جستجوی یک رنج از اعداد در اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mehdi_hidden

• 2012/02/25
    • 34

[حل شده] جستجوی یک رنج از اعداد در اکسل

باسلام خدمت دوستان
    فایل اکسلی دارم که در هر ستون از اون اعدادی وارد شده و من میخوام برای جستجوی اعداد فیلتری بزارم که مثلا : اعدادی که تو رنج 700 هستند رو نمایش بده (700-799) و یا اینکه بگم بین 500 تا 3000 چه اعدادی وجود داره و تو همون رنج فیلتر کنه و نمایش بده ممنون میشم راهنمایی کنید
    (فایل اکسل پیوست شده)
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

نحوه فیلتر را از فیلم پیوست مشاهده کنید
    فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
      • 1247

با سلام
      فایل نمونه رو ببینید.
      فیلتر بر اساس ستون دوم هست که میشه تغییر داد.
      فایل های پیوست شده
      [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• mehdi_hidden

• 2012/02/25
        • 34

نوشته اصلی توسط amir_ts
        با سلام
        فایل نمونه رو ببینید.
        فیلتر بر اساس ستون دوم هست که میشه تغییر داد.
        باتشکر از شما دوست عزیز
        بنده از چه طریقی میتونم همین نوع گزارشی رو که تهیه کردید رو برای فایل های دیگم بسازم و رنج بین اعداد ور به دلخواه انتخاب کنم ؟
        باتشکر

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
          • 1247

دوست عزیز فیلتر با استفاده این فرمول آرایه ای عمل میکنه و شما رنج اعداد رو در سل های مربوطه وارد میکنید.

کد PHP:
          =IFERROR(INDEX($A$1:$I$750;SMALL(IF(($B$1:$B$750>$L$5)*($B$1:$B$750<$K$5);ROW($B$1:$B$750));ROW(A1));COLUMN(A1));""
          اگر به توضیح بیشتری نیاز هست بفرمایید ولی قبل از اون باید با توابع مورد استفاده آشنایی داشته باشید.چون فرمول آرایه ای هست کمی از فرمول های معمولی پیچیده تر هست.
          به خاطر داشته باشید در فرمول های آرایه ای بعد از نوشتن فرمول باید کلید های Ctrl+Shift+Enter رو با هم فشار بدید.
          [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

چند لحظه..