ادغام دو شیت و حذف سطرهای مشابه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mahshidbm

• 2016/07/03
    • 5

ادغام دو شیت و حذف سطرهای مشابه

سلام خسته نباشید. خیلی فوری به این نیاز دارم اگه کسی می تونه کمک کنه:
    دوتا شیت دارم که بعضی از فیلدهای سه ستون اولش با هم برابره. می خوام اینارو مقایسه کنم و مشابه ها رو حذف کنم.
    شیت اول: نام.نام خانوادگی. شهر
    شیت دوم: نام. نام خانوادگی. شهر. نام پدر. شماره تماس

شیت اول حدود 1600تا سطر و شیت دوم 500تا می خوام اون 500 تای شیت دوم نام پدر و شماره تماسشون به شیت اول منتقل شه
    امیدوار منظورمو خوب رسونده باشم
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    با تابع vlookup یا index-match بسته به نوع داده ها میشه به نتیجه رسید ولی برای تسریع در پاسخگویی فایل نمونه برای چند ردیف هم که شده قرار بدید.
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام

ابتدا ستون مورد نظر در شیت اول را سورت کنید بطوریکه سلولهای خالی در بالا یا پایین ستون قرار بگیرند

سپس در اولین سلول خالی ستون سورت شده دستور vlookup را نوشته و از شیت دوم موارد را فراخوانی کنید.

فیلم پیوست نحوه کار نمایش میدهد
      (در سیستم من مشخص کننده بین فرمولی ";" میباشد شاید در سیستم شما "," باشد)
      فایل های پیوست شده

کامنت

• mahshidbm

• 2016/07/03
        • 5

bebakhshid man ziad too exel herfei nisam tarz kar ba tavabe ro daghigh nemidoonam ag emkanesh hast bishtar tozih bedin.

b onvane nemoone in linko bebinid: test

کامنت

• mahshidbm

• 2016/07/03
          • 5

نوشته اصلی توسط iranweld
          با سلام

ابتدا ستون مورد نظر در شیت اول را سورت کنید بطوریکه سلولهای خالی در بالا یا پایین ستون قرار بگیرند

سپس در اولین سلول خالی ستون سورت شده دستور vlookup را نوشته و از شیت دوم موارد را فراخوانی کنید.

فیلم پیوست نحوه کار نمایش میدهد
          (در سیستم من مشخص کننده بین فرمولی ";" میباشد شاید در سیستم شما "," باشد)
          kheyli mamnoonam ag eshkali dashtam dobare azatoon miporsam, bebakhshid dg

کامنت

• mahshidbm

• 2016/07/03
            • 5

daghighe 16 filmi k upload kardin too proje man nemiad hamchin chizi

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
              • 1247

فایل نمونه رو ملاحظه کنید اگر مشکل یا سوالی بود بفرمایید.
              فایل های پیوست شده
              [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• mahshidbm

• 2016/07/03
                • 5

نوشته اصلی توسط amir_ts
                فایل نمونه رو ملاحظه کنید اگر مشکل یا سوالی بود بفرمایید.
                khob daghighan haminkaro mikham anjam bedam ama nemidoonam chejuri. chejuri injuri shode? bebakhshid

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                  • 1247

طبق قوانین سایت تایپ سوال و جواب باید فارسی باشه لطفا این موضوع رو برای احترام به قوانین انجمن رعایت کنید.
                  ببینید من با توجه به نام خانوادگی و نام پدر جستجو رو انجام دادم و فرمول رو بصورت آرایه ای نوشتم یعنی بعد از نوشتن فرمول به جای enter خالی کلید های ctrl+shift+enter رو با هم فشار باید داد که تایید درستی کار شما نمایان شدن علامت {} در ابتدا و انتهای فرمول میباشد.

کامنت

چند لحظه..