نمایش نمودار به همراه Shape روی فرم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • m.zaeim

• 2016/06/01
    • 17

نمایش نمودار به همراه Shape روی فرم

سلام ..من میخوام تو فایل پیوست نمودار به صورت کامل روی فرم نمایش داده بشه.. ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
    فایل های پیوست شده
  • امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

با درود

شما الان دیگه چارت ندارین یه Group shape داری که فکر کنم بادت رفته بود لیبل رو هم گروپش کنی من کردم و الان تو فایل پیوست اسم گروپ شما Group 17 هستش.و اما راه حل ما میایم شکل رو که گروپه هستشو کپی و بعد یه نمودار ایجاد میکنیم با ابعاد دقیق همین شکلت و بعد پیستش میکنیم و بعد اون نمودار رو اکسپورت و بعدش نمودار رو پاک میکنیم . مت کد رو راتون گذاشتمش تو فایل موفق و پیروز باشید
    فایل های پیوست شده
    در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• m.zaeim

• 2016/06/01
      • 17

جناب اسماعیلی خیلی ممنون دقیقا همینو میخواستم ..فقط کاش یکم سرعت این عملیات بالا بود مخصوصا اگه بخوایم تعداد بیشتری Group shape روی فرم با کلیک روی یه دکمه نمایش بدیم بازم سپاس

کامنت

• امين اسماعيلي
        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
        • 1198
        • 84.00

ba drod bebin file zir behtar nashod. in bar be jaye copy cardane shekl az methode copy cardan range estefade mikonim. yani on sheklemon ro to mahdodei gharar midim ke gharare bebarimesh to nemodar copy konim. omidvaram soratesh to in ravesh bedardeton bokhore , harchand man test kardam behtar bod
        فایل های پیوست شده

کامنت

• m.zaeim

• 2016/06/01
          • 17

سرعتش خیلی خوب شد ممنون ولی وقتی فرم رو میبندم و دوباره روی دکمه کلیک میکنم عقربه رو نمایش نمیده پاک میکنه ..فقط بار اول کامل نمایش میده

کامنت

• امين اسماعيلي
            مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
            • 1198
            • 84.00

والا من که مشکلی ندارم باهاش. واسه من درست کار میکنه

کامنت

• m.zaeim

• 2016/06/01
              • 17

خیلی عجیبه فرم رو که میبندم (فایل اکسل رو نمیبندم) و بار دوم کلیک میکنم روی دکمه ،عقربه محو میشه .. البته در کل مشکل اصلی که نمایش نمودار با shape روی فرم بود با کمک شما حل شد ممنون از لطفتون

کامنت

• sajjad 64
                • 2016/06/30
                • 1

با سلام و احترام
                دوست عزیز امکان آموزش ایجاد این نمودار را محبت می کنی برام بفرستی
                مرسی

کامنت

• m.zaeim

• 2016/06/01
                  • 17

نوشته اصلی توسط sajjad 64
                  با سلام و احترام
                  دوست عزیز امکان آموزش ایجاد این نمودار را محبت می کنی برام بفرستی
                  مرسی

سلام.. من این نمودار رو به صورت آماده از منابع خارجی کپی کردم.. متاسفانه زیاد رو ساختارش کنجکاوی نکردم.. فقط چندتا تکست باکس بهش اضافه کردم مقدار و min و max رو میدم و اجرا میشه.. البته ظاهرا از یکسری شکل و یک نمودار scatter و توابع مثلثاتی تشکیل شده..

کامنت

• امين اسماعيلي
                    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
                    • 1198
                    • 84.00

با درود
                    نمودار Gauge در واقع ترکیبی از نمودار pieو doughnut چارت هستش. اون حلقه رنگارنگ دور همون دونات هست و عقربه هم در واقع پای چارت هستش . در واقه پای چارت به سه بخش تقسیم میشه که فقط بخش کوچیکترینش که به اندازه پهنای عقربمون هست میمونه. نیاز به دونستن ریاضی نداره. فقط یه سری قلق داره در رسم نمودارش. حالا اگر وقت کردم یه جزوه اموزشی میزارم. موفق و پیروز باشید

کامنت

چند لحظه..