سلام ..من میخوام تو فایل پیوست نمودار به صورت کامل روی فرم نمایش داده بشه.. ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
نمایش نمودار به همراه Shape روی فرم
Collapse
X
-
با درود
شما الان دیگه چارت ندارین یه Group shape داری که فکر کنم بادت رفته بود لیبل رو هم گروپش کنی من کردم و الان تو فایل پیوست اسم گروپ شما Group 17 هستش.و اما راه حل ما میایم شکل رو که گروپه هستشو کپی و بعد یه نمودار ایجاد میکنیم با ابعاد دقیق همین شکلت و بعد پیستش میکنیم و بعد اون نمودار رو اکسپورت و بعدش نمودار رو پاک میکنیم . مت کد رو راتون گذاشتمش تو فایل موفق و پیروز باشیدفایل های پیوست شدهدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز -
ba drod bebin file zir behtar nashod. in bar be jaye copy cardane shekl az methode copy cardan range estefade mikonim. yani on sheklemon ro to mahdodei gharar midim ke gharare bebarimesh to nemodar copy konim. omidvaram soratesh to in ravesh bedardeton bokhore , harchand man test kardam behtar bod
فایل های پیوست شدهدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
کامنت
-
سلام.. من این نمودار رو به صورت آماده از منابع خارجی کپی کردم.. متاسفانه زیاد رو ساختارش کنجکاوی نکردم.. فقط چندتا تکست باکس بهش اضافه کردم مقدار و min و max رو میدم و اجرا میشه.. البته ظاهرا از یکسری شکل و یک نمودار scatter و توابع مثلثاتی تشکیل شده..کامنت
-
با درود
نمودار Gauge در واقع ترکیبی از نمودار pieو doughnut چارت هستش. اون حلقه رنگارنگ دور همون دونات هست و عقربه هم در واقع پای چارت هستش . در واقه پای چارت به سه بخش تقسیم میشه که فقط بخش کوچیکترینش که به اندازه پهنای عقربمون هست میمونه. نیاز به دونستن ریاضی نداره. فقط یه سری قلق داره در رسم نمودارش. حالا اگر وقت کردم یه جزوه اموزشی میزارم. موفق و پیروز باشیددر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
کامنت