فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
هشدار دادن در مورد خالی بودن یک سلول
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام خسته نباشید دوستان یه سوالی داشتم در رابطه با اینکه چطور میشه که اگر تو یه جدول یه سلول خالی باشه بهمون هشدار بده یا اون سلول یا سطری که اون سلول توش خالیه رنگی بشه یجور هشدار بده..ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان خیلی مهمه
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalkبرچسب ها: هیچکدام -
با سلام
دیتای خود را بصورت جدول در آورید و از کدهای ذیل استفاده کنید
کد PHP:Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
If Not Intersect(Target, Me.Range("table1")) Is Nothing Then
For Each cell In Range("table1")
If cell = "" Then
cell.Interior.ColorIndex = 3
Else
cell.Interior.ColorIndex = 0
End If
Next
End If
End Sub
فایل های پیوست شدهLast edited by iranweld; 2016/08/08, 10:54.کامنت
-
دیتامو بصورت جدول در بیارم؟!!من تو جدولم اولین سطر برای ماه ها هستش که فقط اسمه ماه هارو توش نوشتم.کافیه؟!با سلام
دیتای خود را بصورت جدول در آورید و از کدهای ذیل استفاده کنید
[ATTACH=CONFIG]12221[/ATTACH]کد PHP:Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
If Not Intersect(Target, Me.Range("table1")) Is Nothing Then
For Each cell In Range("table1")
If cell = "" Then
cell.Interior.ColorIndex = 3
Else
cell.Interior.ColorIndex = 0
End If
Next
End If
End Sub
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalkکامنت
-
با سلام
میتونید از فرمول زیر با توجه به محدوده ، به صورت آرایه ای استفاده کنید و نتیجه رو در یک سلول مشاهده کنید.
علاوه بر این کد زیر هم میتونه به شما پیامی بابت خالی بودن سل در یک محدوده بده.کد PHP:=IF(COUNTBLANK(A1:E10);"محدوده شامل سلول خالی است!";"تکمیل")
کد:[LEFT] Sub BlackCell() Dim Rng As Range Dim WorkRng As Range On Error Resume Next Set WorkRng = Range("a1:e10") Set WorkRng = WorkRng.SpecialCells(xlCellTypeBlanks) If Err = 0 Then MsgBox "ãÍÏæÏå ÔÇãá Óáæá ÎÇáíÓÊ!" Else: MsgBox "ʘãíá " End If End Sub [/LEFT]فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
سلام دوست عزیز من کد رو وارد کردم ولی ارور میده یعنی روی سلول در جدول کلیک که میکنم یک صفحه ای باز میشه که نوشته
Run-time error 1004
Methbod range of object_worksheet fauld
وقتی هم میر تو صفحه کد خط دوم رو به رنگ زرد نشون داده.مشکل از کجاس؟!
-
چهار خط مونده به اخر حروفشو از کجا بیارم؟!منطورم اینکه جه زبانی هستش؟!با سلام
میتونید از فرمول زیر با توجه به محدوده ، به صورت آرایه ای استفاده کنید و نتیجه رو در یک سلول مشاهده کنید.
علاوه بر این کد زیر هم میتونه به شما پیامی بابت خالی بودن سل در یک محدوده بده.کد PHP:=IF(COUNTBLANK(A1:E10);"محدوده شامل سلول خالی است!";"تکمیل")
کد:[LEFT] Sub BlackCell() Dim Rng As Range Dim WorkRng As Range On Error Resume Next Set WorkRng = Range("a1:e10") Set WorkRng = WorkRng.SpecialCells(xlCellTypeBlanks) If Err = 0 Then MsgBox "ãÍÏæÏå ÔÇãá Óáæá ÎÇáíÓÊ!" Else: MsgBox "ʘãíá " End If End Sub [/LEFT]
-
در فایل نمونه پیوست شده قابل مشاهده است. حروف فارسی اینگونه نمایش داده شده چیز خاصی نیست.چهار خط مونده به اخر حروفشو از کجا بیارم؟!منطورم اینکه جه زبانی هستش؟!
کد PHP:MsgBox "محدوده شامل سلول خالی ست!"Else: MsgBox " تکمیل "
[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
متوجه شدم دوست عزیز اگر مشکلی پیش اومد مزاحمتون میشم.فقط یک سوالی یکی دیگه از دوستامون کدی را دادن که وقتی وارد کردم به مشکلی برخورد که توضیح دادم.شما میدونید مشکل از کجاس؟!
-
دوست عزیز کد رو وارد کردم در شیتی که جدولم توش هست انجام که دادم داخل جدول هیج اتفاقی نیوفتاد.یعنی میخوام سلول های خالی داخل جدول با رنگی مشخص بشن.ممنون میشم راهنماییم کنید واقعا خیلی برام مهمهبا سلام
کد:[LEFT] Sub BlackCell() Dim Rng As Range Dim WorkRng As Range On Error Resume Next Set WorkRng = Range("a1:e10") Set WorkRng = WorkRng.SpecialCells(xlCellTypeBlanks) If Err = 0 Then MsgBox "ãÍÏæÏå ÔÇãá Óáæá ÎÇáíÓÊ!" Else: MsgBox "ʘãíá " End If End Sub [/LEFT]
-
کد و فرمول ارسالی بنده اعلام میکرد که سلول خالی هست. برای کار شما ساده ترین راه ابزار conditional formatting هست هر سلولی خالی بود قرمز نشون بده در صورتی که پر شد به رنگ عادی.
فایل رو ببینید.فایل های پیوست شده[SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]کامنت
-
خیلی ممنون دوست عزیز
واقعا وقتتونو گرفتم.فقط میتونم یه سوال دیگه بپرسم؟!
-
سلام دوست عزیز
مثلا اگر سلول رو رنگی کنه براتون خوبه؟ یا میخواین با زدن یک دکمه بره بگرده اگه سلولی خالی بود بهتون پیغام بده؟کامنت

کامنت