تنظیمات شیت ها : لطفاً راهنمایی

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hdsky1

• 2015/10/31
    • 38

[حل شده] تنظیمات شیت ها : لطفاً راهنمایی

سلام دوستان
    من یه فایل دارم حاویِ 45 شیت،که مطمئناً در حالت عادی تعدادی از اونها در صفحه نیستند و باید برای استفاده از شیت ها دائم اونها رو چپ و راست کنم و دنبالشون باشم.
    چون دائم دارم ازشون استفاده میکنم،لازمه که همگی رو توی صفحه اصلی داشته باشم.
    میشه راهنمایی کنید چجوری اینکارو بکنم؟ که مثلا دو یا سه ردیف زیر هم باشن،ولی همگی جلو چشمم باشن.
    سپاس
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    با کلیک راست بر روی فلش های مثلث شکل چپ و راست جابجایی شیت ها ،میتونید تمام شیت ها رو نمایش و انتخاب کنید.
    Click image for larger version

Name:	15.png
Views:	1
Size:	7.4 کیلو بایت
ID:	129958
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام

در فایل پیوست با راست کلیک در هر قسمت شیت فرمی باز شده که از کمبوباکس های موجود میتوانید شیت مورد نظر را انتخاب کنید.

در صورت کم یا زیاد شدن شیتها فایل را بسته و مجددا باز کنید تا لیست نام شیت ها بروز رسانی شود
      فایل های پیوست شده
      Last edited by iranweld; 2016/05/25, 09:22.

کامنت

• hdsky1

• 2015/10/31
        • 38

نوشته اصلی توسط amir_ts
        با سلام
        با کلیک راست بر روی فلش های مثلث شکل چپ و راست جابجایی شیت ها ،میتونید تمام شیت ها رو نمایش و انتخاب کنید.
        [ATTACH=CONFIG]11428[/ATTACH]
        سلام دوست عزیز
        ممنونم از شما
        تا حدی مشکل حل شد.
        ولی ای کاش میشد به همون صورت معمول،همگی در پایین صفحه قابل مشاهده بودن.

کامنت

• hdsky1

• 2015/10/31
          • 38

نوشته اصلی توسط iranweld
          با سلام

در فایل پیوست با راست کلیک در هر قسمت شیت فرمی باز شده که از کمبوباکس های موجود میتوانید شیت مورد نظر را انتخاب کنید.

در صورت کم یا زیاد شدن شیتها فایل را بسته و مجددا باز کنید تا لیست نام شیت ها بروز رسانی شود
          ممنونم از شما دوست عزیز

کامنت

• میلاد کمالی
            • 1992/11/13
            • 6
            • 42.00

یه راه دیگه*ای که به نظر می*رسه و یه کم جالب*تر هست اینکه به تعداد شیت*ها توی شیت شماره1 سلول در نظر بگیرید، اونهارو به نام شیت*ها نام*گذاری کنید و از هایپرلینک استفاده کنید. این راه یه مقدار زیبا*تر هست، وگرنه قابلیت خاصی نداره.

کامنت

• hdsky1

• 2015/10/31
              • 38

نوشته اصلی توسط miladkamali
              یه راه دیگه*ای که به نظر می*رسه و یه کم جالب*تر هست اینکه به تعداد شیت*ها توی شیت شماره1 سلول در نظر بگیرید، اونهارو به نام شیت*ها نام*گذاری کنید و از هایپرلینک استفاده کنید. این راه یه مقدار زیبا*تر هست، وگرنه قابلیت خاصی نداره.
              سلام
              ممنون دوست عزیز
              میشه گفت مشکلم به طریقی غیر از اون چیزی که فکر میکردم کاملا حل شد.
              بسیار سپاسگذارم

کامنت

چند لحظه..