سلام میخواستم بدونم چطوری میشه رنگ پس زمینه یه سلول رو به سلول دیگه وابسته کنم؟ مثلا a2 به a1 وابسته بشه یعنی اگه رنگ a1 قرمز شد خود به خود رنگ a2 هم قرمز بشه!!! نکته : در این سوال مقدار سلول مهم نیست و بدون استفاده از vba باشه لطفا ممنون
وابسته کردن پس زمینه سلول به سلول دیگر
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
با سلام
چنانچه رنگ سلول اول بسته به مقدار آن از Conditional formatting تغییر مینماید ،میتوانید از همان آنجا سلول دوم را نیز به آن وابسته کنید
دو ستون مورد نظر را انتخاب کنید فقط در فرمولی که برای فرمت کاندیشنال مینویسید فقط نام ستون اول را بصورت مطلق بنویسید A1 $
فایل های پیوست شده -
با کد نویسی امکانش هست اما با ابزار های اکسل تا اونجایی که من ذهنم یاری میکنه نمیشه. حالا اگر با کد میخواین که بگین یه کاریش کنیم البته دقیق بگین که کدوم ستون باید به همین نحو رنگ بندی بشه و اصلا هدف چیه چرا اینجور کاریو میخوایندر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
-
سلام دلیله خاصی برای انجام این کار وجود نداره صرفا یه تمرین اکسل هست که استاده ما داده و من مطمئنم که بدونه کدنویسی هم میشه انجام داد چون یه نمونه جلوی خوده من گذاشت که همینطوری بود. در ضمن اینکه کدوم سطر و ستون باشه هم مهم نیست مثلا اگه همون a1 و a2 هم باشه کافیهکامنت
-
با سلام
این روش رو هم ببینید .با استفاده از ماکرو GET.CELL بدون نیاز به نوشتن کد های VBA میشه به نتیجه دلخواه شما رسید.
برای این منظور از قسمت name manager یک نام (cell color) انتخاب میکنید و در قسمت Refers to فرمول زیر رو قرار بدید.
کد PHP:=GET.CELL(38;Sheet1!$A$1)+0*NOW()
حالا سلول B1 رو انتخاب میکنید و از قسمت conditional formatting و new rule و use formula to....... فرمول زیر رو قرار میدید و رنگ زرد را انتخاب میکنید.
کد PHP:=IF(CellColor=6;TRUE;FALSE)
حالا با تغیر رنگ سلول A1 به رنگ زرد سلول B1 هم به رنگ زرد در می آید.
در آخر چنانچه روش حل نمونه ای رو که مشاهده کردید رو بدست آوردید به ما هم اعلام کنید.فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
با سلام
این روش رو هم ببینید .با استفاده از ماکرو get.cell بدون نیاز به نوشتن کد های vba میشه به نتیجه دلخواه شما رسید.
برای این منظور از قسمت name manager یک نام (cell color) انتخاب میکنید و در قسمت refers to فرمول زیر رو قرار بدید.
کد PHP:=get.cell(38;sheet1!$a$1)+0*now()
حالا سلول b1 رو انتخاب میکنید و از قسمت conditional formatting و new rule و use formula to....... فرمول زیر رو قرار میدید و رنگ زرد را انتخاب میکنید.
کد PHP:=if(cellcolor=6;true;false)
حالا با تغیر رنگ سلول a1 به رنگ زرد سلول b1 هم به رنگ زرد در می آید.
در آخر چنانچه روش حل نمونه ای رو که مشاهده کردید رو بدست آوردید به ما هم اعلام کنید.کامنت
-
سلام من فایل شما رو دیدم جواب شما اشتباه بود چون فقط با رنگ زرد کار میکرد سوال من اینه که شما هر رنگی رو انتخاب کردی b1 هم همون رنگ بشه نه اینکه فقط زرد یا فقط یه رنگ. با این حال ممنون در ضمن من خودم جواب رو ندارم اگه پیدا کردم حتما میزارم.فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
با سلام
در فایل پیوست هر سلولی را که رنگی نمایید وقتی سلول مجاور را انتخاب میکنید، آن سلول نیز رنگی میگردد.
کد PHP:Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
If Target.Column > 1 Then
If Target.Offset(, -1).Interior.Color <> 16777215 Then
Target.Interior.Color = Target.Offset(, -1).Interior.Color
End If
End If
End Sub
فایل های پیوست شدهکامنت
-
با سلام
در فایل پیوست هر سلولی را که رنگی نمایید وقتی سلول مجاور را انتخاب میکنید، آن سلول نیز رنگی میگردد.
کد PHP:private sub worksheet_selectionchange(byval target as range)
if target.column > 1 then
if target.offset(, -1).interior.color <> 16777215 then
target.interior.color = target.offset(, -1).interior.color
end if
end if
end sub
کامنت
-
اینطوری باید برای همه رنگ ها کد بنویسیم تا کدش بدست بیاد.[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
کامنت