جمع سلولهایی که حاوی مقادیر عددی هستند

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • kouroshzfd

• 2016/08/04
    • 10

[حل شده] جمع سلولهایی که حاوی مقادیر عددی هستند

سلام.شمارش سلولهایی که حاوی مقدار عددی هستند که اوکی هست.اما چجوری سلولهایی که دارای مقدار عددی هستند رو اعدادشون رو با هم جمع کنیم؟
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    فایل نمونه قرار بدید.(سوالتون مبهم هست).
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• kouroshzfd

• 2016/08/04
      • 10

مثلا در رنج a1:a10 من ده مقدار دارم. اما توی ستون a8 مثلا جای عدد ، یه اسم نوشته شده.میخوام بگم توی این رنج ، سلولهایی که فقط عدد درونشون هست رو با هم جمع بزن.ینی متن رو نادیده میگیره و در این رنج اعداد رو با هم جمع کنه.ببینید تابع sum این کار رو میکنه.اما من توی بعضی از سلولها اسم ندارم.یه فرمول دارم.ینی میخوام اون فرمول ها رو نادیده بگیره توی این ستون و فقط سلولهایی که دادای عدد هستند رو پیدا کنه و جمع بزنه

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

از چه فرمولی استفاده میکنید؟
        فایل های پیوست شده
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• kouroshzfd

• 2016/08/04
          • 10

هر فرمولی.مهم اینه که اون سلول رو به عنوان چیزی که قابل جمع زدن باشه نشناسه .و الا همون sum کارو راه مینداخت.من اینجا برای نمونه یه سلول رو حاوی خطا کردم.میخوام این سلول حاوی خطا رو دور بزنه و اون اعداد رو جمع بزنه
          فایل های پیوست شده

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
            • 1247

از فرمول آرایه ای زیر استفاده کنید.
            کد PHP:
            =sum(iferror(a1:a6;"")) 
            فایل های پیوست شده

کامنت

• kouroshzfd

• 2016/08/04
              • 10

ممنون.اما وقتی وارد میکنم توی باکس Formula Argument نتیجه رو درست محاسبه میکنه اما توی خود سلول خطای VALUE# رو می زنه

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                • 1247

فرمول آرایه ای ست.
                بعد از نوشتن فرمول کلید های ctrl+shift+enter رو با هم فشار بدید.

کامنت

چند لحظه..