کپی و پیست خودکار از یک ردیف خاص و پیست کردن در ردیف خاص در شیت دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • jimpatrick
    • 2014/04/07
    • 3

پرسش کپی و پیست خودکار از یک ردیف خاص و پیست کردن در ردیف خاص در شیت دیگر

با سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان و مهندسین

سوالی که دارم رو با ریز جزئیات توضیح میدم:

این کار رو برای یه دوست حواله دار دارم انجام میدم و این دوستمون میخواد یه شیت کلی داشته باشه که هر چی سفارش از مشتری ها گرفت همه رو در این شیت ذخیره کنه

کاری که ایشون میخواد انجام بده اینه که در صورتی که اسم مشتری در یک سلول در شیت یک وارد شد (لیست کلی مشتریها) با توجه به اسم مشتری (شرط باید بزاریم) ردیف وارد شده مربوط به آن مشتری در شیت مربوط به همان مشتری پیست بشه یجور بایگانی کردن حساب میشه

در ضمن در لیست کلی مشتریها هر ردیف شامل دو بخش است (در هر ردیف دو اسم مشتری وارد میشود اجبارا) که باید در دو شیت جدا به نام همان مشتری ها بایگانی شوند

از همه ی دوستان بخاطر پاسخهای خوبشون ممنونم فایل را هم پیوست میکنم تا فهم قضیه بیشتر بشه

(در ضمن من سی پلاس بلدم ولی ویژوال بیسیک نه این کارم برای تفریح و سرگرمی انجام میدم و اگه لازم بشه vba هم میخونم)

امروز 17 شهریور 95
    سوال اشتباها تیک حل شده خورد و امکان ویرایش نداشت به همین علت دوباره فرستاده شد
    فایل هم پیوست شد
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

شما همه دیتای خود را در یک شیت ذخیره کنید و با پیوت تیبل در یک شیت دیگر برای هر فرد فرستنده یا گیرنده یا بصورت کلی گزارشگیری کنید
    فایل های پیوست شده

کامنت

• jimpatrick
      • 2014/04/07
      • 3

نوشته اصلی توسط iranweld
      با سلام

شما همه دیتای خود را در یک شیت ذخیره کنید و با پیوت تیبل در یک شیت دیگر برای هر فرد فرستنده یا گیرنده یا بصورت کلی گزارشگیری کنید

خیلی خیلی ممنون بخاطر زحمتی که کشیدید واقعا خیلی عالی بود

اما از اونجا که فرد مورد نظر یک مبتدیه کار با پیوت تیبل رو بلد نیست و برای گزارش گیری یخرده سخته تا فیلتر کنیم تا بتونیم گزارش مربوط به اون مشتری رو ببنیم!!!

تنها راه ممکن استفاده از پیوت هستش؟

روشی نیست که عمل کپی پیست کردن رو با گذاشتن (شرط فارسی) انجام بدیم؟ به این صورت که اگر محمد فرزند قاسم حواله کرد از برگه شماره یک به برگه شماره دو عمل کپی پیست را انجام بده!

یا حداقل اینکه یه پروژه ی مشابه یا کدهای vba مربوط به این عمل را بیزحمت برام بزارید روش کار کنم بلکم به نتیجه ای برسم ممنون

کامنت

چند لحظه..