنت
-
با سلام و خسته نباشيد.
با تشكر از همكارى شما , من فايلى كه ازش استفاده ميكنم را برايتان پیوست کردم . اگر یک نگاهی بکنید منظورم را متوجه خواهید شد.فایل های پیوست شدهکامنت
-

کامنت