راهکار چگونگی ثبت فاکتور روزانه به صورت مجزا و کم شدن موجودی از انبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ebizobde

• 2016/07/09
    • 6

پرسش راهکار چگونگی ثبت فاکتور روزانه به صورت مجزا و کم شدن موجودی از انبار

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
    من یه مشکل خوردم و دنبال راه حل میگشتم
    یه فایل اکسل دارم که میخوام حساب کتاب روزانه مغازه رو توش ثبت کنم و برای هر روز یه فاکتور ثبت شه و جدا هم باشه که بشه راحت دسترسی پیدا کرد به روز مورد نظر. میخواستم یه راه حل مناسب بگین چون برای هر روز یه شیت بخوام درست کنم خیلی شلوغ میشه فایل پیوست میزارم براتون در ضمن تو قسمت موجودی انبار هم به مشکل خوردم اونم راهنمایی کنین مانده موجودی نشون نمیده خیلی ممنون از لطفتون
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

در فایل پیوست فاکتور با قابلیت جستجو و ثبت و کسر از انبار و بایگانی و قابلیت گزارشگیری تهیه گردید

بررسی و اعلام نظر بفرمایید

فایل های پیوست شده
    Last edited by iranweld; 2016/07/13, 11:07.

کامنت

• ebizobde

• 2016/07/09
      • 6

سلام و تشکر فراوان از شما خیلی خوب بود از بابت ثبت اطلاعات در شیت فاکتور و گزارش گیری
      مساله ای که میمونه اینه که موجودی مانده رو در شیت کالا و فاکتور نشون بده و سود رو در شیت بایگانی و گزارش گیری نشون بده و در ثبت فاکتور با کد کالا هم بشه جنس ثبت کرد
      و قیمت ها هم به تومان باشه
      خیلی ممنون

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

برای تبدیل ریال به تومان محدوده مورد نظر را انتخاب و از فرمت سل Custom ریال را به تومان تغییر بدید

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	246.9 کیلو بایت
ID:	130274

با هر بار ثبت فاکتور از موجودی کل در شیت کالا کسر میگردد بنابر این موجودی کل شما در حال حاضر نمایش داده میشود.
        با ورود کالا به موجودی قبلی در شیت کالا اضافه نمایید

کامنت

• ebizobde

• 2016/07/09
          • 6

با تشکر مجدد مبلغ به تومان درست شد مانده موجودی هم درست
          فقط بشه موجودی کل ثابت و جدا از موجودی مانده بشه و در قسمت کالا جا داده بشه و موجودی مانده در قسمت فاکتور جا داده بشه و سود هم در قسمت بایگانی و گزارشگیری بیاد در ضمن قیمت کالا و قیمت فروش در قسمت بایگانی یکی میاد و یه مساله دیگه اینگه تعداد اجناس زیاد بشه فاکتور نداره بشه بی نهایت بشه جمع کل رو بالا بزنه
          خیلی ممنون

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
            • 3341

این فایل بعنوان یک نمونه برای الگو گرفتن شما بود که با قابلیتهای اکسل آشنا بشید و بقیه کار رو بتونید ادامه بدید

کامنت

• ebizobde

• 2016/07/09
              • 6

بازم ممنون و تشکر

کامنت

• rezajo
                • 2018/08/01
                • 1

سلام خسته نباشید ببخشید من اگر بخوام یه قسمت بهش اضافه کنم چطوری امکان داره
                سه حالت داره که قیمت هاش با هم فرق داره و درصدی روی مبلغ کل فاکتور محاصبه میشه که شامل سه حالت 20% ، 50% ، 100% به مبلغ کل اضافه می شه
                اینو چطوری میتونم تعریف کنم اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید

- - - Updated - - -

من یه سری کد هم اضافه کردم ولی اجرا نشد بقیه کد ها به هم خورد اگر بخوام به قسمت ثبت و ذخیره ها اسم و مشخصات مشتری هم ثبت بشه هر کاری کردم خطا داد اجرا نشد در مورد این موضوع هم اگر امکان داره کمک بفرمایید . با تشکر خیلی فراوان

کامنت

• Navid.seven
                  • 2018/07/30
                  • 3

کسر از موجودی

سلام
                  در فایلی که پیوست شده بنده نیاز دارم که در ستون روزها با ثبتهر اسمی مانند grf که در جدول سمت چپ لیست شده و موجودی هر اسم زیر آن نوشته شده است 1 عدد از موجودی نوشته شده زیر اسم در جدول سمت چپ کسر شود.
                  میشه راهنمایی بفرمایین؟

- - - Updated - - -

سلام
                  در فایلی که پیوست شده بنده نیاز دارم که در ستون روزها با ثبتهر اسمی مانند GRF که در جدول سمت چپ لیست شده و موجودی هر اسم زیر آن نوشته شده است 1 عدد از موجودی نوشته شده زیر اسم در جدول سمت چپ کسر شود.
                  میشه راهنمایی بفرمایین؟
                  فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
                    • 1054

سلام

امتحان کنید لطفا!
                    فایل های پیوست شده
                    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
                    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
                    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
                    [/FONT][/CENTER]
                    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
                    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
                    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• Navid.seven
                      • 2018/07/30
                      • 3

نوشته اصلی توسط saed.rasa
                      سلام

امتحان کنید لطفا!
                      سلام آقا سعید
                      ممنون
                      خیلی لطف کردین

عالی شد

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
                        • 1054

درود بر شما

شاداب باشید!
                        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
                        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
                        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
                        [/FONT][/CENTER]
                        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
                        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
                        [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..