جستوجو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mahdi84

• 2016/09/01
    • 5

پرسش جستوجو

یه جدول دارم که متشکل از سه ستون تاریخ و گروه ناضر در جول مقابل می خواهم با قراردان تاریخ ناظ فراخوانی شود.
    فایل رو ضمیمه کردم
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

فایل پیوست را ملاحظه نمایید با استفاده از توابع آرایه ای بدست آمده است

کد PHP:
    =INDIRECT("F"&SMALL(IF((Table1[تاریخ]=I8)*(Table1[گروه A/B]="A");ROW(Table1[گروه A/B]);"");1)) 
    کد PHP:
    =INDIRECT("F"&SMALL(IF((Table1[تاریخ]=I8)*(Table1[گروه A/B]="B");ROW(Table1[گروه A/B]);"");1)) 
    فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
      • 1247

با سلام
      با استفاده از تابع MATCH هم میتونید به نتیجه مطلوب برسید.

کد PHP:
      =IFERROR(INDEX(Table1[ناظر];MATCH(RIGHT(Table2[[#Headers];[ناظر A]])&[@تاریخ];Table1[گروه A/B]&Table1[تاریخ];0));"") 
      فایل های پیوست شده
      [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• mahdi84

• 2016/09/01
        • 5

.................................................. .................................................. ..................................
        با عرض سلام به تمامی دوستان فعال در این انجمن
        من تقریبا با چند تابع آشنایی دارم ، ولی میبینم که دوستان با ترکیب توابع خیلی راحت به نتیجه داخواه می رسند.
        چطور می تونم به این حد از توانایی برسم لطفا راهنمایی کنید

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
          • 1247

نوشته اصلی توسط mahdi84
          .................................................. .................................................. ..................................
          با عرض سلام به تمامی دوستان فعال در این انجمن
          من تقریبا با چند تابع آشنایی دارم ، ولی میبینم که دوستان با ترکیب توابع خیلی راحت به نتیجه داخواه می رسند.
          چطور می تونم به این حد از توانایی برسم لطفا راهنمایی کنید

با سلام
          دوست عزیز اگر شما با توابع آشنا باشید به راحتی میتونید با ترکیب کردن اونها به نتیجه مطلوب برسید فقط کافیه به جای متغیر در داخل فرمول خود فرمول که حاصلش همان متغیر میشود رو قرار بدید.این نکته رو هم اضافه کنم که بسیاری از فرمول های اکسل در قالب فرمول های آرایه ای ما رو به هدف میرسونند که میتونید هم از توضیحات داخل انجمن و همچنین محصولات فروشگاه استفاده کنید.

array انواع فرمولهای آرایه ای - جامعه اكسل ايرانيان
          [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• mahdi84

• 2016/09/01
            • 5

باسلام
            یه فایل دارم که مشکل از دو شیت هست یه ورودی داده و یه شیت گزارش ، که می خوام با استفاده از توابع جست و جو : سلول تدوینگر به صورت خودکار طبق "عنوان" "گروه" و "تاریخ" مشخص بشه .
            فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
              • 1247

با سلام
              فایل نمونه را ملاحظه کنید.
              فرمول آرایه ای میباشد.
              کد PHP:
              =IFERROR(INDEX(Table1;MATCH($B4&RIGHT($C$1);Table1[عنوان]&Table1[گروه 1 2];0);5);""
              فایل های پیوست شده

کامنت

• mahdi84

• 2016/09/01
                • 5

تاریخ جزوه شروط نیامده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                  • 1247

نوشته اصلی توسط mahdi84
                  تاریخ جزوه شروط نیامده
                  اضافه شد.
                  فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..