سلام .پرسشم اینه که یه شیت دارم که محتوای حسابرسی داره مثلا و میخوام در یک سلولی در شیت دیگری یک نام نوشته بشه مثلا کوروش و شیتی به نام کوروش با محتوای همون شیتی که داشتم ینی حسابرسی ایجاد بشه.ینی شیت حسابرسی من منتظر وارد کردن یک نام در یک سلول باشه که خودشو با همون نام کپی کنه.
نام گذاری و ایجاد خودکار یک شیبت با توجه به نامی که در یک سلول نوشته می شود
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
-
با سلام
کد زیر رو امتحان کنید.
برای جلوگیری از ایجاد خطا از بکار بردن حرف ی در نام شیت حسابرسی خودداری شده است.
کد:[LEFT] Sub test() Dim cell As Range Set cell = Worksheets("Sheet1").Range("a1") On Error Resume Next Worksheets("حساب").Select Worksheets("حساب").Copy After:=Sheets(2) ActiveSheet.Name = cell End Sub [/LEFT]
فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE] -
خیلی ممنون.اما من نمی خوام با زدن یه دکمه این اتفاق بیوفته.میخوام با نوشتن یک نام ، شیتی که داره کپی میشه به همون نامی که نوشتم کپی بشه.الان شیت اصلی کپی میشه.اما با زدن دکمه .یه چیزی که یادم رفته بود اینه که.الان توی یه دونه سل یه نام نوشتم و به همین نام کپی شد.این کارو با 20 تا سل زیر هم میخوام بکنم.ینی اولی علی.دومی ایکس سومی ایگرگ به همین ترتیب هی با زدن یه نام هی کپی کنه با همون نام.Last edited by kouroshzfd; 2016/08/31, 00:27.کامنت
-
با سلام
کد زیر رو امتحان کنید.کد:[LEFT] Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) If Intersect(Target, Range("A1:A20")) Is Nothing Or Target.Cells.Count > 1 Then Exit Sub Dim vs As Variant On Error Resume Next Worksheets("ÍÓÇÈ").Select Worksheets("ÍÓÇÈ").Copy After:=Sheets(2) ActiveSheet.Name = Target.Value End Sub [/LEFT]
فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
خودشه.خیلی لطف کردین.البته یه چیزی رو الان اجرا کردم فهمیدم.وقتی اسمی که داخل سلول نوشتم تا شیتش ایجاد شه رو با Backspace پاک میکنم هم شیت مستر رو دوباره کپی میکنه با نام همون مستر. ینی نوشتم علی، علی رو بک که میزنم و پاک میکنم یا کلیر کانتنت می زنم دوباره شیت حساب رو با نام حساب کپی میکنه برام .
یه سوال دیگه بعنوان آخرین اذیت، من میخوام شیت حسابم مخفی باشه اما اونی که ازش کپی میشه مخفی نباشه.میشه آیا؟ من خودم اینکارو کردم ینی شیت حسابو مخفی کردم اما هرکپی ای هم که میگیره مخفیه.اومدم دستور ویزیبل شیت اکتیور رو اضافه کردم اومد شیتی که اسم توش می نویسم رو تغییر نام داد.یه وضیه خخخخ میخوام ببینم میشه اینکارو بکنم یا نه؟Last edited by kouroshzfd; 2016/08/31, 15:52.کامنت
کامنت