پرکردن فرم ها و کمبو باکس ها به ترتیب مورد نظر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hamitrezaa
    • 2016/05/19
    • 2

پرکردن فرم ها و کمبو باکس ها به ترتیب مورد نظر

سلام دوستان
    من یه فرم دارم که شامل یه صفحه input میشه
    تمام اطلاعات اولیه انتخاب مواد مورد نظر و اعداد مرتبط به فشار و دما رو توی این شیت وارد میکنیم و با فرمول نویسی که تو چندین شیت دیگه وجود داره در نهایت دیتای خروجی در یک شیت دیگه به اسم output به صورت data sheet داده میشه
    حالا یه مسئله ای هست اونم اینکه پر کردن اطلاعات اولیه توسط مهندس مکانیک راحت انجام میشه
    اما اگه شخص ثالث بخواد با این فرم کار بکنه نمیدونه اول اطلاعات کدوم خونه رو پربکنه
    سوال من اینه آیا راهی وجود داره که بشه به اکسل. بگیم خودش اتوماتیک سلول هایی که باید پشت سر هم اطلاعاتش وارد بشه تا محاسبات درست انجام بشه ؟
    با تشکر

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

میتوانید در فرم ، ورودی های بعدی را از حالت Enable خارج کنید و در صورتیکه در اولین تکست باکس ورودی مقدار وارد شد تکست باکس بعدی فعال گردد

در فایل ضمیمه تا در تکست باکس های اولی دیتایی وارد نگردد تکست باکس های بعدی فعال نمیگردد.
    فایل های پیوست شده

کامنت

• hamitrezaa
      • 2016/05/19
      • 2

سلام
      خیلی ممنون از پاسختون
      خیلی خوب بود
      اما یه نکته من یه فایل دیگه هم دارم که با data validation گزینه های مختلفی رو پوشش میده و بعد از اینکه از هر data validation یه گزینه انتخاب بشه باید پشت سرش همینطور انتخاب کنی تا بیای به آخرین فایل برسی
      چیزی حدود 20 تا data validation به صوذت لیست وجود داره که با if شرطی شده تا گزینه هایی که در انتخاب های بعدی تا به مورد آخر قراره نمایش داده بشه محدودیت بیشتری رو اعمال میکنه
      حالا سوال من اینه برای این فایل که فرم نداره و تو قالب سلول های اکسل طراحی شده چجوری میتونم اون ترتیب پر کردن رو اعمال کنم ؟

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

کامنت

چند لحظه..