پیدا کردن یک کلمه در یک جمله

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • amirne2003

• 2016/08/30
    • 5

پیدا کردن یک کلمه در یک جمله

با سلام
    دوستان من یک فایل دارم که ادرس های مختلف داخلش هست (تهران رسالت ...) و چندین ستون که هرکدوم یک کلمه مثلا رسالت داخلش قرار داره حالا میخوام کلمه رسالت رو در آدرس پیدا کنه و به من یک مقدار ثابت مثلا 9 بده منون میشم کمک کنید
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

فایل پیوست را ملاحظه کنید ببنید بدین صورت مد نظر شماست یا آدرس منطقه را از سر ستونها میخواهید استخراج کنید؟

در قسمت زرد رنگ نام مورد نظر را بنویسید
    فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
      • 1247

با سلام
      فرمول زیر رو امتحان کنید.
      با استفاده از wild card میتوان با قسمتی از کلمه هم جستجو رو انجام داد.
      فرمول آرایه ای میباشد.بعد از نوشتن فرمول کلید ctrl+shift+enter رو با هم فشار دهید.
      کد PHP:
      =SUM(IFERROR(SEARCH("*"&X2&"*";R2:V20);0)) 
      فایل های پیوست شده
      [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• amirne2003

• 2016/08/30
        • 5

ممنون از کمکتون منظور من اینه که الان من یک ستون ادرس دارم میخوام بفهمم هر ادرس مربوط به کدوم منطق میشه یعنی ادرس مثلا میدان امام حسین در کدوم منطق و چه تعداد هست به فرض 20 تا میدان امام حسین در منطقه 1 به طور کل ستون آدرس رو با 22 تا ستون مناطق مقایسه کنه و تعداد منطقه های ادرس رو بده متشکرم از کمکتون دوستان

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
          • 1247

منظور من اینه که الان من یک ستون ادرس دارم میخوام بفهمم هر ادرس مربوط به کدوم منطق میشه
          با سلام
          این موضوع بحث دیگری است.
          فرمول آرایه ای زیر رو ملاحظه کنید.
          در نظر داشته باشید اگر آدرسی تکراری و در دو منطقه باشد مثل (شمس آباد در منطقه 4 و منطقه 18) به دلیل روشن ، فرمول منطقه بزرگتر یعنی 18 رو نمایش میده که باید ادرس های تکراری رو با علامتی یا آدرسی از هم مجزا کنید.

کد PHP:
          =iferror(index(a1:v1;;large((a2:v26=x2)*(column(a2:v26));1));""
          فایل های پیوست شده
          [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• amirne2003

• 2016/08/30
            • 5

ممنون من همینو میخوام دقیقا فقط به جای اینکه داخل یک سلول تایپ بشه خودش از ستون آدرس بخونه یه عیبی که داره باید دقیقا مثل همون نوشته باشه من میخوام اگه اون کلمه تو ادرس بود منطقه شو بگه مثلا میدان رسالت با رسالت اگر رسالت رو دید بگه منطق 19 به میدان گیر نده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
              • 1247

دوست عزیز این فرمول تا حدودی میتونه پاسخ شما باشه ولی اشکالات خودش رو داره مثلا حروف {آ-ی} و شاید حروف دیگه ای رو شناسایی نمیکنه.
              با این فرمول اگر قسمتی از کلمه رو هم تایپ کنید نتیجه رو بر میگردونه ولی برای کلمه های تکراری کاری انجام نمیده.

کد PHP:
              =if(x2="";"";index(a1:v1;;large(if(iferror(search("*"&x2&"*";a2:v26);0);search("*"&x2&"*";a2:v26)*column(a2:v26););1))) 
              فایل های پیوست شده

کامنت

• amirne2003

• 2016/08/30
                • 5

ممنون از راهنماییتون توی همه این کدها باید یک کلمه رو تایپ کنی منظور من اینه که خودش از ستون ادرس بگرده و توی ستون جلویش بگه برای کدوم منطقه است
                مثلا توی ستون آدرس داریم شهران اینو بخونه از توی مناطق 22 سرچ بکنه بگه برای منطقه 5 هست
                فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                  • 1247

با سلام
                  فایل نمونه را ملاحظه کنید در نظر داشته باشید جواب صحیح منوط به درج عین عبارت موجود در جدول اطلاعات میباشد.
                  فایل های پیوست شده

کامنت

• amirne2003

• 2016/08/30
                    • 5

بسیار متشکرم همینو میخواستم فقط باید جدول درست باشه و شبیه هم .من از طریق فیلتر text filters ---> contains امتحان کردم با or درست نمایش میداد فقط مشکل اینه که دو تا or بیشتر نمیشه ایا راهی هست بیشتر از دو تا نوشت ؟؟؟

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                      • 1247

فکر نمیکنم چنین امکانی باشه .از حروف * و ؟ هم استفاده کنید.

کامنت

• EHSAN128
                        • 2018/11/10
                        • 1

با سلام و احترام
                        من یک فایل دارم شامل سه ستون با نام های (نام و مس و کد) که باید ستون کد را در ستون نام جستجو و جلوی اون سلول کد را بنویسه

فایل ضمیمه می باید
                        فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                          • 3341

با سلام

با تابع index میتوانید با وارد کردن کد کالا بقیه موارد را فراخوانی کنید

کد PHP:
                          =INDEX(A:D;MATCH(I3;D:D;0);1
                          فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                            • 3341

این هم جستجو قسمتی از داده های ستون a و فراخوانی کد مربوطه
                            فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..