جدول محاسبه کارمزد چک و تعدا روزهای باقیماند
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
واقعا منو شرمنده میکنی با جواب دادن ها
میشه تو این فایل کاری کرد که موعد چک که میرسه پیغام بدهفایل های پیوست شدهکامنت
-
-
کامنت
-
با سلام
مجدد مزاحم شدم
قبلا زحمت کشیدید برای تنظیم این جدول خیلی خیلی کمکم کردید
الان نیاز به یک تغییر در این جدول دارم
با توجه به قانون جدید بانک که برای نقد کردن هر برگ چک کلر مبلغ هزارتومان کارمزد میگیره
میخواستم به علاوه اون 4 درصد که به صورت روزانه محاسبه میکنه مبلغ 1000 تومان به کارمزد اضافه بشه ممنون میشم راهنمایی کنید
فایل پیوست کردم
رمز شیت 55728810فایل های پیوست شدهکامنت
-
کامنت
-
با سلام
دوست عزیز
از انچایی که میخواهید عملیات ریاضی در سلول ها انجام دهید تغییر "" در فرمول به عدد صفر ضروری می باشد .
با فرض اینکه شما میخواهید این عملیات در خود ستون مبلغ خالص انجام گیرد ( نه در یک ستون اضافی) فرمول شما بشکل زیر خواهد بود .
کد:iferror(if(isnumber(j5);e5-j5;"")-iferror(if(j_diff(d5;c5)>0;j_diff(d5;c5)/750*e5;0)+10000;0);"")
موفق باشید میرکامنت
-
با سلام
دوست عزیز
از انچایی که میخواهید عملیات ریاضی در سلول ها انجام دهید تغییر "" در فرمول به عدد صفر ضروری می باشد .
با فرض اینکه شما میخواهید این عملیات در خود ستون مبلغ خالص انجام گیرد ( نه در یک ستون اضافی) فرمول شما بشکل زیر خواهد بود .
کد:iferror(if(isnumber(j5);e5-j5;"")-iferror(if(j_diff(d5;c5)>0;j_diff(d5;c5)/750*e5;0)+10000;0);"")
موفق باشید میر
من این فرمول وارد میکنم عمل نمیکنه ممنون میشم داخل فایل اکسل برام اعمال کنیدکامنت
-
با سلام
لطفا فایل ضمیمه را بررسی نمایید.
توضیح : بنده فقط فرمول را اصلاح کردم و امیدوارم که نتیجه حاصل شده آنچه که مورد نظر شماست باشد.
پایدار باشید میرفایل های پیوست شدهکامنت
کامنت